Boşanma travmasını atlatamadım :( yine ben :(

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Merhaba arkadaşlar eşimden ayrılalı 2 yıl oldu ama bu travmayı hala atlatamadım. Çalışıyorum çocuğum yok :( Boşanma sürecinde daha güçlüydüm fakat şu an o kadar bitkin, hayattan bezmiş ve ümitsizimki :( Ne kadar saçma olduğunu bilsem de eski eşimin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum ve geçenlerde bir akrabasıyla nişanlandığını gördüm. O kadar üzüldümki :( Eski mutlu günlerim aklıma geldi :( Sürekli ağlıyorum :( Neden hiç sevilmedim diye:( Neden hayallerim yarım kaldı diye :( Buradan başka kimseye pek anlatamıyorum arkadaşlar bu hayat hep böyle üzgün mü geçecek :( Ben artık mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum :(

Eski eşini artık düşünmemeye çalış ve sosyal medya üzerinden de takip etme bu seni daha çok üzer ve iyileşme sürecini uzatır. Bence aklına geldiği anda başka bir şeyle meşgul olmaya çalış zorla kendini, kitap oku vs. Zamanla aklına bile gelmeyecek

Kesinlikle profesyonel yardım alman gerektiğini düşünüyorum ne zaman senin adını görsem ahanda gene boşanma konusu diyorum, artık seninle bütünleşti, anlıyorum zor ama ev hanımı olup çocukla boşanıp ailesine sığınan hatta ailesi sırtını dönen insanlar var lütfen bi silkin artık 2 sene oldu

Kesinlikle profesyonel yardım alman gerektiğini düşünüyorum ne zaman senin adını görsem ahanda gene boşanma konusu diyorum, artık seninle bütünleşti, anlıyorum zor ama ev hanımı olup çocukla boşanıp ailesine sığınan hatta ailesi sırtını dönen insanlar var lütfen bi silkin artık 2 sene oldu
Profesyonel yardım da alıyorum. Yalnız bu psikolojiden çıkamadım bir türlü :( Biraz da duygusal bir insanım :( ah ne yapacağım bilmiyorum :(

Profesyonel yardım da alıyorum. Yalnız bu psikolojiden çıkamadım bir türlü :KK43: Biraz da duygusal bir insanım :KK43: ah ne yapacağım bilmiyorum :KK43:

4 senedir burdayım o kadar boşanan kadın oldu bi kısmı yeniden evlendi bile ama bi tek senin adını hatırlıyorum bu konuda takıntı geliştirdin ilaç kullanıyo musun

Cocugun yok
Calisiyorsun
Davan bitmis
Yasin genc
Bunlar hep arti puan senin icin
Artik o defteri kapat .Surekli eski esini takip edip daha da uzuluceksin,o ise hayatina rahat devam edecek.
Seni seven deger veren biri elbet olucaktir ,eskiyi eskiye gom artik ve kendine yeni bir sayfa ac .Karsina cikanlara sans ver.

O psikolojiden çıkmak için calismiyosan çalışmaya başla kurslara git daha çok sosyalles zaten aklina bile gelmicek bi süre sonra belki yeni biriyle tanışıp çok daha mutlu bile olabilirsin geçmişi düşünmek gereksiz size bişey kazandırmaz hayat zaten çok kısa ve kendine güçlü olduğunu söyle en önemlisi :KK66:

Suan ki üzüntünüz eski esinizin nisanlanmasi ile alakali sanirim..yani üzülmeniz normal bence..
ama üzerinde durup bu üzüntüye tutunmayin daha fazla
hayat devam ediyor..mutlulugu icinizde kesfedin sevdiginiz seyleri yapin.. kendinizi sevin..
eski esinizi affedin..herseyin bir hayiri vardir
yasananlardan ders cikarin daha güclü olun ..positif düsünün artik
ama acilarinizi da örtmeyin ertelemeyin..icinizdeki üzüntüyü yasayin kabullenin ama tutunmayin bu üzüntüye

Merhaba arkadaşlar eşimden ayrılalı 2 yıl oldu ama bu travmayı hala atlatamadım. Çalışıyorum çocuğum yok :KK43: Boşanma sürecinde daha güçlüydüm fakat şu an o kadar bitkin, hayattan bezmiş ve ümitsizimki :KK43: Ne kadar saçma olduğunu bilsem de eski eşimin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum ve geçenlerde bir akrabasıyla nişanlandığını gördüm. O kadar üzüldümki :KK43: Eski mutlu günlerim aklıma geldi :KK43: Sürekli ağlıyorum :KK43: Neden hiç sevilmedim diye:KK43: Neden hayallerim yarım kaldı diye :KK43: Buradan başka kimseye pek anlatamıyorum arkadaşlar bu hayat hep böyle üzgün mü geçecek :KK43: Ben artık mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum :KK43:
üzüldüm valla canım insanın en büyük üzüntülerinden biri bence bu emek verdiğin insanın başkasıyla mutlu olması.Senin hakkında da hayırlısı olur inşallah imrendiğin hep istediğin mutluluğu yaşarsın

Merhaba arkadaşlar eşimden ayrılalı 2 yıl oldu ama bu travmayı hala atlatamadım. Çalışıyorum çocuğum yok :KK43: Boşanma sürecinde daha güçlüydüm fakat şu an o kadar bitkin, hayattan bezmiş ve ümitsizimki :KK43: Ne kadar saçma olduğunu bilsem de eski eşimin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum ve geçenlerde bir akrabasıyla nişanlandığını gördüm. O kadar üzüldümki :KK43: Eski mutlu günlerim aklıma geldi :KK43: Sürekli ağlıyorum :KK43: Neden hiç sevilmedim diye:KK43: Neden hayallerim yarım kaldı diye :KK43: Buradan başka kimseye pek anlatamıyorum arkadaşlar bu hayat hep böyle üzgün mü geçecek :KK43: Ben artık mutlu olmak huzurlu olmak istiyorum :KK43:
nedem boşandınız, bir de severek mi evlenmiştiniz?

Yasın da bir süresi var
Seninkisi yas olmaktan çıkmış artık

İngilizce bir söz var "let it go" diye
Onu yapmadan rahatlayamazsın

Üyelik bilgilerinizi yenileyerek yeni bir hayata başlayabilirsiniz bilgilerinize baktımda hala evli gorunuyorsunuz:))

Back
X