• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ablasının anlamsız tavırları

Aynen bu şekilde söyleyin. Kendimi savunulmus hissetmedim yalnız hissettim. Hatta terapiyi de siz kendinizi kötü hissettiğiniz icin başlamayı teklif edebilirsiniz böylece daha kolay ikna olabilir. Sonrası zaten duruma göre artık.
zaten normalde çift terapisi alıyorduk biraz ara vermiştik. bence de başlamak için iyi bir sebep olacak çünkü derinlerde yatan o minnet duygusu çok ağır geliyor eşime..

Çok sinir bozucu gerçekten. Okurken gerildim. Bende benzer şeyleri hatta daha üstlerini kayınvalidem ile yaşamıştım. Çok çok haklı olduğum eşim arkamda durduğu halde yaşadıklarımı sindiremeyip eşimin de annesi ile görüşmesi batmıştı bana. Görüşme demiyordum ama hareketlerimden tavırlarımdan anlıyordu.
Siz benim yaptığım hatayı yapmayın. Cevabı vermişsiniz ki her şeye eşinizde şahit olmuş. Uzatan siz olmayın. Mesafeli olun, gerekirse görüşmeyin. Ama eşinize karışmayın
Eşime karışma konusunda mı hata yapmamamı söylüyorsunuz

En iyisi gorusmemek..kadin agzindan cikani kulagi duymayan biri belli ki..ama bi yerde annelikte yapmış. kocan seni bulunca ablasini silecek hali yok illa görüşecek iyi ve kotu gununde ablasinin yaninda olacak sen kesinlikle zorunda degilsin zorlayamaz ama abla kardeşin de arasini bozmayin sizde onlara karisamazsiniz..
Ama bir yandan bensiz görüşmek kadının işine gelecek meydan ona kalacak iyice diye korkuyorum

Eşime karışma konusunda mı hata yapmamamı söylüyorsunuz
Evet. Yani ben o hatayı yaptım hiç istemedim tek görüşmesini ve eşime bunu belli ettim. Ben yokken hep beni kötülüyor gibi düşünüyordum, ama kötülese de eşim beni hep savunur diye rahatlayamadım.
Bizim şimdi aramız iyi yani bir sorun yok çok samimi olmasak da. Eşim için yaşadığım şeyleri unutmuş gibi yapıyorum işte.

Böyle yapması çok anlaşılır çünkü eşiniz dışında bir hayatı yokmuş gibi görünüyor. Yapacak başka bir şey olmayınca da sürekli eşinizle ilgili meselelerle uğraşıyor. Uzman desteği alması lazım.

Ama bir yandan bensiz görüşmek kadının işine gelecek meydan ona kalacak iyice diye korkuyorum
Bende bunu anlamıyorum adam o kadar mı ezik de eşsiz abla anne ile görüşünce hemen etkileniyor

Ben kocamın ailesini 2 kez görüyorum kocam 4 kez

Sürekli her görüşmede göremem uğraşmam o kadar

Kocayı salın bence biraz

yeni yeni anlıyor sanırım eşim. başta onu büyüten emek veren kişi olduğu için minnet duygusu besliyordu hala da besliyor. yanlış yaptığını söylüyor ablasına ama bilmiyorum... eşimden daha güçlü bir duruş beklerdim
Minnet saygı farklı birşey aile sınırlarını korumak farklı birşey. Benim kaynanam bi gün böyle birşey yaptı eşimin eski bi sevgilisinin konusunu açtı görümcem atladı ordan anne sen ne kendini bilmez konuşuyorsun ne ayıp senin yüzünden araları bozulsa kavga etseler naparsın diye kadın nasıl özür dinleyeceğini şaşırdı öyle bi insan da değil normalde boş bulunup konuştu. Yani ilk anormal davranış da sert bi tepki verilmeli ki yüz göz olunmadan herkes sınırlarını bilsin. Eşiniz kesinlikle çok sert bi çizgi çekmeli gerekli mesafeyi koymalı ki ablası size davranışlarından kardeşinin de rahatsız olduğunu anlasın. Bu tarz sorunlar genelde eşlerin beceriksizliğinden başlayıp devam ediyor. Bu kadın benim karım sizde saygı duyacaksınız izlenimini verememesinden kaynaklanıyor

Ablasina acil koca bulun başınızdan eksilmez yoksa. Cevabını kocanın vermesi lazım ama o da pisirik belli ki. Görüşme gidip gelme kendileri napiyorsa yapsin.

Bir de yanlış yapıyorsun. Sekreter kızlar ağzına düştü mü dedi? Evet benim kocam çok yakisiklidir de koluna gir adamın. Ablası çatlar hasetinden. Bunu çatlatacaksin. Arani kocanla bozarsan sevinir bu uyuz

Kalmaz o kadar sokma akıllı adamsa zaten sen ne yapsan da olmaz. Sal gitsin görussun. Kadın yokmuş gibi yasamazsan kendini bitirirsin

Ablasina acil koca bulun başınızdan eksilmez yoksa. Cevabını kocanın vermesi lazım ama o da pisirik belli ki. Görüşme gidip gelme kendileri napiyorsa yapsin.

