Boşanma ve sonrasi

Onun için imkanlar el verdiği taktirde ayrı eve çıkacağım uzun vadede yapamam zaten babamın evinde

Ayrılık kararı kolay alınıyor ama kararlılık göstermek zor oluyor benim tecrübem o yönde. Benim kızım 1,5yaşında çok arada kalıyor daha şimdiden, hele 3-4yaşında neler yaşayacağımızı düşünmeye korkuyorum. Bir yandan hayal kırıklığı, haksızlığa uğradığınızı düşünme vs kendi yasınız, bir yandan çocuğu düşünüp gelecek korkusu. Çocuğu size verirler muhtemelen ama babası da onu görecek belli aralıklarla ve bu görüşmeler çocuğu da sizi de olumsuz etkileyebilir ilk zamanlar. Allah kolaylık versin. İnşallah siz benim kadar yıkılmadan atlatırsınız süreci. Gelecek planı yapın ama kırılan gururunuzu ihmal etmeden onu da onarmaya çalışın derim. Yoksa bu şekilde ruh halinde çok dalgalanmalar yaşanıp insanı geri geri sürüklüyor. Çocuklarımız huzurla büyüsün inşallah

Çocuk bu kırar da döker de . Üvey annenle mi yaşayacaksın ?
Boşanınca ortada çocukta varsa hani Yük Olmasın diye bırak babaya diyorlar .

Amin ınsallaah... eski eşimle ayrı sehirlerdeyiz yaptığı herşeyi unutup çocuğunu istediği zaman gormesine izin veririm evlâdım için mahrum kalmasın baba sevgisinden diye

Çocuk bu kırar da döker de . Üvey annenle mi yaşayacaksın ?
Boşanınca ortada çocukta varsa hani Yük Olmasın diye bırak babaya diyorlar .
Babamla annem ayrı babam evli işte üvey annemle kadın bişey söylemiyo zaten babam soyletmezde içten içe memnun deyildir sanırım çocuk haliyle kiriyoda dökuyoda dediğin gibi insanın kendi evi olmayınca da huzursuz oluyo onun için imkanlar el verirse Allahın izniyle çıkacağım ayrı eve

Allah yardımcın olsun canım . Sen Baba'nın kızısın hiç çekinme üvey anneden falan o ev seninde evin bi süre rahatsız olsan da idare eder iş bulur çalışırsın

Allah yardımcın olsun canım . Sen Baba'nın kızısın hiç çekinme üvey anneden falan o ev seninde evin bi süre rahatsız olsan da idare eder iş bulur çalışırsın
Ekmek ayrılınca birleşmez derler büyükler evlenip ayrıldıktan sonra bekarkenki gibi benimseyemiyo baba evini fakat devamlı hakaret küfür dinleyecegime sabrederim her zorluğun var bi çıkışı ben kendime inaniyorum üstesinden gelecegim

Sana şiddet gösteren manyağın nazını çekeceğine babanın evinin nazını çekersin. Bir süre sonra kendi evine çıkarsın. asgari ücretle çalışmaya hemen başla derim düzenli gelir önemli. Baban da sana kuaför açana kadae ihtiyaçların görülür. Hakim çocuğu babasına vermez merak etme şuan sende bebeğin.

Çocuk küçük diye şuan çalışmıyorum çalışmak bana da iyi gelecek kafami dağıtmış olacağım kreş varmış burda ufak çocukları alan ama mahkeme de zaten kendisi bakmıyo çocuğa derlerse diye çekimser kalıyorum..

Daha yasın genç insan gibi yasamak senin de hakkın . Mutlu değilsen ayrıl Ams mutlaka kendine bir Düzen kur . Mesela Kuaför dükkanı açacak gücü varsa Baba'nın şimdiden çalış bir kuaförde Tecrübe olur hem de bşyler kazanırsın

Allah yardımcın olsun o evde kalıp psikolojiniz bozulacagina çocuğunun bir yani eksik buydum bosvee

olur mu öyle bişey demezki mahkeme çalışmaya her zaman olumlu bakar. Evli olsan da kreşe verebilirsin ne alaka? Senden bebeğini bu şekilde alamaz rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…