Boşanma/velayet

nobahari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
4.030
9.253
158
38
Kızlar selam,
Eşimle 3 aydır ayrı ve farklı illerdeyiz. 2 tane küçük çocuğumuz var. Boşanmayı anlaşmalı olacak diye beklerken tak diye show yapıp kendi/küçük memleketinden çekişmeliye çevirdi süreci. Çocukların velayetini talep etmiş yanımda ihmal ve istismar edildiğine dair..dün adalet bakanlığından bir erkek yetkili geldi: çocuklara direkt “annenizle mutlu musunuz burda, kalmak istiyor musunuz” diye sordu(soruyu direkt sorması bu şekilde çok abes geldi bana:/
Çocuklarım çok net bir şekilde “biz annemle mutluyuz, burda kalmak istiyoruz” dediler..şartlar burda çocuklar adına çok elverişli bana göre ama diğer tarafta da eşimin kendi evi olmamasına rağmen “babaya velayet verilebilir” raporu düzenlenmiş dedi bana gelen yetkili.

Şöyle ki dava açılan yer eşimin memleketi, hakimi etkiler, yalancı şahitlerle ikna eder, çocukları alır diye korkuyorum. İnsanın kafası basmıyor gerçekten böylesi durumlarda:( bir öneriniz olur mu acaba🙏

Merhaba
Çok üzüldüm insan ayrılabilir ama çocuğuna nasıl bunu yapar
İstismar iddiası nedir? Karşı ispat yapamazmisiniz

İstismar asılsız..yeğenimin kızlarıma özel bölgesini gösterdiğini yazmış..çocukların annesi yalanlayacak, gerçek de değil zaten..onlar mesele değil ama korkum hakimi etkilemesi:/

Maalesef kafası o kadar basıyor..ana kuzularını beni cezalandırmak adına annelerinden koparmayı da kendine hak görüyor

Çocukların beyanı önemli değil mi eğer yaşları uygunsa? Erkeklerin son çirkin hamlesi de bu yazıklar olsun aynısı benim başımda da var 4 aylık bebeğin velayetini alacak güya
Yaa keşke şurdan edeceğimiz beddualar çarpsa da yıkılıp geberse pislikler:/

Az önce boşanmış/çok badire atlatmış bir arkadaşım çok da güvenme “çocuklar öyle dedi” diye söyleyince iyice kötü oldum şu an midem pert:( kendisi de benzer bir konuda canı yanmış çocukla ilgilş

Yaa keşke şurdan edeceğimiz beddualar çarpsa da yıkılıp geberse pislikler:/

Az önce boşanmış/çok badire atlatmış bir arkadaşım çok da güvenme “çocuklar öyle dedi” diye söyleyince iyice kötü oldum şu an midem pert:KK43: kendisi de benzer bir konuda canı yanmış çocukla ilgilş
Büyük konuşmayayim ben analigimi yaparım ilerde illa babam derse gider yaşar görür bağlayacak değilim bağrıma taş basarim yikilirim deliririm belki ama zorla tutamam ne acı su dusunceler yasananalar çocuk yaptığımız adamlara bakın resmen yataktaki düşmanmis

Büyük konuşmayayim ben analigimi yaparım ilerde illa babam derse gider yaşar görür bağlayacak değilim bağrıma taş basarim yikilirim deliririm belki ama zorla tutamam ne acı su dusunceler yasananalar çocuk yaptığımız adamlara bakın resmen yataktaki düşmanmis
Çok acı evet:/

Kızlar selam,
Eşimle 3 aydır ayrı ve farklı illerdeyiz. 2 tane küçük çocuğumuz var. Boşanmayı anlaşmalı olacak diye beklerken tak diye show yapıp kendi/küçük memleketinden çekişmeliye çevirdi süreci. Çocukların velayetini talep etmiş yanımda ihmal ve istismar edildiğine dair..dün adalet bakanlığından bir erkek yetkili geldi: çocuklara direkt “annenizle mutlu musunuz burda, kalmak istiyor musunuz” diye sordu(soruyu direkt sorması bu şekilde çok abes geldi bana:/
Çocuklarım çok net bir şekilde “biz annemle mutluyuz, burda kalmak istiyoruz” dediler..şartlar burda çocuklar adına çok elverişli bana göre ama diğer tarafta da eşimin kendi evi olmamasına rağmen “babaya velayet verilebilir” raporu düzenlenmiş dedi bana gelen yetkili.

