Boşanma

Hiç yoktan bu noktaya gelinmesi çok anlamsız altında başka şeyler olmasın belki bu son damladır. Neden inkar ettiniz eşinizin parayla ilgili hassasiyetimi var sizi korkutan nedir. Ailelerin duyması hoş olmamış bunu söyleyen neler söylemez ilerde ne yaşayacağınızı bilemeyiz kabule geçin kendinizi suçlamayın o an o gerekiyordu onu yaptınız
Bu konunun dışında evliliğimizi bitirecek bir şey olmadı eşim güvensiz biraz da takıntılı bir insan ya ni dikkat etmeme rağmen evde yok süpürgelikleri çizdirdin Çelik kapıyı sert kapatıyormuşum sakar mışım kırıyormuşum gibi şeyler anlatabiliyor muyum beni inkar etmeme sebep olan eşimin tepkisinden çekindiğim için belkide böyle davrandım yoksa hırsızlık yapmak gibi bir düşüncem olmadı malesef hemen aramış babasını işte çaldı paramı 5 kere yaptı 1000 liraya yakın para aldı felan diyo 😢

Afedersin de gerçekten oha. Bu hırsızlık değil ki ihtiyaç olduysa tabikide para alınır. Bu eşinde olabilirdi. Arada sayması ne demek ya demekki beyfendi kendini ağa ılan etmiş senden para sakınıyor asıl hırsız kendi. Böyle bısey için boşanacaksam asla üzülmem hatta gider 1 kurban keserim. Allahım erkenden kurtardın beni diye. Böyle boşanma sebebi olmaz bu kesinlikle yalan. Bunu bahane etmiş

😢😢ve bunca geçen aydan sonra bir gram iler gidememiş hala suçlayıcı
Onun varya agzına s.ç
Evlilikle psıkolojık şiddet vs nafaka tazminat herşeyi iste. Çekişmeli boşa kabul etmezse. Madden manen zarara uğraşmışsın hakarette çabası. Bana yapılmış gibi sinirlendim su an. Bu kadar kolay olmamalı insan aşagılamak

Bu konunun dışında evliliğimizi bitirecek bir şey olmadı eşim güvensiz biraz da takıntılı bir insan ya ni dikkat etmeme rağmen evde yok süpürgelikleri çizdirdin Çelik kapıyı sert kapatıyormuşum sakar mışım kırıyormuşum gibi şeyler anlatabiliyor muyum beni inkar etmeme sebep olan eşimin tepkisinden çekindiğim için belkide böyle davrandım yoksa hırsızlık yapmak gibi bir düşüncem olmadı malesef hemen aramış babasını işte çaldı paramı 5 kere yaptı 1000 liraya yakın para aldı felan diyo 😢
Kardeşim bu adamı sal gitsin. Ömrünü çürütür bu hasta. Hic üzülme ardına da bakma. Allah iyilerle normal insanlarla karşılaştırsın. Evli olduğunun bile farkında değil bu,sana giden bir kuruş bile içine oturuyordur.

Anlıyorum emin olun sizin için hayırlısı olacak. Ne kadar daha olanlara dayanabilidiniz ki sevgi bazen yetmiyor. Bu sürecin bir yası olacak ve bitecek. Siz değerlisiniz bunu unutmayın

Onun varya agzına s.ç
Evlilikle psıkolojık şiddet vs nafaka tazminat herşeyi iste. Çekişmeli boşa kabul etmezse. Madden manen zarara uğraşmışsın hakarette çabası. Bana yapılmış gibi sinirlendim su an. Bu kadar kolay olmamalı insan aşagılamak
Katılıyorum. Bazıları hakediyor. 100-200 lirayı dert edene en güzel cevap tazminat nafakadır. Hakkını sonuna kadar ara

Birşey talep etmedim uğraşamak istemiyorum açıkçası bana takılanları bir de aldığım eşyaları versin gerisi umurumda değil
Yaşadığınız kızgınlıktan bunu yapmış olmalısınız. Eee tabi duygularınızda halen var. Bunlar geçince pişman olmayasınız. Bir daha düşünün bence

100 lira almıştım 200 lira aldım ki yerine koyacaktım bir gün sonra olacağı varmış 6 aydır ayrıyız gittik dün dava açıldı haftaya boşanıyoruz
100-200 lira için boşanmak mı? hala hata yaptığınızı düşünüyorsunuz bir de. eşiniz normal biri değil ya da zaten boşanmak istiyordu bahanesi olmuş

Yaşadığınız kızgınlıktan bunu yapmış olmalısınız. Eee tabi duygularınızda halen var. Bunlar geçince pişman olmayasınız. Bir daha düşünün bence
Bana ait olanları versin gerisi umurumda değil gerçekten zaten taşınmaz bir şeyimiz yok takılar eşyalar gölünecek

Birşey talep etmedim uğraşamak istemiyorum açıkçası bana takılanları bir de aldığım eşyaları versin gerisi umurumda değil
Böyle bir adamdan takılarınızı alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Boşanma dilekçesinde yazdırdınız mı takı mevzuunu? Altınları almadan anlaşmalı boşanmayı onaylamayın.
"Anlaşmaya göre takılarımı vereceklerdi, almadım daha" diye belirtin mutlaka hakime.

Böyle bir adamdan takılarınızı alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Boşanma dilekçesinde yazdırdınız mı takı mevzuunu? Altınları almadan anlaşmalı boşanmayı onaylamayın.
"Anlaşmaya göre takılarımı vereceklerdi, almadım daha" diye belirtin mutlaka hakime.
Yazmadık açıkçası verirler o vermezse ailesi verir anne babası öyle birşey yapmazlar

Back
X