Boşanma sürecini yaşayanlar

Biz ailecek Turkiyede bizimki kadar s.refsiz koca yoktur diyoduk. Meğer herkes birseyler yaşıyormuş.

Avukatınız istanbulda mi? Ya aslında benimkiside iyi tuttuğunu koparan cins olduğunu söylüyorlar. Kocam olacak adam benim psikolojimi öyle bozdu ki kendimi zayıf hissediyorum ve korkuyorum

avukatım Ankara Barosuna bağlı ama benim duruşmam İstanbul Çağlayan adliyesinde görülmüştü mesela, oradan da izmit de bir dosyası varmış ona gitmişti, diyarbakırda da dosyası falan varmış çok yere gidiyor böyle . ben ilk telefonla konuşup anlaşmıştım zaten .

Bak ben avukatım. Bi Sürü çekişmeli Boşanma Davası gördüm. Duruşmalarda ağzım açık kalıyordu. Evlendikten sonra o duruma düşeceğim aklıma bile gelmezdi. Bi arkadaşıma vekalet verdim. Dilekçelerin hepsini kendim yazdım. Birinin avukatlığını yaparken kolay. Boşuna dememişler terzi kendi söküğünü dikemez diye. Yalanlara cevap verirken o kadar yıprandımki sonuçta lanet olsun dedim. Bu Adam'ı hayatımdan bir an evvel atmazsam önüme bakamıycam dedim ve anlaşmalıya çevirdim. Ev eşyalarını falan ben almıştım. Onları aldım. Benden giden gitti zaten. Bütün birikimim bitti. Tazminat kazanma ihtimalim kesindi. Ama sırf ondan intikam almak için kendimi daha fazla yıpratmak istemedim ve bıraktım. Yaptıkları yanına kalmaz. Yukarıda Herşeyi gören Allah var. Er yada geç bulucak cezasını. Bundan zerre şüphem yok. Herkesin kendi tercihi . Ama şu an hiç bişey görmedin, duruşman bile olmamış. Sırf ondan para almak için çalışmamak doğru bir düşünce değil. Kendine edersin . Umarım anlaşmaya yanaşır ve adım atar. Hakkında Hayırlısı olsun

Siz bir avukat olarak bile neler yasamışsınız.. dava açmadan önce bu kadar şeyler yaşayacağımı bilsem bu yola başvurmazdım.

Haklıyken haksız duruma düşecek hale gelmekten korkuyorum.

İnşallah bende orta yolu bulup anlasirim. Hakkımızda hayırlısı olsun

Ben de boşanmama yakın iftiraya uğramıştım. Eski eşim iktidarsızdı. Ayrıca karakteri de bozuktu. Benim boşanacagımı hissetmişti. Daha doğrusu ben sürekli ona söylüyordum. "Boşanıcam" diye.. Kendi açıklarını kapatmak için iftira attı. Çok sevdiğim kardeşim gibi gördüğüm erkek arkadaşım vardı, onu aramış ve benim bir sevgilim olup olmadıgını sormus. Arkadasım da agzının payını vermiş. "Bunu neden eşinle konuşmuyorsun beni arayıp bana soruyorsun. Ayrıca bir şüphen de varsa boşan "demiş. Bunu bana soyleyince arkadasım hemen boşanma davası açtım. Ve onu karsıma alıp konustum "nerden çıkardın böyle birşeyi "dedim. Annesiyle alt üst otuuyorduk. Güya annesi benim arkamdan üst kata çıkan birini görmüş. Ben de dedim ki "burası apartman herkes girebilir.... Sucu da girer, bakkal da girer. Ayrıca annen madem görmüş niye sormamış sen kimsin diye".. Herkese sorardı çünkü.. Annesine sordum. Utanmadan "evet gördüm" dedi. Ben de "Peki görmüş olabilirsin de, nasıl hemen benim sevgilim oldugunu düşünebiliyorsun" dedim, ses çıkarmadı. O yüzden bu iftira yüzünden sürekli beddua ediyorum. Ahirette iki elim annesinin yakasında olacak. Bir gözü mezara bakıyor ama iftiradan korkmuyor. İnşallah bağıra bağıra can versin. Neyse zaten boşanacaktım. Bu olay dava açmama vesile oldu. Neler yaşadım neler.. O yüzden üzülme hatalı olan erkek eksiklerini kapatmak için genelde iftira atar...

