Boşanma...

Artık o abla ile lütfen iletişim kurma. Yüzüne gülüp arkandan da Dolap çevirebilecek kapasitede demek ki
Zaten her zaman öyleydi sürekli laf sokan kıskanç bir tip. Eşim için cevap vermedim kolay kolay büyüğüm dedim. Ama demek ki insanların ağzının payını vermek lazım.. cahillik ettim bilemedim.

Zaten her zaman öyleydi sürekli laf sokan kıskanç bir tip. Eşim için cevap vermedim kolay kolay büyüğüm dedim. Ama demek ki insanların ağzının payını vermek lazım.. cahillik ettim bilemedim.
Aynen. Ağzının payını verince daha kıymetli oluyorsun. Pat pat konuşunca senden iyisi Yok Merak etme. Sen de bundan sonra öyle bir yol çiz

Kp ve görümce konusunda haklısınız ama kendinizi doldurmayın.
Eşinize de henüz olaylar tazeyken, 'babanla eskisi gibi olmamı bekleme' vs demeyin.
Bu tip ince işler, göstere göstere yapılmaz.
Biraz politik olun.

Bu mesele de her ikiniz de hatalısınız.
Adam gece yarılarına kadar eve gelmese tamam haklısınız da çoğu insanın işten çıkış saati olan 17-18 civarında zaten evde oluyormuş.
Gittiği yer belli, konsomasyonda, kumarda değil.
Adama gitme,evde kal diye niye ısrar ediyorsunuz?
Hadi edeceksiniz diyelim bunu sizin evde annesi ve ablası varken değil yalnızken yapın ki teklifinizin cazibesi olsun.
Bilmem anlatabildim mi?

Surat asıp dırdır etmekle de bir yere varamazsınız, taktik değiştirin.
Kavga olup bittikten sonra, kuzene gitmek istemeniz doğru mu sizce?
Bir nev'i evi terk ediyorsunuz.
Böyle her kavgada, evden gidip kafa dinleyeceğim denmez.
Oturup sakince düşünün,burda verilen akıllarla kendinize bir yol haritası çizin.
Şunu da unutmayın tüm evli çiftler bu yollardan geçip çeşitli badireler atlatıyor.
İletişim becerisi kuvvetli olup geçinmeye gönlü olanların ve saygıyı kaybetmeyenlerin evliliği yürüyor.
Not:Aldatma,şiddet,bağımlılık vb problemleri hariç tutuyorum.

Ortada boşanmaya değer bir sebeb yok, biranlık sinirle söylenmiş sözler uzamış gitmiş : ( keşke eşin ortalığı ayaklandırmadan biraz kendine hakim olabilseymiş, öyle hemen boşanalım demek kolay mı yaa : (
Karsındakı serefsız namussuz olursa kolay

Gördüğüm iki yanlış var birincisi siz demişsiniz kuzenime gidicem diye. Yani ben gidiyorum evi terkediyorum moduna girmissiniz esiniz de resti yememis tamamiyle git o zaman demiş. İkincisi biz de böyle çok kavgalar ettik eşimin ailesi de hep onu haklı buldu kimse bana yapma demedi ben de bozuldum insan tabiki kocasını affediyor ama onun ailesini affedemiyor. Sonra düşünunce benim de çocuğum bosanacagim hayatımı kisitliyo devamli kavga ediyoruz falan dese bosan derim olmuyorsa zorlama. Yani KP de böyle yapmis

Burca bazıları bu durumu normal gibi karşılıyor aynısı kendilerine yapılsa polyana gibi davranacaklar, ben sizin ne demek istediğinizi anladım, bir erkğin hadi bosanalım demesi çok zoruna gider kadına, eşi de akşama kadar evde onla birlikte gitselwr gezseler olmaz mı yani.bu boşanma sebebi olamaz doğru ama resmen burada kadıncagızı önemsemiyorlar

Back
X