Boşanma ve diyet

Simurgp

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
4.646
8.194
683
Eşimi yere göğe sığdıramıyorum onu o kadar çok seviyorum ki bir bebeğimiz var ama benden boşanıyor.Artık beni sevmiyormuş. Uzun zamandır düzelir diye bekledim ama düzelmedi. Çok uzun bir süre beni sevmediğini kabullenmeye çalıştım çok zor oldu.Şimdide sanki bu başka biriymiş eşim gitmiş gibi geliyor, sanki geri gelecekmiş gibi onu çok özlüyorum. Ben boşanmak istemiyorum eski eşimi geri istiyorum. Bütün insanlar ilişkimize imrenirlerdi, sosyal değildik ama birbirimizi çok ama çok severdik. Sadece bebeğimden ve yemek yemekten mutlu olunca kendimi yemeğe verdim ve felaket durumdayım diyet yapamıyorum sürekli bozuyorum. Eski halime dönmek istiyorum ama olmuyor hergün daha çok şişiyorum bana destek olun kızlar ne olur

Diyetisyene gittiniz mi? Psikoloğa da gidebilirsiniz belki yeme bağımlılığınız olmuştur. Boşanmaya gelince, eşiniz sizi sevmiyorsa yapacak bir şey yok bence.

Canım boşanma konusuna girmeden şu yeme sorununu halletmen lazım. Kaç kilosun?
İlk adım olarak akşamları belli bir saatten sonra yemek yemeyi kesmen gerekiyor. Emziriyor musun?
Süt olsun diye saçma sapan tatlı şeyleri yemen gerekmiyor, ya da hamur işlerini.
Et, yumurta, peynir vb. protein içerikli hayvansal gıdalar tüketmen daha akıllıca olur. Ama onu da abartmaman lazım, sütün için bol bol su içmen gerekli. Proteini sağlıklı karbonhidratlarla dengelemen lazım. Bunu da sebzelerle, bakliyatla, bulgurla sağlayabilirsin. Hamur işini komple bırakmalısın, çay kahveyi şekersiz içmelisin. Ekmek tüketimini sınırlamalısın. Pirinç, patates, makarna, kızartma gibi şeylerden mümkün olduğu kadar uzak durmalısın.

zayıflamak istememin nedeni sadece kendim için eşimle bir alakası yok ben evlendikten sonra 30 kilo aldım 10 kilosunu vermiştim ama bu durumlar yüzünden onuda geri aldım

80 kiloyum şuanda boy 159 emzirmiyorum bu kadar sorun olunca zaten sütüm nerdeyse hiç gelmedi oğlumun karnını hiç doyuramadım ben

diyetisyene gittim ama dediği belli akşam 8 den sonra hiçbir şey yeme zaten yememeyi başarabilsem bu kiloya çıkmazdım yapamadım diyet yapıyorum bi süre veriyorum 3-5 kilo sonra bozuyorum

Değil sebebini oda bilmiyor ama artık eşi olarak sevmiyormuş sadece insan olarak seviyormuş beni

Bebe olduktan sonrami anlamis sevmedigini?

Değil sebebini oda bilmiyor ama artık eşi olarak sevmiyormuş sadece insan olarak seviyormuş beni

Boyle adamlari evire cevire doveceksin. Aptal adam bi cocugun var senin. Madem kendine guvenmiyordun evlenmeseydin!.

Bilemiyorum belki kilo aldiginiz icindir. Cunku gerçekten kilonuz fazla.
Iyice zayifla mankene dön sonra da bas kıçına tekmeyi..

eşimle boşanmak için hiçbir sebebimiz yok aile danışmanına gittik oda hiçbir neden bulamadı ama sevmiyorum artık diyor ve boşanmak istiyor.