Ahlaksız insan bunlar ya.. bundan sonra inşallah karşına seni mutlu edecek biri çıkar.

Benimki birde etrafimdaki arkadaslarımıza ve bizi tanıştıran aracıya bile iftiralarını söylemiş. Heryerde adımı çıkartıyor

Siz bir avukat olarak bile neler yasamışsınız.. dava açmadan önce bu kadar şeyler yaşayacağımı bilsem bu yola başvurmazdım.

Haklıyken haksız duruma düşecek hale gelmekten korkuyorum.

İnşallah bende orta yolu bulup anlasirim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Herşey insanlar için. Müvekkillerin kendilerini neden bu duruma düşürdüğüne hiç anlam veremezdim. Nefret ederdim çekişmeli Boşanma duruşmalarından. Mecbur kalmadıkça tercih etmiyordum zaten. Neler yaşayacağımı bildiğim halde işte o Kadınlık gururu Yüzünden çekişmeli açtık karşılıklı. Bana faydası şu oldu. Bu süreçte Nekadar çirkinleşebileceğini gördüm. Anlaşılmalıya çevirene kadar beni şaşırtacağı hiç bişey kalmadı. Dilekçe aşamasında yazılanlar içimi soğuttu ve Allah'ın beni kurtardığını düşündüm.

Bak ben avukatım. Bi Sürü çekişmeli Boşanma Davası gördüm. Duruşmalarda ağzım açık kalıyordu. Evlendikten sonra o duruma düşeceğim aklıma bile gelmezdi. Bi arkadaşıma vekalet verdim. Dilekçelerin hepsini kendim yazdım. Birinin avukatlığını yaparken kolay. Boşuna dememişler terzi kendi söküğünü dikemez diye. Yalanlara cevap verirken o kadar yıprandımki sonuçta lanet olsun dedim. Bu Adam'ı hayatımdan bir an evvel atmazsam önüme bakamıycam dedim ve anlaşmalıya çevirdim. Ev eşyalarını falan ben almıştım. Onları aldım. Benden giden gitti zaten. Bütün birikimim bitti. Tazminat kazanma ihtimalim kesindi. Ama sırf ondan intikam almak için kendimi daha fazla yıpratmak istemedim ve bıraktım. Yaptıkları yanına kalmaz. Yukarıda Herşeyi gören Allah var. Er yada geç bulucak cezasını. Bundan zerre şüphem yok. Herkesin kendi tercihi . Ama şu an hiç bişey görmedin, duruşman bile olmamış. Sırf ondan para almak için çalışmamak doğru bir düşünce değil. Kendine edersin . Umarım anlaşmaya yanaşır ve adım atar. Hakkında Hayırlısı olsun
çalışmamak derken ben çalışıyorum zaten
evlenirken 3 tane bilezik yaptı onları da geri aldı ben abartılı hiçbişey istemedim eşyaların bile en ucuzundan aldım, evlendikten sonra da çalıştım maaş kartım ondaydı paramı çekiyodu istediğim hiçbişeyi alamıyodum, bakkaldan aldığım sucuğun bile lafını ediyodu, hiçbiyere çıkarmıyodu 10 ay lık evliliğimde 3 kere gelebildim annemin evine, aylarca yüzünü görmedim ailemin,psikolojik şiddet vardı kumar oynyodu kazanamayıp bana sarıyodu sinirli oluyodu dayak atıyodu.. bunlar yanına mı kalsın şimdi, kanun kadından yana ve ben de yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum, delillerim şahitlerim var hepsini kullanıcam.. ben evi terk ettim 2. dayaktan sonra adam arkamdan eşyalarımı gönderdi kamyonla.. bak ne kadar seviyomuş beni dimi.. 4 sene peşimde koştu bırakmadı evlenene kadar.. şimdi ne oldu hevesi mi geçti bıktı mı nedir yani.. bi kadının hayatını mahfetmek bu kadar mı kolay.. ben psiyatrise gidiyorum hayatımda hiç kullanmadığım hapları kullanıyorum neden bu kadar kolay vazgeçeyim.. konu sahibi de vazgeçmesin bizden boşanmak o kadar bedava ve kolay olmayacak

Ahlaksız insan bunlar ya.. bundan sonra inşallah karşına seni mutlu edecek biri çıkar.

