- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
3 hafta önce kontrol hastası ruh hastası bi adamdan tek celsede boşandım.O başka şehire gitti ben kızlarımla evimizde kaldım .Şimdi kızlarım önce ağladılar ama şimdi alışıyorlar gibi .çünkü babası bu süreçte sadece 1 kere gördü.onun öncesindede 1 haftalık bi ayrılık var.yani 1 ayda sadece 1 kere gördü.Çocuklar doğal olarak üzülüyorlar.Ben yanlarındayım .Hiç yalnız bırakmıyorum.etkinlikler yapıyoruz.neşeli durmaya çalışıyorum.Güldürüyorum .ama sorum boşanmış aile çocukları ve boşanmış anneler ilerde çözülmeler oluyor mu. İşte çocukların sınavı da bu ne diyimAllah herkeain yardımcısı olsun.
Onlarında zamana ihtiyacı var yeni duruma alışmaları için. Kaç yaşındalar?3 hafta önce kontrol hastası ruh hastası bi adamdan tek celsede boşandım.O başka şehire gitti ben kızlarımla evimizde kaldım .Şimdi kızlarım önce ağladılar ama şimdi alışıyorlar gibi .çünkü babası bu süreçte sadece 1 kere gördü.onun öncesindede 1 haftalık bi ayrılık var.yani 1 ayda sadece 1 kere gördü.Çocuklar doğal olarak üzülüyorlar.Ben yanlarındayım .Hiç yalnız bırakmıyorum.etkinlikler yapıyoruz.neşeli durmaya çalışıyorum.Güldürüyorum .ama sorum boşanmış aile çocukları ve boşanmış anneler ilerde çözülmeler oluyor mu. İşte çocukların sınavı da bu ne diyimAllah herkeain yardımcısı olsun.
Siz ne güzel bir annesiniz ki çocuklarınızın başında duruyor onlar için dik durmaya çalışıyor onlarla vakit geçiriyorsunuz.. Bir ailenin başında anne olmazsa o ailede çözülmeler olur bana göre.. O yüzen hiç endişelenmeyin.. Babalarını siz hayatınızdan çıkardınız çocuklarınız değil zaten.. Bunu onlar da anladıklarında herşey daha da güzel olacak emin olun.. İlla ki kolay değil bu şekilde çocuk yetiştirmek ama sizin gibi çocuklarının başında duran onlara her daim destek olan bir anneleri olduğu sürece daha kolay atlatacaklardır ..Hastalıklı bir adamla çocuklarınızı büyümekten çok çok daha iyi olmuş boşanmanız.. Belli ki mantıklı bir kadınsınız maddi olarak da gücünüz var ki zorlamadınız çocuk var deyip boyun eğmediniz.. Allah size kolaylık versin evlatlarınızı size bağışlasın..3 hafta önce kontrol hastası ruh hastası bi adamdan tek celsede boşandım.O başka şehire gitti ben kızlarımla evimizde kaldım .Şimdi kızlarım önce ağladılar ama şimdi alışıyorlar gibi .çünkü babası bu süreçte sadece 1 kere gördü.onun öncesindede 1 haftalık bi ayrılık var.yani 1 ayda sadece 1 kere gördü.Çocuklar doğal olarak üzülüyorlar.Ben yanlarındayım .Hiç yalnız bırakmıyorum.etkinlikler yapıyoruz.neşeli durmaya çalışıyorum.Güldürüyorum .ama sorum boşanmış aile çocukları ve boşanmış anneler ilerde çözülmeler oluyor mu. İşte çocukların sınavı da bu ne diyimAllah herkeain yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?