• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

nailpolish

Odî et amo
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
414
1.149
108
Merhaba hanımlar,

7 aylık evliyim ve kısmetse boşanıyorum. Sebepleri ve sonuçları çok ayrı bir başlığın konusu yalnız öğrenmek istediğim bir durum var.

Müstakbel eski eş kişisi bugün davayı açmış. Bana bir fotoğraf gönderdi. Davacı isminde onun adı yazıyor davalı isminde ise benim. Masraflar şeklinde devam ediyor yazı. Yalnız benim takıldığım davalı kısmında soyismim kızlık soyadım, şu anki soyadım değil yani. Boşanan bir arkadaşım gönderdiği şeyin gerçek olmayabileceğini söyledi bu yüzden.

Başına böyle bir durum gelen var mı?

Kardeşiminkinde eşinin soy adı yazıyordu.

Ne yazisi gondermis? Bosanma dilekcesi mi?
Anlasmali bosanmiyor musunuz?
Evi dün terkettim. Oturup anlaşmak için ağlamalarımın bitmesini bekliyordum ki bugün dava açtığını mesaj atmış. Şu an çekişmeli olarak tarih verebilirler, bir an önce anlaşalım diyor.

Merhaba hanımlar,

7 aylık evliyim ve kısmetse boşanıyorum. Sebepleri ve sonuçları çok ayrı bir başlığın konusu yalnız öğrenmek istediğim bir durum var.

Müstakbel eski eş kişisi bugün davayı açmış. Bana bir fotoğraf gönderdi. Davacı isminde onun adı yazıyor davalı isminde ise benim. Masraflar şeklinde devam ediyor yazı. Yalnız benim takıldığım davalı kısmında soyismim kızlık soyadım, şu anki soyadım değil yani. Boşanan bir arkadaşım gönderdiği şeyin gerçek olmayabileceğini söyledi bu yüzden.

Başına böyle bir durum gelen var mı?
Benimkinde de aynı kızlık soyadım var bu arada boşanma sebebiniz özel değilse ne

Evi dün terkettim. Oturup anlaşmak için ağlamalarımın bitmesini bekliyordum ki bugün dava açtığını mesaj atmış. Şu an çekişmeli olarak tarih verebilirler, bir an önce anlaşalım diyor.
Canim valla bosver inan kötü bir evlilik yapcana boşan gitsin keşke benimki de anlaşmalı istese o istemyr:(

E devlet üzerinden hakkınızda açılmış dava olup olmadığın bakabilirsiniz . Eğer dava açmışsa gercekten zaten görülür . Sadece dilekçe vermişse Dilekçede eski soyisminizi yazmışta olabilir .

boşanma davalarında kızlık soy adı yazar ben iki soyadını birden kullanıyorum normalde yine de kızlık soyadım yazılmıştı. E devlet ten kontrol edersen orda da davalı olarak kızlık soyadının geçtiğini görürsün

E devlet üzerinden hakkınızda açılmış dava olup olmadığın bakabilirsiniz . Eğer dava açmışsa gercekten zaten görülür . Sadece dilekçe vermişse Dilekçede eski soyisminizi yazmışta olabilir .
Dilekçede şimdiki soyismimi yazmış kendisi ama davanın açıldığına dair masraflar, tanık sayısı gibi bilgilerin olduğu kağıtta kızlık soyismim yazıyor. E-devlete bakayım, evet. Teşekkür ederim. Bu kafa karışıklığında aklıma hiç gelmedi

Back
X