• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Yeni bir başlangıç ve korku

Anlaşmalı boşanma kağıdını imzaladı ama çok yalvardı bu yaptığım affedilmez ama zor duruma düştüm acizliğimi anlatamadım 10 senedir sizinle çalışdım hiç böyle birşey oldumu bir bataklığa düşdüm ve çıkamadım kız kardeşi var hem abilik yapıyor hem babalık. O evlendi 2014 ün sonuna doğru onun boynu bükük olmasın diye aciz hissetmesin diye bir boka bulaşdım yapamadım anlatamadım da korkumdan dedi. Ailen benle eskisi gibi olamaz biliyorum ama ben saygıda kusur etmem çabalarım diyor evi satar borcu öderiz 0 dan bir hayat kurarız acele etme bana zaman ver diyor. 15 senedir hayatımda ailemş yaptığını asla affedemiyorum aklım saçmalama seni kaybetmeyi göze aldı bu adam diyor kalbim dur belki bu sefer diyor çıldırıcam
Alemin bir akillisi ve uyanigi kendisi heralde?! Çalışıp çabalar öderim, demiyor.
Nerede nasıl yediği belli olmayan , kendi yaptığı borca ki borcta değil çaldığı parayi "öderiz" diyor.
Sizi daha çok üzmek istemem ama kendisinie yemek verilen kaba pisleyen insanlardan hersey beklenir
Adamın yaptıklari sadece sizden para çalmak olmayabilir. Olay cevrenizde duyulacaktir ve önünuze farkli konular da gelebilir, hazirlikli olun derim.
Çalıştığınız, alacak verecekli olduğunuz firmalara da bu sahisla ilisiginizin kesildigini belirten bir uyari gonderin.
Eğer bosanmaniz kesinleşirse, para icin bütün tuşlara basabilir

Anlaşmalı boşanma kağıdını imzaladı ama çok yalvardı bu yaptığım affedilmez ama zor duruma düştüm acizliğimi anlatamadım 10 senedir sizinle çalışdım hiç böyle birşey oldumu bir bataklığa düşdüm ve çıkamadım kız kardeşi var hem abilik yapıyor hem babalık. O evlendi 2014 ün sonuna doğru onun boynu bükük olmasın diye aciz hissetmesin diye bir boka bulaşdım yapamadım anlatamadım da korkumdan dedi. Ailen benle eskisi gibi olamaz biliyorum ama ben saygıda kusur etmem çabalarım diyor evi satar borcu öderiz 0 dan bir hayat kurarız acele etme bana zaman ver diyor. 15 senedir hayatımda ailemş yaptığını asla affedemiyorum aklım saçmalama seni kaybetmeyi göze aldı bu adam diyor kalbim dur belki bu sefer diyor çıldırıcam
Dediği tarihin üzerinden 11 yıl geçmiş.
Ne yaptı kardeşine ev mi aldı da, o kadar yıldır kurtulamadı?
Sizi aptal yerine koymasına izin vermeyin.
Ailenizi dolandırmış.
Babanızın hastalığı falan bilr durduramamış kendisini. Nerede, kimle yemiş o paraları bilmiyorsunuz.
Evi satarız diyor birde, kendi pisliğini kapatmak için. Azıcık aklınız varsa kanmazsınız laflarına.

Ölümden başka her şeyin çaresi var diyormuş. Dolandırıcıdan hayat dersi alıyoruz. :KK53: :KK53: :KK53:

Bu arsızlığının sebebi sizin tavizleriniz. Tekmeyi vurmak yerine hala onu konuşturuyor olmanız.

Ailem senin kararın neyse arkasındayız ama bu iş olmaz dediler ben daha öğrendiğim gün bitti dedin ama anlaşmalı boşanmayı imzalamıyor sürekli halledicem ben böyle biri değildim diyor 2 gün süre istedi imzayı atmazsa bütün semt e rezil edeceğim onu
Büyük ihtimal kumara bulaşmış..

Böylesinden hayır görmezsiniz. Ne siz ne de etrafınızdakiler.

Oğlumun saçını kestirdiğimiz kuaför de karısına benzerini yaptı. Adam senelerce eşinden habersiz dükkana giren paraları biriktirmiş karısının altınlarını her şeyi, dükkanı devr edip her şeyi toparlayıp yüklü bir parayla kaçtı. Üstelik başka bir kadın da varmış hayatında..

Back
X