boşanma

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
35
Ağrı
boşanan insanlar bu süreçte neler yaşadı? ben ailemin istemediği bir evlilik yaptım? ve berbat bir aileye düştüm.. akıl alır gibi değil.. çok pişmanım.. ancak çevremde hiç boşanan yok.. bizde çok kötü bir şeymiş gibi bakılıyor.Boşanınca ailem benden dolayı çok utanacak ve üzülecek.. benim durumumda olup da boşanan varsa nasıl atlattı?

Bizde de oyle bakilir ama arkanda annen baban varsa bisey olmuyor korkma

Amcamın kızı boşandı,şu an aileden hiç destek almadan büyükşehir lerden birinde çocuğu ile yaşıyor .kötü bir evliliği ömür boyu cekmektense, birkaç ay laf söz çekmeye razı olurdum sanırım.

hayır... haberleri olsa da desteklemezler.. biz sana demiştik diyecekler.. bizim sülalede yıllarca dayak yiyenler bile boşanmamıştır. Kaldı ki benim öyle bir durumum yok
Ozaman boşanınca sana gelme bile diyebilirler. Maddi olarak kendini sağlama aldın mı?

Aileniz sizden mi utanacak ?
İyi de sokaklara düşüp baba ewine geri gelmiyorsunuz ki...
Nikahlı kocanızdan boşanıyorsunuz sadece.
Siz güçlü olursanız herşey hallolurr emin olun... K Krblk

ailene muhtaç mısın? çalış kendi hayatını kur.

Mesele çalışmak değil Mesele ailemin çok üzülüp özellikle annemin hasta olmasından korkuyorum Bizim için kanser sebebi gibi bir şey

of saçmalamayın.
dünya üzerinde kızı boşandı diye kanser olan tek bi anne bile yoktur.

Anlatsam yine olur olmadık şeyler yazacaklar Konu kapatılacak R

Nedir bu kadınların kadınlardan çektiği?!!
Kadın çevre, aile korkusundan boşanmaktan cekiniyor, neden bu raddeye geldigini burdakilerden çekinip yazamıyor.
Cidden kadının adı yok.

Senin durumun ne peki
Benim durumum çok farklı Ayrı mezheplerden evlilik yaptık İçlerine girince o kadar iyi anladımki farklı dünyalara sahibiz Ben az çok dini hassasiyeti olan biriyim Eşimin ailesi ve kendi domuz bile yiyebiliyorlar Ataist gibiler Bana evlenmeden hiç anlatmadı Aksine birçok konuda yalan söylemiş rol yapmış Yakınmış gibi davranmış Nereye düştüğümü şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…