- 18 Ağustos 2020
- 17
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Cancan4444
-
Oyle yapacam zaten ugrasim oldu mu cok akoima gelmiyor. Eski evimin onunden geveeken üzülüyorum. Hatiralar yoklayinca kendime zor geliyorum.Bak ne güzel söylüyorsun işte.. Geçer hiç üzülme kafanı dağıtıcak şeyler yap.. Yapamadığın aklında kalan ne varsa yapmaya çalış.. zor bi süreç ama emin ol hepsi geçicek.. Allah içine ferahlık versin
Geçme o zaman yolunu değiştir bende eşyalarımı toplarken çok ağlamıştım.. herşey benimdi her yerde benim izim vardı ama o izlerin arasında canımda çok yandı.. İşittiğim hakaretler yediğim dayak uğradığım haksızlıklar Kırık Dökük eşyalar.. Bunu hak etmediğini düşünerek gir evine kimse mutsuz olmak için evlenmiyor ama olmuyorsada zorlamanın bi anlamı kalmıyor.. Hayatı üzülerek kahrolarak niye geçireyim.. Yaşamak eğlenmek gülmek değer gördüğünü hissetmek varken.. Ben bunları burda öğrendim sanada tavsiyem söylenenleri kulak arşı yapma.. İnan ki bazen sert yorumlar yapsada arkadaşlar insanı kendine getiriyor.. Yeni hayatınızda bol bol sağlık huzur mutluluk diliyorum.. Ve şunu unutmayın siz ilk önce kendinizi sevin sonra size değer veren biri elbet olur..Oyle yapacam zaten ugrasim oldu mu cok akoima gelmiyor. Eski evimin onunden geveeken üzülüyorum. Hatiralar yoklayinca kendime zor geliyorum.
Arkadaslar merhaba,yeni uye oldum.
Ben evimi toplamaya gidemedim bile ailem topladı o anı yaşasam herşey çok daha zor olurdu benim için şimdi bile düşününce gözlerim dolduGeçme o zaman yolunu değiştir bende eşyalarımı toplarken çok ağlamıştım.. herşey benimdi her yerde benim izim vardı ama o izlerin arasında canımda çok yandı.. İşittiğim hakaretler yediğim dayak uğradığım haksızlıklar Kırık Dökük eşyalar.. Bunu hak etmediğini düşünerek gir evine kimse mutsuz olmak için evlenmiyor ama olmuyorsada zorlamanın bi anlamı kalmıyor.. Hayatı üzülerek kahrolarak niye geçireyim.. Yaşamak eğlenmek gülmek değer gördüğünü hissetmek varken.. Ben bunları burda öğrendim sanada tavsiyem söylenenleri kulak arşı yapma.. İnan ki bazen sert yorumlar yapsada arkadaşlar insanı kendine getiriyor.. Yeni hayatınızda bol bol sağlık huzur mutluluk diliyorum.. Ve şunu unutmayın siz ilk önce kendinizi sevin sonra size değer veren biri elbet olur..
bende paradise benzetmistim ayni konu diyeRana del rey
Paradise lost
Kartanesi000
Megan111
Lilylovely
Happy mom000
Happy mami0
Mathilda1111
My diary 2020
Mina4444
Cancan4444
iyi ki yeni üye oldun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?