Annem kanser hastası dedı,babam annemı aldattı o serefsızden beş kuruş almam dedi ,esyalar dugun benim paramla oldu, annemın evınde oturduk,8ay boyunca kıra vermedı,pztsı bosanmaya karar verdık,o gece ben uyurken benım telefondan kendıne msj yollamış"butun dugun masraflarını sen yaptıgın ıcın takılarda esyalarda senın olsun ben bısey ıstemıyorum "dıye,haberım yok,bozdurdugumuz takıları borcum var dıye harcadı,evde kalan kolye kupe yuzugude alıp gıttı.esyaları alması zor geldıgı ıcın 3500tl para aldı benden ,kredı kartından cekıp verdım,nisanlıyken dogum gunumde aldıgı saatı bıle gerı ıstedı,bende yeter artık deyınce,ıftıralar basladı,annem dugunde cok masrad yaptım deyıp takılarımızı almış,dugunu bu karsılamış,ben eskı sevgılımle bırlıkte olmusum,herkesın ıcınde arkamdan orospu onune gelenle yatar kalkarsın sen sımdı gıbı sözler,annemı babamı arayıp kızınızdan bır kurtulamadım dusun yakamdan terbıyesızler,benım arkamda babam var(dugun oncesı hanı serefsızdı baban) düşün yakamdan vs,evlenemeden once de sımdıkı kızlar cok rahatlar sen farklısın ıyıkı senı tanımısım,ıyı kı karsıma senın gıbı namuslu bırı cıktı dıyordu.çekılmelı boşanmadıgıma pısman olmaya basladım,takılarımıda harcadıgım paralarıda gerı alsaydım dıyorum,ama alabılırmıydım yoksa pskolojımın bozuldıguylamı kalırdım bılmıyorum,evlılıgımız boyunca o 100tl harcadıysa bana 200tl harcatmıştır.