Nurnures Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2019 89 538 8 7 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurnures #21 ilknurr89 .!.: Bencede bağlayıcılığı olmaz üzerinden zaman geçmiş ve kabullenilmiş. Yalnız sen neden babasının pisliklerini döktün. Ayrılığınızla ilgili değilse onunda çok bağlayıcılığı olmaz. Genişletmek için tıkla... Birde surekli gelmiyor bize haftanın 3 5 günü gitmem gerekiyormuş ve bu adamin bunlarıni görünce gidesim kalmadı. Oyuzdende eklettrdim
ilknurr89 .!.: Bencede bağlayıcılığı olmaz üzerinden zaman geçmiş ve kabullenilmiş. Yalnız sen neden babasının pisliklerini döktün. Ayrılığınızla ilgili değilse onunda çok bağlayıcılığı olmaz. Genişletmek için tıkla... Birde surekli gelmiyor bize haftanın 3 5 günü gitmem gerekiyormuş ve bu adamin bunlarıni görünce gidesim kalmadı. Oyuzdende eklettrdim
M mrvozr19 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2019 245 274 53 38 7 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurnures #22 Ayrılmanız isabet olmuş. Bu kadar çirkinleşmede amaç ne?
Nurnures Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2019 89 538 8 7 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurnures #23 Ezgi2016 .!.: Ayrılmanız isabet olmuş. Bu kadar çirkinleşmede amaç ne? Genişletmek için tıkla... Beni ailem e dusurmek diye dusunuyorum. Arkamda hep destekci oldukları için kötü olsun istiyor ben baska bisey anlamiyorum
Ezgi2016 .!.: Ayrılmanız isabet olmuş. Bu kadar çirkinleşmede amaç ne? Genişletmek için tıkla... Beni ailem e dusurmek diye dusunuyorum. Arkamda hep destekci oldukları için kötü olsun istiyor ben baska bisey anlamiyorum