- 16 Nisan 2008
- 5.615
- 15.407
- 773
Alemin bir akillisi ve uyanigi kendisi heralde?! Çalışıp çabalar öderim, demiyor.Anlaşmalı boşanma kağıdını imzaladı ama çok yalvardı bu yaptığım affedilmez ama zor duruma düştüm acizliğimi anlatamadım 10 senedir sizinle çalışdım hiç böyle birşey oldumu bir bataklığa düşdüm ve çıkamadım kız kardeşi var hem abilik yapıyor hem babalık. O evlendi 2014 ün sonuna doğru onun boynu bükük olmasın diye aciz hissetmesin diye bir boka bulaşdım yapamadım anlatamadım da korkumdan dedi. Ailen benle eskisi gibi olamaz biliyorum ama ben saygıda kusur etmem çabalarım diyor evi satar borcu öderiz 0 dan bir hayat kurarız acele etme bana zaman ver diyor. 15 senedir hayatımda ailemş yaptığını asla affedemiyorum aklım saçmalama seni kaybetmeyi göze aldı bu adam diyor kalbim dur belki bu sefer diyor çıldırıcam
Nerede nasıl yediği belli olmayan , kendi yaptığı borca ki borcta değil çaldığı parayi "öderiz" diyor.
Sizi daha çok üzmek istemem ama kendisinie yemek verilen kaba pisleyen insanlardan hersey beklenir
Adamın yaptıklari sadece sizden para çalmak olmayabilir. Olay cevrenizde duyulacaktir ve önünuze farkli konular da gelebilir, hazirlikli olun derim.
Çalıştığınız, alacak verecekli olduğunuz firmalara da bu sahisla ilisiginizin kesildigini belirten bir uyari gonderin.
Eğer bosanmaniz kesinleşirse, para icin bütün tuşlara basabilir