Bir de yanlış yapıyorsun. Sekreter kızlar ağzına düştü mü dedi? Evet benim kocam çok yakisiklidir de koluna gir adamın. Ablası çatlar hasetinden. Bunu çatlatacaksin. Arani kocanla bozarsan sevinir bu uyuz
Ne bileyim yaa öyle dersem de daha rahat umursamaz bir tip gibi görünürüm ve kadın devam eder bu tavırlarına ve iyice gevşer diye düşünüyorum

Minnet saygı farklı birşey aile sınırlarını korumak farklı birşey. Benim kaynanam bi gün böyle birşey yaptı eşimin eski bi sevgilisinin konusunu açtı görümcem atladı ordan anne sen ne kendini bilmez konuşuyorsun ne ayıp senin yüzünden araları bozulsa kavga etseler naparsın diye kadın nasıl özür dinleyeceğini şaşırdı öyle bi insan da değil normalde boş bulunup konuştu. Yani ilk anormal davranış da sert bi tepki verilmeli ki yüz göz olunmadan herkes sınırlarını bilsin. Eşiniz kesinlikle çok sert bi çizgi çekmeli gerekli mesafeyi koymalı ki ablası size davranışlarından kardeşinin de rahatsız olduğunu anlasın. Bu tarz sorunlar genelde eşlerin beceriksizliğinden başlayıp devam ediyor. Bu kadın benim karım sizde saygı duyacaksınız izlenimini verememesinden kaynaklanıyor
Sonuna kadar haklısınız

Bende bunu anlamıyorum adam o kadar mı ezik de eşsiz abla anne ile görüşünce hemen etkileniyor

Ben kocamın ailesini 2 kez görüyorum kocam 4 kez

Sürekli her görüşmede göremem uğraşmam o kadar

Kocayı salın bence biraz
Sanırım sürekli yanında olmamalıydım ben de. Her görüşmesinde gitmemeliydim bundan sonra ona göre davranacağım

Ne bileyim yaa öyle dersem de daha rahat umursamaz bir tip gibi görünürüm ve kadın devam eder bu tavırlarına ve iyice gevşer diye düşünüyorum
Aksine rahatsız olur. Sen gıcık oldukça onun hoşuna gidiyor bunu anlaman lazım. Kocana güvenmen gerekiyor.

ne diyosun abla böyle şeyler söyleme dedi eşim direkt ama bu kez ben ne dedim bunda ne var mağduriyetlerine yatıyor kadın. inanılmaz manipülatif
Görümcenizin evlenmesi bir uğraşının olması lazım. Eşiniz ablasıyla ayrıca konuşmalı, o halletmeli..

Siz de her an konuya girip konuşmayın yüz göz olursanız canınız çok sıkılır.

18 yaşında gençliğinin ilk zamanlarında anne olma zorunda kalmış iki öksüz kardeş olmuslar .
Hiç mi düşünmüyorsunuz evet psikolojisi bozuk diyeceksin ki gitsin tedavi olsun sen git öksüz olmayan psikolojisi düzgün koca ve görümce al o zaman derler.
İki kardeş görüşmesine karışamazsınız.
Kadın senin için evlenmedim demekte haklı nasıl evlensin küçücük çocuğun bebeğin sorumluluğu üstüne kalmış kadına o kadar üzüldüm ki.
Had bildirdim sanıp bir de geriniyorsunuz.
Eşinizin o kadının ayaklarını öpmesi gerek kadın hayatını adamış ona. Nankörlük yapmayacak tabi. Ama işte arkadan bik bik doldurur durursunuz. Keşke karşıma çıksa da eşinize bunları söyleyip kendine getirsem.

18 yaşında gençliğinin ilk zamanlarında anne olma zorunda kalmış iki öksüz kardeş olmuslar .
Hiç mi düşünmüyorsunuz evet psikolojisi bozuk diyeceksin ki gitsin tedavi olsun sen git öksüz olmayan psikolojisi düzgün koca ve görümce al o zaman derler.
İki kardeş görüşmesine karışamazsınız.
Kadın senin için evlenmedim demekte haklı nasıl evlensin küçücük çocuğun bebeğin sorumluluğu üstüne kalmış kadına o kadar üzüldüm ki.
Had bildirdim sanıp bir de geriniyorsunuz.
Eşinizin o kadının ayaklarını öpmesi gerek kadın hayatını adamış ona. Nankörlük yapmayacak tabi. Ama işte arkadan bik bik doldurur durursunuz. Keşke karşıma çıksa da eşinize bunları söyleyip kendine getirsem.
Ne diyosun sen bee anlaşılan aynı zihniyettesin. Öksüz oldu büyüttü baktı vesaire o zaman beni de sevecek sayacak başka kadınlar bakıyo sana ohh diye gerinmeyecek. Bu saçma ve boş yorum da bir kişiden geldi sadece. Çoğunluğun rahatsız olduğu bir şey size normal geliyorsa sizin de bir farkınız yoktur bu hastalıklı zihniyetten yazık. Hakkımı gayet de güzel savundum ne yapsaydım haklısın ablacım kocama başka kadınlar bul mu deseydim😀 sen öyle dersin bacım başına gelince kumaların falan olur..Napcan kocam karşına gelse bizi mi ayırmaya çalışacaksın sanırım sen eşimin ablasısın 😀 hadsize bak gelmiş eşin keşke karşıma çıksa diyo 😀😀😀

Son düzenleme:
Back
X