- 2 Aralık 2017
- 709
- 1.207
- 113
Biz eşim ile ayrılık kararı aldık.Birsüre birbirimizden uzak durma ve taraflar bu durumdan mutlu kalırsa ayrılmaya karar verdik.Maddi bir sıkıntım yok çok şükür arabam güzel bir evim ve kendimi rahat rahat geçindirebileceğim bir işim var.Tek sorunum 10 yaşındaki oğlum babasına çok düşkün ve bağlı 1 haftadır baban işlerinden dolayı gelip gidemiyor diye önce biranda söylememek için geçiştirdim.Dün artık ben babamı ve seni birarada istiyorum diye diretince herşeyin yoluna girmesi için birsüre mola vermek gerektiğine karar verdiğimizi söyledim ve çok tepki gösterdi.Babasına istediği zaman gidebileceğini ve bu bağın hiçbirzaman kopmayacağını anlattım ama nafile...Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim..Geçecek mi çocuğum yıpranmadan aşabilirmiyim bilemiyorum.Psikoloğa götürmeyi düşünüyorum .Aslına bakarsanız bu ayrılık sürecindeki hemen boşanmamayı eşim istiyor bana kalırsa hemen boşanmak istiyorum.Belirsizliklerden uzak duran bir yapım var ve bu durum beni zaten çok geriyor .Biranda olmaması çocuklar için daha da iyi mi ne düşünüyorsunuz