• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Avukatınız nasıl izin verdi ses kaydını sunmaya? Ses kaydı almak suç ve siz bunu mahkemeye sunmuşsunuz. Avukatınız işini düzgün yapmıyor sanırım

• Beğen
Reactions: Cac
Cimer'e şikayetçi olun sigortasız çalıştığına dair. Orada çalıştığı tespit edilsin. Daha sonra 89/1 haciz ihbarnamesi gönderilebilir. Evine hacze gidilebilir, komşulardan çekinip en azından ödeme taahhüdünde bulunuyorlar borçlular. ödeme taahhüdüne rağmen ödemezse hapis cezası var. Riskli mi riskli tabi sonuçta tahsil edilememe ihtimali var.
Ama bu durumda da olay cirkinlesmis olacak ortada çocuğumuz olduğu icin kotu olmadan yarın çocuğumuz için bir araya gelmek zorunda kaldığımız da yüz yüze bakanilelim istiyorum. Ay ben saf miyim acaba hala iyi niyetli düşünüyorum kimsenin kötü olmasini istemiyorum geriye dönüp baktığımda hayatımda çok kötü bir olay olarak bitmiş olmasını istemiyorum 😞 bide bu adam beni aldattı yani . Ben neden boyelyim acaba hayatta hep herkesin iyi olmasını istedim ama ben hep zarar gordum 😞

Ben size katılmıyorum. Bu delil boşanma davası için çok kıymetli olmuş. Üstelik başka delillerle (Misal tanık) desteklendiği takdirde hükme esas da alınacaktır. Ses kaydı almak suç evet ancak aile mahkemeleri aile kavramını kutsal saydığı için bu tip durumlarda daha esnek davranıyor. Ayrıca emin olun ses kaydı sundunuz diye hapse girmeyeceksiniz. Uzlaşma aşamasında bi ihtimal uzlaşırsınız. Uzlaşmasanız bile HAGB verilir eğer önceden siciliniz yoksa.
Avukatınız nasıl izin verdi ses kaydını sunmaya? Ses kaydı almak suç ve siz bunu mahkemeye sunmuşsunuz. Avukatınız işini düzgün yapmıyor sanırım

Ben size katılmıyorum. Bu delil boşanma davası için çok kıymetli olmuş. Üstelik başka delillerle (Misal tanık) desteklendiği takdirde hükme esas da alınacaktır. Ses kaydı almak suç evet ancak aile mahkemeleri aile kavramını kutsal saydığı için bu tip durumlarda daha esnek davranıyor. Ayrıca emin olun ses kaydı sundunuz diye hapse girmeyeceksiniz. Uzlaşma aşamasında bi ihtimal uzlaşırsınız. Uzlaşmasanız bile HAGB verilir eğer önceden siciliniz yoksa.
Uzlaşmiyorlar,bir umut davaya sunuyorlar

İş maddiyata gelince, isterseniz 30 yıllık evli olun, o aynı yastığa baş koyduğunuz adam kılıklı yaratıkların içinden canavar çıkıyor

Back
X