Tüm arkadaşlarımın evlilikleri devam ederken neden benim benim evliliğim bitiyor. Neden bu "benim" başıma geldi, neden ben diye düşünmeden edemiyorum... Kuzenlerimde, arkadaşlarımda saçma sapan, toksik, gerçekten mutlu olmadıkları evlilikler de görüyorum, bir şekilde devam ettiriyorlar bu berbat evlilikleri.
Onlar hala evli oldukları için başarılı da ben toksik bir evliliği bitirdiğim için başarısız mıyım?
Çok teşekkür ediyorumBu sorularınızı cevabını biz versek bile bir bütünlük sağlayamaz. Bence bir psikolojik destekle olaya daha bütüncül bakarak zihninizdeki sorulara cevapları bulup süreç sonunda daha sağlam adımlayabilirsimiz.
evet tabi çok normal bir durum farkındayım, yine de insan başlarda bir allak bullak oluyorbence yaptığınız akılla verilmiş bir karar ve cesur bir karar. hiç öyle kimse boşanmıyor diye düşüncelere girmeyin çok fazla boşanmış ve boşanacak insan var.
Öyle katılıyorum size zaten, mutluluğu yakalamak için evliliği bitirmek şart oluyor bazen :)Mutsuz bi evliliği yürütmek basarı değil. Önce algnızı değiştirmeniz lazım
Çoook teşekkür ediyorum çok incesinizHatalı siz değilsiniz önce onunla başlayın. Sonra bu herkesin başına gelebilirle devam edin. İyi ,kötü,güzel,çirkin ayırt etmez.
Önünüze bakın. Hayat gerçekten kısa . Ve mutlu olmayı hepimiz hakediyoruz.
Bundan sonraki hayatınız güzel olsun. Son sınavınız bu yaşadıklarınız kalsın
Çok teşekkür ediyorum yorumunuzaOnlar senden +10 yıl hızla yaşlancak sen güller açacak yeni aşklara bile yelken açmış olacaksın kafa dengi biri ile belki de . Gerçi hayatın da biri olmasına gerek yok toksik ilişkiden kurtulduğun için anında modun yükselecek. Unutma sen çevre baskısına boyun eğmedin onların şart ve durumlarını bilemezsin belki de ayrılmak istiyor cesareti yok , evlilik bir statü ve başarı unsuruda değil medeni bir hal sadeceHerkes kendi hayatından sorumlu millete bakarsan asla memnun edemezsin.
Bunun iyiliğinle kötülüğünle alakası yok kafa yapınız uymuyor ve ayrılıyorsun dünyanın ennn normal olayı 1 kere geliyosun hayata canımcım.
bu zaten olabilecek en iyi ihtimal, neden olmasin :) çok teşekkür ederimKötü, toksik evliliklerini 'bir şekilde' devam ettirenlere özenmem, aksine acırım. Hem onlar boşansa sizin üzüntünuz azalmayacak sonuçta. Sizi ilgilendiren bi durum yok.
Belki de siz çok iyi bir insan olduğunuz için bu evlilikten kurtulma cesaretini buldunuz.
Belki de ilerdeki çok daha güzel günler için ayrılıyorsunuz.
ne kadar güzel daha mutlu olun insallahBende sormuştum bunları.Sonrada o iyi biri değilmiş ki beni kaybetti demiştim.Bu yanlış cevapti.Biz birlikte iyi değildik Sonra sonra hayat gerçek cevabı verdi bana.Cunku benim yaşamam ve başkasıyla daha mutlu güvenli olarak yaşamam gereken bir başka hayat varmış bir yerlerde beni bekleyen.Sizinde cevapları alacağınız bir gün gelir elbet
siz olmuşsunuz bence:) bu zaten en doğru kafa yapısı. bu insanlar bizi dönüştürüyor ve umarım sizin gibi daha iyi günlerde bulurum kendimi ben deBoşanmanın ilk dönemlerinde bu şekilde düşünmeyen yoktur bence.Yavaş yavaş yaşadıklarınızı arkanızda bırakın,biraz zaman geçtikten sonra aklınıza gelmeyecek zaten.Bende ikinci evliliğimi yaptım çok mutluyum,eğer ilk evliliğimi yapmamış olsaydım muhtemelen şu anda ki kişiye dönüşmemiş olacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?