- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.048
- 298
- Konu Sahibi BirMinikSerce
Bu ses kaydının üzerinden kaç ay geçti ?Cok Teşekkürler. Bekleyip göreceğiz
6 aylık süre var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ses kaydının üzerinden kaç ay geçti ?Cok Teşekkürler. Bekleyip göreceğiz
3 ay olduBu ses kaydının üzerinden kaç ay geçti ?
6 aylık süre var
Elini güçlendirmek için kullanabilirler de inşallah bir sorun olmaz3 ay oldu
İns artik stresle beklicezElini güçlendirmek için kullanabilirler de inşallah bir sorun olmaz
Ayy hic bilmiyorm basima neler gelecek göreceğim. Vala stres harbindeyim .avukat bekleyip göreceğiz dediAvukatınız nasıl izin verdi ses kaydını sunmaya? Ses kaydı almak suç ve siz bunu mahkemeye sunmuşsunuz. Avukatınız işini düzgün yapmıyor sanırım
Ama bu durumda da olay cirkinlesmis olacak ortada çocuğumuz olduğu icin kotu olmadan yarın çocuğumuz için bir araya gelmek zorunda kaldığımız da yüz yüze bakanilelim istiyorum. Ay ben saf miyim acaba hala iyi niyetli düşünüyorum kimsenin kötü olmasini istemiyorum geriye dönüp baktığımda hayatımda çok kötü bir olay olarak bitmiş olmasını istemiyorumCimer'e şikayetçi olun sigortasız çalıştığına dair. Orada çalıştığı tespit edilsin. Daha sonra 89/1 haciz ihbarnamesi gönderilebilir. Evine hacze gidilebilir, komşulardan çekinip en azından ödeme taahhüdünde bulunuyorlar borçlular. ödeme taahhüdüne rağmen ödemezse hapis cezası var. Riskli mi riskli tabi sonuçta tahsil edilememe ihtimali var.
Avukatınız nasıl izin verdi ses kaydını sunmaya? Ses kaydı almak suç ve siz bunu mahkemeye sunmuşsunuz. Avukatınız işini düzgün yapmıyor sanırım
Uzlaşmiyorlar,bir umut davaya sunuyorlarBen size katılmıyorum. Bu delil boşanma davası için çok kıymetli olmuş. Üstelik başka delillerle (Misal tanık) desteklendiği takdirde hükme esas da alınacaktır. Ses kaydı almak suç evet ancak aile mahkemeleri aile kavramını kutsal saydığı için bu tip durumlarda daha esnek davranıyor. Ayrıca emin olun ses kaydı sundunuz diye hapse girmeyeceksiniz. Uzlaşma aşamasında bi ihtimal uzlaşırsınız. Uzlaşmasanız bile HAGB verilir eğer önceden siciliniz yoksa.
tamam al sana takılan altınlardan bir bilezik derse uzlaşma ihtimali var benceUzlaşmiyorlar,bir umut davaya sunuyorlar
Olabilir.tamam al sana takılan altınlardan bir bilezik derse uzlaşma ihtimali var bence
Bixim ev içerisinde ortaya koyduğumuz paralar hiç ortada olmuyor amaİş maddiyata gelince, isterseniz 30 yıllık evli olun, o aynı yastığa baş koyduğunuz adam kılıklı yaratıkların içinden canavar çıkıyor