Evet avukata tüm detaylarıyla burada anlatmadığım her şeyi anlatmayı düşünüyorum.
Zaten bu konularda falsoları vardı ama burada söyleyebileceğim sadece şu örnek var: Okul müdürü ile öğrencilere dağıtılacak kitaplar hakkında konuşmak için odasına gittim. O da kahve ısmarladı. O sırada eşim aradı müdürle kahve içiyorum dedim. Soru şu; evinde mi içiyorsun?
Olmayan beynine, zihniyetine s.çayım böyle pisliğin.
Her gün 3-5 kere arıyorsa hala maaş soruyorsa bundan sonra çocuklar harici beni aramıyorsun avukatım seninle görüşecek,daha fazla seninle iletişim kurmak istemiyorum deyip kapat.
Sonrasında cidden süreci bırak avukatına.
Aman boşver ya isterse don lastiği gibi uzasın boşanma süreci,bu adamla hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam etmemiş olursun en azından.
Ev araba konularında evi sana vermeye yanaşmıyorsa borcu var diye insaflı davranmaya çalışma sakın,3 çocuk var madem babaevinden getirmedin nafaka ne kadar alabiliyorsan al çocuklarına verecek sonuçta sana değil ve o çocukların yaşı ilerledikçe paraya ihtiyacı olacak.
Evi bırakırsa bir tık insaflı davran sen bilirsin ama bugün yarın deme biran evvel süreci başlat ne olacaksa olsun.
Yeni bir hat almak istersen al ama ben almazdım bu süreçte ararsa çocuklar harici konuşma yapmaz,gerekirse yazılı olarak küfür,tehdit ya da ne yazıyorsa mesaj atarsa atsın diye bakar işler pisleşirse rahatsız ettiğine dair dosyaya eklerdim.