Benimki birde etrafimdaki arkadaslarımıza ve bizi tanıştıran aracıya bile iftiralarını söylemiş. Heryerde adımı çıkartıyor
Evet mahsus yapıyor, insanlar seni kötü bilsin diye... İnşallah senin de hakkında hayırlısı olsun.

Neden iftira etme gereksinimi duyar bir insan eski eşine hiç aklım almaz.

Yaw bu senin karındı adam, birlikte yaşadınız kolunda gezdirdin, aranız kötü olunca mı kötü oldu bu kadın? Hemen iftiralar bellli zaten kadın için. İftira konuları nedir, yazmış olsanız yardım ederdik biz de...

Neden iftira etme gereksinimi duyar bir insan eski eşine hiç aklım almaz.

Yaw bu senin karındı adam, birlikte yaşadınız kolunda gezdirdin, aranız kötü olunca mı kötü oldu bu kadın? Hemen iftiralar bellli zaten kadın için. İftira konuları nedir, yazmış olsanız yardım ederdik biz de...

Bir kere dilekçesi baştan aşağı yalan ifadelerle dolu.. burda fazla detaylı anlatamam namusuma bakireliğime iftira atıyor. Kafasız adam bunuda 1 sene evlilikten sonra söylüyor.

Bakalım ispatları varmış neyle ispatlayacak bilmiyorum..

Bir kere dilekçesi baştan aşağı yalan ifadelerle dolu.. burda fazla detaylı anlatamam namusuma bakireliğime iftira atıyor. Kafasız adam bunuda 1 sene evlilikten sonra söylüyor.

Bakalım ispatları varmış neyle ispatlayacak bilmiyorum..

Bekaret iftirası en iğrendiğim iftiradır arkadaş!!! Bakire olup olmamak suç olarak geçmiyor bile, neyin zar kafası bu? Hadi öyleydi ve sana dokunuyordu, niye evli kaldı o kadar o zaman? Delil olarak beyaz çarşaf mı getirecekmiş? Kadını böyle bekaretle falan aşağılamalarına katlanamıyorum, sonra da kezbanlar neden diktiriyor diye abidik kubidik konularda tartışma yaratırlar.

Neyse, bir kadına ortada bir şey yokken haklı görünmek ve dedikoducu etraftan ah vah toplamak kadına namusuyla iftira atan herkes CEZALANDIRILMALI!

İftira konularını yanlarına bırakma, aleyhlerine çevir ki pişman olsunlar yok yere laflar üretmeye! Avukatına güvenmiyorsan değiştir...

Bekaret iftirası en iğrendiğim iftiradır arkadaş!!! Bakire olup olmamak suç olarak geçmiyor bile, neyin zar kafası bu? Hadi öyleydi ve sana dokunuyordu, niye evli kaldı o kadar o zaman? Delil olarak beyaz çarşaf mı getirecekmiş? Kadını böyle bekaretle falan aşağılamalarına katlanamıyorum, sonra da kezbanlar neden diktiriyor diye abidik kubidik konularda tartışma yaratırlar.

Neyse, bir kadına ortada bir şey yokken haklı görünmek ve dedikoducu etraftan ah vah toplamak kadına namusuyla iftira atan herkes CEZALANDIRILMALI!

İftira konularını yanlarına bırakma, aleyhlerine çevir ki pişman olsunlar yok yere laflar üretmeye! Avukatına güvenmiyorsan değiştir...

Evet bunun cezasi var. Ama şuan ceza talebinde bulunmadım.. Çünkü psikolojik olarak ailecek çöktük. Gerekirse anlasalim bitsin diyoruz. Anlasmazsada daha 4 ay var mahkemeye. O güne kadar orta yolu bulmazsak suç cezası talebinde buluncam.

O iftirayı yazarken baya bir hayal ürünü birşeyler yazmış. Beni tanımayan biri onu okusa inanır. Birde yalancı sahiti var.

