Boşanma

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kızlar annemle babam sanirim bosanacak.Annem malulen emekli,esnatfi.Suan babamin üstüne 4 ev var 250 bin kadarlik hepsi. Ve bütün bunların emeği babama aittir.Babam kendi emeğiyle almıştır.Annem ise markette durur marketin elektrik faturasını bile babama odetirdi.Ben öğrenciyken dukkandan 10 lira alsam yediniz bitirdiniz gibi laflar ederdi.Hatta kardesimle aldığımız şeyleri market defterine veresiye yazar babamdan parasini alirdi.Marketi kapattik.Annem evde ama.ne yemek yapar ne temizlik.E tabii babam da bunlara doluyor hakeret ediyor sürekli tartisiyorlar.Babam annemi aldatıyor.E annem de babami aldatiyor.Yani kendim gördüm bütün bunları.Hergun kavga dögüş, butun hersey ayrı ayni evin icinde.Annem sürekli kardesimi doldurur.Babam kardesimi ozel okula gönderir ayaginsalo bir ayakkabisi 250 lira.Dun kiz kardesim mesaj atti babam sogan parasi vermiyor it herif gibisinden.(7.sinifa gidiyor)Ben de kizdim nasil böyle konusuyorsun baban vermiyorsa annenden al dedim.
Abim acemidem usta birligine gidecek eve geldi birkac günlüğüne.Ne yemek yapiyor ne kahvalti veriyor.(Teyzem söyledi bunlari).Ama sorsan neler yapiyor neler..
Her neyse.Annemle bugün konustuk.Diyor ışte bir avukat bakicam bosanicam.Iyi yaparsın dedim.Aldığım bütün evleri de alicam ondan dedi.Annemin alinanlarin ustunde hicbir birikimi yoktur.Ama alinan şeyler bosaninca paylasiliyor.Paylasilsin ben orasinda da degilim de annem herseyi alip tozu dumana katip kacmayi planlıyor.Ben bu durumda babamin emeklerinin bosa gitmesino istemiyorum.Beni evlendirdi annem 1 tane ceyrek almadi,ne dugunume yardim etti ne bana manevi olarak yardim etti.Sizce nasil bir yol izlemeliyiz?

Karışmayın bence iki yetişkin insan kendileri halletsin biri annen biri baban hangisinden geçeceksin. Zor durum Allah ferahlığa çıkarsın

Evleri baban senin üstüne yapabilirmi çünkü annen hicbisey haketmiyor gibi görünüor boşannca geri verrsn satışları :)

Allah hayirli insanlarla karsilastirsin.bir avukata danışın annenizin savurgan sorumluluk sahibi olmadığını evlerden pay almaması gerektiğini anlatım belki avukat çözüm bulur

Bu devirde ne babana ne evlada güvene cem.konu sahibi daha sonra geri vermezse ne olacak
Ben kendimi konu sahibinin yerine koydugumda babamdan evlerin satışını alır sonra geri verrdm gerisi konu sahibinin vicdanına kalmış insan anasına babasinada yanls yaparsa gerçi neler neler goruorz sizde haklsnz

Anneniz baştan beri böyleymiş.Babanız boy boy çocuk sahibi olup aldatacağına ayrılsaydı annenizden.Edinilen mallar ortak ister satar ister yakar sizi ilgilendirmez.

Annenizin sağlam bi psikolojisi yok belli bi konunuzu daha okumuştum.Bu kadar cirkinkesecegine isler tedavi ettirseydiniz keşke.

Back
X