80 kiloyum şuanda boy 159 emzirmiyorum bu kadar sorun olunca zaten sütüm nerdeyse hiç gelmedi oğlumun karnını hiç doyuramadım ben
Ov o zaman hiç bahanen bile kalmadı tatlım. Tek çözüm yeme isteğini kontrol etmek. Bunu senden başkası başaramaz, bir sihirli değnek, bir ilaç vb. yok bunu at kafandan. İş tamamen sende.
En az 20 kilo fazlan var şu anda. Ve korkma kolay gider, çünkü bende senle aynı boyda ve kilodaydım, 60'lı rakamlara inmek o kadar da zor olmadı. Ama dediğim gibi şu boğazını tutmayı öğrenirsen, yoksa hiçbir şey fayda etmez.
O sebeple kendine uygun bir beslenme şekli bulman gerekiyor, sakın zayıflayacağım diye yemek yemeyi komple kesme. Açık ve net söylüyorum bu seni ölüme götürür. O nedenle doktora mı gidiyorsun,yoksa beslenme kitapları mı okuyacaksın bir karar ver.
Ama ilk olarak abur cuburu, şekeri, hamur işini hayatından def et. Çünkü hiçbir diyetisyen ya da diyet şekli kilo vermek için reçetene bunları yazmaz, hepsinde sabittir.
Bir de şey yapabilirsin bak, gün içinde yediklerini yazmayı dene mesela. Bir not defterine yaz akşama kadar neleri gömdüysen. :KK53: Ben yapmıştım, ihtiyacım olmadığı halde zevkine yediğim şeyleri görüyordum böylelikle, iyi oluyordu.

Annemin bi lafı vaer sevimsiz insanlara"Alacan kuşburnu sopasını evire çevire dövecen"Der basss tekmeyi...Seni seveni sev sen..

Bebeği isteyerek yaptık hamileyken benden uzaklaştı ben hamile kaldığımda da kiloluydum yaklaşık 5 6 senedir kiloluyum boşanmaya karar verdikten bi süre sonra sürekli yemeye başladım ve 10 kilo aldım

Ov o zaman hiç bahanen bile kalmadı tatlım. Tek çözüm yeme isteğini kontrol etmek. Bunu senden başkası başaramaz, bir sihirli değnek, bir ilaç vb. yok bunu at kafandan. İş tamamen sende.
En az 20 kilo fazlan var şu anda. Ve korkma kolay gider, çünkü bende senle aynı boyda ve kilodaydım, 60'lı rakamlara inmek o kadar da zor olmadı. Ama dediğim gibi şu boğazını tutmayı öğrenirsen, yoksa hiçbir şey fayda etmez.
O sebeple kendine uygun bir beslenme şekli bulman gerekiyor, sakın zayıflayacağım diye yemek yemeyi komple kesme. Açık ve net söylüyorum bu seni ölüme götürür. O nedenle doktora mı gidiyorsun,yoksa beslenme kitapları mı okuyacaksın bir karar ver.
Ama ilk olarak abur cuburu, şekeri, hamur işini hayatından def et. Çünkü hiçbir diyetisyen ya da diyet şekli kilo vermek için reçetene bunları yazmaz, hepsinde sabittir.
Bir de şey yapabilirsin bak, gün içinde yediklerini yazmayı dene mesela. Bir not defterine yaz akşama kadar neleri gömdüysen. :KK53: Ben yapmıştım, ihtiyacım olmadığı halde zevkine yediğim şeyleri görüyordum böylelikle, iyi oluyordu.
Ben 15-20 gün diyet yapıyorum ama sonrası sorun devam edemiyorum bir gün bir yere gidiyorum yada biri geliyor yarın başlarım yine diyorum ama yarınlar bitmiyor

Ben 15-20 gün diyet yapıyorum ama sonrası sorun devam edemiyorum bir gün bir yere gidiyorum yada biri geliyor yarın başlarım yine diyorum ama yarınlar bitmiyor
Zayıfladıktan sonraki görüntünü düşün, içine rahatça gireceğin elbiseleri düşün. :KK53: Ben öyle motive oluyordum şahsen. Çıtır anne olacaksın ya var mı daha ötesi! Herkes diyecek ki maşallah bebeği var ama hala incecik. özgüvenin yerine gelecek, alışveriş yapmak, giyinmek zevk verecek sana.
Ve 1 ayı atlatsan gerisi geliyor, yemeyince bir şey kaybetmiyorsun inan yağlar dışında. :KK24: Sonra alıştıktan sonra yiyesin gelmiyor zaten. Önemli olan ne yediğin değil nasıl göründüğündür unutma:KK50:
Seni sağlıklı tutacak nitelikte yiyecekleri tercih etmeli ve porsiyonlarını da ona göre ayarlamalısın. 3 kase puding yedin diyelim, bunun kalorisi 2 öğünlük akşam yemeğini aşar biliyor musun? Bunun yerine düzgün yiyecekleri tercih etmelisin, 3 kase puding senin gözünü doyurmaz fakat salatası, eti, sebzesi ile mükellef bir öğün seni tok tutar.

Back
X