Boşanma.

Allah yardimciniz olsun insaallah guclu bi kadin oldugunuzu farkettim umarim.bundan sonraki hayatinizda cok cokk mutlu olursunuz.. cook buyuk hayallerle ciktigimiz evlilik yolunda buyuk hayal kirikliklari yasiyoruz bunda da vardir bir hayr demekten baska bisey gelmiyo elden ama dogru bi karar vermissiniz .. emin olun cok pisman olucak hemde cookk

Allah yardimciniz olsun insaallah guclu bi kadin oldugunuzu farkettim umarim.bundan sonraki hayatinizda cok cokk mutlu olursunuz.. cook buyuk hayallerle ciktigimiz evlilik yolunda buyuk hayal kirikliklari yasiyoruz bunda da vardir bir hayr demekten baska bisey gelmiyo elden ama dogru bi karar vermissiniz .. emin olun cok pisman olucak hemde cookk

Çok teşekkür ederim.
Maalesef kandırılıyoruz.benimki tam ibretlik.O kadar güzel oynadikiii..çok dürüst geldi bana.kendini çok zengin tanıttı.alti baglar gazeliymiş.akilli biriydim ama ağzım dilim bağlandı.insallah feraha çıkacağım.tek kazancım yavrularım.

Annen baban yok mu

Şimdi kiminlesin

Onlar da şahit olsun

Mektubu bulunca kime anlattın vs vs

Arkadaş vs de olur ille de görmesi gerekmez senden duyması mağdur olduğunu üzüldüğünü bilmesi vs yeter

Çok ozurdilerim farkedememisim mesajinizi. Mektubu okuduğunda;ablama ve abime bahsettim.tabikii inkarlar.masumsan savcılığa git dedik.(çünkü kendisine kumpas kurulduğunu söylüyor)beraber gittik.savciliga verdik.ben mahkeme gününü ısrarla beklerken;sözde mafya aradı bunu;ailesi ile tehdit etmiş.benim yanımda da konuştu.dilekcemi geri almam lazım dedi.ailemi farklı bir sehre göndereceğim dedi.o zaman tamam dedim.simdi anladım kiii oyunmuş.kimsede is yere gitmedi.Allah koymasin bunlara diyebiliyorum.Her kız
Evladın kaderi güzel olur İnsallah.boyle sahtekarlara rast gelmezler.

Back
X