Canım çok geçmiş olsun.
Bende aynı şeyleri yaşadım. 2 yıl devam etti, davam çekişmeliydi. Dava dilekçesinde tüm ev işlerini ona gördürüp, onu maddi olarak sömürüp yıprattığımı, psikolojik işkence yaşattığımı , başından beri mutsuz bir evlilik sürdürdüğünü, sürekli kendi ailemle birarada bulunmak için onu zorladığımı ve tehdit ettiğimi yazmış , her türlü iftirayı atmış . Dava boyunca bende ne özgüven kalmıştı ne huzur, 2 sene boyunca doğru düzgün mutluyum diyebildiğim bir anım olmadı, berbat ve silik bir 2 sene geçti ,yıprattı mahvetti.
Allah a şükür alnımın akı ile çıktım, güzelde bir tazminata hükmedildi lehime, tabiri caizse donuna kadar da aldım. Ama sağolsun avukatım sayesinde. Yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum ki, empati kuruyorum sanırım. Bu durumda kalan insanlara yardım etmek istiyorum.
Aslında bu tür işlerde avukat çok önemli .ben başta birkaç avukata gittim, çok yüksek fiyat verdiler. avukata vermiyim dedim, gittim bi arzuhalciye yazdırayım dedim.Müşterek evimiz vardı bizim, kullanma hakkını isteyelim dedi arzuhalci, ya halbuki evin yarısı benim ne demek kullanma hakkı! ben orda arzuhalcinin lafına uysam az daha evi kaybediyordum.
Daha sonra tanıdıklardan bi arkadaş bana bi avukat önerdi. Onun da boşanma davasına bakmış, arkadaşım boşanmak istemiyordu ama kocası dava açmıştı, o avukatı bulduğunda davaya cevap verme süresi geçmiş, herşey geçmiş yani davayı kaybedeceği belliydi, fakat nasıl yaptıysa kadın davayı kazandı, hakim boşamadı. Öyle olunca bende arkadaşımın avukatına gittim. Başka avukatların söylediği ücretin neredeyse yarısına aldı, genç cevval bi tip, başarısını kanıtlamak niyetinde olduğu için yüksek fiyat biçmiyor bence, ama bürosu falan çok güzel döşenmiş belli ki çok iyi kazanıyor. İstersen veriyim ismini falan bi git görüş, avukat işi talih meselesi. ben içine sineceğini düşünüyorum. İsmi İbrahim Güreş.