Artık bu davayi kaybedersemde kaybedeyim yeterki kurtulayım diyorum

çalışmamak derken ben çalışıyorum zaten
evlenirken 3 tane bilezik yaptı onları da geri aldı ben abartılı hiçbişey istemedim eşyaların bile en ucuzundan aldım, evlendikten sonra da çalıştım maaş kartım ondaydı paramı çekiyodu istediğim hiçbişeyi alamıyodum, bakkaldan aldığım sucuğun bile lafını ediyodu, hiçbiyere çıkarmıyodu 10 ay lık evliliğimde 3 kere gelebildim annemin evine, aylarca yüzünü görmedim ailemin,psikolojik şiddet vardı kumar oynyodu kazanamayıp bana sarıyodu sinirli oluyodu dayak atıyodu.. bunlar yanına mı kalsın şimdi, kanun kadından yana ve ben de yaptıklarının yanına kalmasını istemiyorum, delillerim şahitlerim var hepsini kullanıcam.. ben evi terk ettim 2. dayaktan sonra adam arkamdan eşyalarımı gönderdi kamyonla.. bak ne kadar seviyomuş beni dimi.. 4 sene peşimde koştu bırakmadı evlenene kadar.. şimdi ne oldu hevesi mi geçti bıktı mı nedir yani.. bi kadının hayatını mahfetmek bu kadar mı kolay.. ben psiyatrise gidiyorum hayatımda hiç kullanmadığım hapları kullanıyorum neden bu kadar kolay vazgeçeyim.. konu sahibi de vazgeçmesin bizden boşanmak o kadar bedava ve kolay olmayacak
Birisi ondan para çıksın diye çalışmıyorum Demişti onunla karıştırmışım. Herkesin yaşadığı farklıdır.ben kendi düşüncemi söyledim. Boşanma olmadıkça önüne bakamıyorsun çünkü. Benim için öyleydi en azından, Hayırlısı ne ise o olsun

Yazdiklarinda görüyorum ki sen şimdiden çökmüş durumdasin ama bakın bunca kadin neler yaşamış neler. Nedir aleyhime de sonuçlansa bitsin. Delirdin mi arkadaşım üzerinde kalacak bu iftiralar . Ailene hissettirme olabildiğince mutlu ol ama savaş. Yanına kar mi birakacaksin o iğrenç iftiralarini. Diyosun ki öyle bir yazmış ki ilk defa Okuyan inanir. Demek ki iyi çalışıyo bu adam sen ne duruyorsun. Sen de dava na sahip çık. Boşanma sebeplerin için delil bul şahit bul. Kendini bir an evvel topla ve Ailene de hiç birşeyi yansıtma. Pasifligi bırak. Bekleyerek asla kurtulamazsin.

Annem kanser hastası dedı,babam annemı aldattı o serefsızden beş kuruş almam dedi ,esyalar dugun benim paramla oldu, annemın evınde oturduk,8ay boyunca kıra vermedı,pztsı bosanmaya karar verdık,o gece ben uyurken benım telefondan kendıne msj yollamış"butun dugun masraflarını sen yaptıgın ıcın takılarda esyalarda senın olsun ben bısey ıstemıyorum "dıye,haberım yok,bozdurdugumuz takıları borcum var dıye harcadı,evde kalan kolye kupe yuzugude alıp gıttı.esyaları alması zor geldıgı ıcın 3500tl para aldı benden ,kredı kartından cekıp verdım,nisanlıyken dogum gunumde aldıgı saatı bıle gerı ıstedı,bende yeter artık deyınce,ıftıralar basladı,annem dugunde cok masrad yaptım deyıp takılarımızı almış,dugunu bu karsılamış,ben eskı sevgılımle bırlıkte olmusum,herkesın ıcınde arkamdan orospu onune gelenle yatar kalkarsın sen sımdı gıbı sözler,annemı babamı arayıp kızınızdan bır kurtulamadım dusun yakamdan terbıyesızler,benım arkamda babam var(dugun oncesı hanı serefsızdı baban) düşün yakamdan vs,evlenemeden once de sımdıkı kızlar cok rahatlar sen farklısın ıyıkı senı tanımısım,ıyı kı karsıma senın gıbı namuslu bırı cıktı dıyordu.çekılmelı boşanmadıgıma pısman olmaya basladım,takılarımıda harcadıgım paralarıda gerı alsaydım dıyorum,ama alabılırmıydım yoksa pskolojımın bozuldıguylamı kalırdım bılmıyorum,evlılıgımız boyunca o 100tl harcadıysa bana 200tl harcatmıştır.

Back
X