- 13 Nisan 2014
- 814
- 505
- 103
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cekismeli o zamn dava.anlasmaliya cevirme sansiniz var mi.esiniz davaya katilip taleplerinizi kabul ederse sahit ve delil gerekmez.anlasmali dahi olsa davaya katilmazsa sahit ve delil ister hakim yeniden.allah kolaylik versin.
Kanit varsa sahide gerek kalmayabilir. Aileniz hakli,kimse yegeninim babasiyla kotu olmak istemez haliyleÇok teşekkür ederim..boşanma sebebi Aile birliğinin;temelden sarsılması.cekismeli.esim kişisi;anlaşmalıya yanaşmıyor.beni inat icin kolay kolay boşanmayacağıni söylüyor.
Şahitlerim kendi ablam;yigenim.onlarda şahitliğe pek yanaşmıyor.yigenimizin babası diyor.kanit olarak ;ilk dilekcem'de Eşime yazılmış aşk mektubunu paylaşmıştım.
Cocugunuz var mi?Çok teşekkür ederim..boşanma sebebi Aile birliğinin;temelden sarsılması.cekismeli.esim kişisi;anlaşmalıya yanaşmıyor.beni inat icin kolay kolay boşanmayacağıni söylüyor.
Şahitlerim kendi ablam;yigenim.onlarda şahitliğe pek yanaşmıyor.yigenimizin babası diyor.kanit olarak ;ilk dilekcem'de Eşime yazılmış aşk mektubunu paylaşmıştım.
Kanit varsa sahide gerek kalmayabilir. Aileniz hakli,kimse yegeninim babasiyla kotu olmak istemez haliyle
Cocugunuz var mi?
Ogretmenleri sahit olabilir
Komsulariniz arkadaslariniz?
Taniklik yapmak istemediklerine dahil 1 dilekce ekleyebilirsiniz durusma sirasinda hakime sözlü beyan edebilirsiniz.
Avukatınız var mi?eger yoksa davanizin gorulecegi mahkemede kacinci aile mahkemesi ise gidip onceden tanik bulmakta zorlandiginizi soylerseniz yardimci olup yol göstereceklerdir.
Babacan bir hakimede denk gelirseniz hersey kolay olacaktir.
O zaman gayet kararli durun kesin bosanmak istediginizi belirtin munkunse 1 tanede olsa tanik ve varsa ses kaydi vs.Kızım iki yaşında.uc aylik'da hamileyim.komsularima sorunlarımı hiç yansıtmadım.bir ailem dahil oldu olaylara.
Insallah hayirlisi olur sizin icinÇok teşekkür ederim.kanitim mektup ve savcılıktaki o kadının ifadesi.onuda bana vermezler.mahkemenin almasını isteyeceğim.
O zaman gayet kararli durun kesin bosanmak istediginizi belirtin munkunse 1 tanede olsa tanik ve varsa ses kaydi vs.
Cocuk olsugu zaman hakimler toparlama suresi veriyor.araya adli tatiller giriyor sinirler geriliyor.
Davadan önce bosanacaginiz aile mahkemesinin kalemligine gidip danisin aklinizdakileri.
Insallah hayirlisi olur sizin icin
Rica ederim.keyfinizi bozmayin yeter.tekrar allah kolaylik versinCok güzel bilgiler verdiniz.tekrar teşekkür ederim.yarin gidip;bilgi alacağım.
Sunuda eklemek istiyorum esinize yuklu sekilde maddi manevi tazminat talep edeceginizi ve ayni sekilde yuklu 1 nafaka almak icin ugrasacaginizi soylerseniz anlasmaliyi kabul etme ihtimalide olusabilir
Kesinlikle iste.isteyecegini onada belirt.Nafaka talebinde bulundum.gunlerdir karakola gidip;ekonomik tespit icin ,gitmemiş.biraz önce,karakoldan Aradılar numarasını teyit etmek icin.bosanim.tazminatta talep edeceğim.kadinlik gururum yerle bir olduğu icin.İnsallah herşeyin üstesinden geleceğim.
İyikiii sizler gibi;hemcinslerim var.gucluyum.
Kesinlikle iste.isteyecegini onada belirt.
Bazen destek demeyelimde bir kelime bile guc veriyor.neden bosandigin beni ilgilendirmez kimbilir ne surecten gectin ne dusundun ne kadar ölçtun ki karninda bebekle bu karari aldin.bende kizim bebekken bosanmis bir kadinim.
Bosanirken bile hala ezmeye calisan adamlardan nefret ediyorum diyelim : )))mutlaka git ve kalemlikte mubasir olur sekreter olur sana yol gosteren olacaktir.kaldi ki hakim bile dava disi celse acip sadece seninle gorusebilir.
Neden anlaşmalı boşanmak istiyorsun.aldatmis zannedersem.delilinde var.sen kazanacaksın.birak o düşünsün.Merhaba Arkadaşlar;
Boşanma davası açtım.onbes gün içinde ;şahit yazdırmam ve varsa kanıt sunmam istendi.tebligat ulaşalı Ongun'u geçti diye hatırlıyorum.eger şahit sunmasam ne olur?bilgi sahibi arkadaslardan yardım rica ediyorum.
Neden anlaşmalı boşanmak istiyorsun.aldatmis zannedersem.delilinde var.sen kazanacaksın.birak o düşünsün.