boşanma ve eşya tespiti

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
arkadaşlar iyi akşamlar mahkemem 3 senedir sürüyor masallah resmi olarak boşanma kararım verildi ama bu tazminat olaylarından dolayı halen uzuyor....avukatım aradı eylülde eşya tespitine gidicekmişisiz 3 seneden beri evde bir tek bile eşyamın saglam kalmadıgına eminim ve ben herseyimi bırakıp geldim nasıl olucak basından gecen arkadaşlar bana fikir verebilri mi acaba???bu arada altınlarımıda alamadım ama düğün cd lerim fotolar hepsi var acaba işe yarar mı

Düğün videosu altın için delil olarak kabul ediliyor da hala alamamak avukatın cdyi senden istememesi garip. Avukat mi tırt ki

sana ait olan eşyaların faturası sende mi ?
cd vs ile tespit yapılmalı ,3 senedir neden cd istenmedi ki

altınlar için ayrı dava acıcaz bosanmadan snra dedi..eşyarın faturası yok :KK43:
boşanma gerçekleşsin ,hemen açsın avukatınız davayı ,boşanma kararı olmadan mal paylaşımına bakılmıyor çünkü ,
çok mu eşya götürdünüz evlenirken

altınlar için ayrı dava acıcaz bosanmadan snra dedi..eşyarın faturası yok :KK43:
boşanma gerçekleşsin ,hemen açsın avukatınız davayı ,boşanma kararı olmadan mal paylaşımına bakılmıyor çünkü ,

bir genç kızın götürebilceği herseyi götürdüm inanın ki..en cok ta annemin göz nuru olan esyarı var onlara kıyaıyorum:( nasıl oluyor esya tespiti yanında polislerde oluyor mu yoksa ben asla alamam ki

Back
X