Şöyle ki dava açılan yer eşimin memleketi, hakimi etkiler, yalancı şahitlerle ikna eder, çocukları alır diye korkuyorum. İnsanın kafası basmıyor gerçekten böylesi durumlarda:KK43: bir öneriniz olur mu acaba🙏

Canim nobahari
Her şey gonlunce olsun demeye geldim
Hiç korkma içini ferah tut inşallah çok iyi olur her şey hayatında

Istismarin gercek olmadigina emin misiniz peki? Esiniz durduk yere niye yegeninizi hedef secmis? Yegeninizin annesinin istismar yok demesi cok ise yaramaz kanimca, bir cocuk psikologu gorup değerlendirme yapmalı, o degerlendirmede istismar olup olmadigi netlestirilir, hakime sunulur. Zaten istismar soz konusu oldugu icin hakim bilirkisi tayin eder herhalde.

Cok zor durumlar, cocuklariniz kac yaşlarında?

Son düzenleme:
Çocuklar küçükse alması zor.hakime para yedirme aklına girme gibi durumlar olmaz.dediğiniz gibi bir durum yoksa alamaz zatende aklına nereden gelmiş öyle iftira atmak?çocuklar etkilenip biz babamızla yaşayacağız demediği sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.bu kadar hayati meselelerde avukatla ilerleyip daha sonra haklı çıktığınızda sizde ona dava açarsanız.sonuçta yeğeninize iftira atmış onlarda itibar kaybı yaşıyorlar bu durumdan.hepiniz gidin bir avukatla görüşün bu ciddi bir iftira.

Kızlar, şöyle ki ben geçen yıl onun yeğenini istismardan ihbar etmek zorunda kaldım. Onlarca psikoloğa/Ucim’e danışarak yaptım bunu. Hepsi de hemfikirdi istismar old konusunda. Eşim intikam almak için benim yeğenime iftira attı. Bunu sonra mesajla da ifade etti(mesajlar da duruyor avukatta). İftira attığı çocuk özel bölgesini anne babasına bile göstermeyen bir çocuk. Kendim de psikolojik danışmanım ve böylesi vakalarla çok karşılaştım. Eşimin maksadı beni her türlü huzursuz etmek. Aileme karşı beni zor durumda bırakıp bi başıma kalmamı sağlamak. Çocuklarım 4 ve 6 yaşındalar bu arada. Büyük kızım da öyle bişey olmadığını doğruladı, çok bilinçli bir çocuktur.

Hanımefendi, adalet oyuncak değil. Hakimler de kimsenin kuklası değil. İstisnalar kaideyi bozmaz. Sizi cezalandırmak, intikam almak için ufacık çocukları bilmem kaç yaşında babane eline atacak bir baba her haltı yemeye müsaittir ancak bazı şartlar ve sağlam deliller olmadan babaya velayet verilme ihtimali yüzde beş diyebilirim.
Yüz kızartıcı bir iş ya da suçunuz yoksa ve umuyorum ki herhangi bir istismar söz konusu değilse ve ciddi kanıtları yoksa hakimin kanısı değişmez. Kendi memleketinde dava açtı diye dava Hakimi de çocukluk arkadaşı değil herhalde allasen. Bu kadar kafanızda yazıp çizmeyin, çocuk meselesi çok hassas ancak kötüyü düşünmek üstüne çekmek oluyor biraz.

Hanımefendi, adalet oyuncak değil. Hakimler de kimsenin kuklası değil. İstisnalar kaideyi bozmaz. Sizi cezalandırmak, intikam almak için ufacık çocukları bilmem kaç yaşında babane eline atacak bir baba her haltı yemeye müsaittir ancak bazı şartlar ve sağlam deliller olmadan babaya velayet verilme ihtimali yüzde beş diyebilirim.
Yüz kızartıcı bir iş ya da suçunuz yoksa ve umuyorum ki herhangi bir istismar söz konusu değilse ve ciddi kanıtları yoksa hakimin kanısı değişmez. Kendi memleketinde dava açtı diye dava Hakimi de çocukluk arkadaşı değil herhalde allasen. Bu kadar kafanızda yazıp çizmeyin, çocuk meselesi çok hassas ancak kötüyü düşünmek üstüne çekmek oluyor biraz.
Sağolun ama insan korkuyor:/ inşallah hayırlısıyla bir an evvel atlatırım şu süreci

Bunlar ne şerefsiz ne rezil insanlar yarabbi, mahkemeye de yalan söylemezsin Allahtan korkarsın. Mahkemede yalan söylemek kadar büyük bir şerefsizlik yok, olamaz. Tez zamanda artık kazada mı olur, baika türlü mü olur mort olur gider sen de kurtulursun umarım konu sahibesi. Her konuya beddua eden kocakarılara döndüm, bu ne şerefsizlik arkadaşım, insansa, medeni boşanan erkek yok mu :sinirli:

Back
X