- 18 Ağustos 2020
- 17
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Cancan4444
Arkadaslar merhaba,yeni uye oldum.Calisan bir bayanim cocugum henuz yok.Esimle surejli sorunlar yaşıyorduk.Nisanlilik zamani da benzer sorunlar vardi.esim surekli ailenin lafiyla hareket eder her seyi onlara danisirdi.Ben ilk zamnlar hic sorun etmezdim . Ama zamanla esimin ailesiyle konusmalarini takip ettim ve surekli beni esimle beraber cekistirdiklerini gördüm. Esimin bunu yapmasi beni cok yaraladi.Eskisi gibi esime guvenemez oldum.Evde surejki huzursuzluk vardi esime ben ailesiyle gorustupum halde o bize gelmiyirsa sen de onun ailesine gitme evde bagir karin haddini bildir diyorlardı arkamdan. Esim de laflarindn etkilenir evde huzursuzluk cikarirdi.Zamanla kazandigim paraya arkadaslarima her seye karisir oldu.Cok agir hakarette de bulunur her yaptigimi eleştirirdi.Zamanla cok yiprandim artik ailesi icin bana cok kizar oldu ve pek cok anlatamadipim sey.Bosanma davasi actim ilk kararimdan cok emindim 2 ay gecti dava eylulden sonra gorulecek. Bu aralar cok ozler oldum gozlerim hep onu arar oldu. Ruyakarima da neredeyse her gun giriyor. Ben ne yapacam bilmiyorum yasadipim hayati da cekmek istemiyorum esim de bosanmayalim diye cabalamiyor cunku ayni sorunkardan dolayi yine ayrilmistik.Bosanma sonrasi cok uzuldunuz mu bebim kusana kadar aplamalarim oluyor. Donsun duzelsin istiyorum ama duzelir mi bilmiyorum. Zaten hic bir cabasi da yok ama ven gun gectikce cok ozluyir ve üzülüyorum. Pisman olmak beni cok korkutuyor. Benzer yollardan gecenler neler yasadiniz yol gosterin.