• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma

bosheybe23

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
260
210
303
Salı günü boşanma davam var.Bundan soraki süreç ile ilgili öneriniz varmı? Kendimi toparlamak için.2 tane çocuğum var.4 ve 5 yaşına onlara nasıl anlatabilirim? Teşekürler

Eger durumunuz varsa pedagog eşliğinde diyebilirsiniz yaşları küçük ama herşeyin farkında oluyorlar eğer yoksa düzgün sakin babayı kötülemeden anlatabilirsiniz zamanla alışabilirler inşallah
Sizin içinde hayırlısı olsun yeni hayatınız

Öncelikle çocuklar için uzman desteği almanızı öneririm.
İl sağlık, belediye gibi kurumlarda gerek psikolog gerek aile danışmanlığı hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor.

Öte yandan üzüleceksiniz nefret ettiğiniz huyları dahi olsa.
Bu üzülmeyi kendinize sorun etmeyin. Üzülmeyi ertelemeyin. Bugün ağlayın üzülün ama gelecek senelere atmasın hüzün haliniz.

Çalışıyor musunuz, eviniz geçimini nasıl olacak?
Babaları bugüne kadar ayrı değil miydi dava ile birlikte mi evden gidecek?

Öncelikle çocuklar için uzman desteği almanızı öneririm.
İl sağlık, belediye gibi kurumlarda gerek psikolog gerek aile danışmanlığı hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor.

Öte yandan üzüleceksiniz nefret ettiğiniz huyları dahi olsa.
Bu üzülmeyi kendinize sorun etmeyin. Üzülmeyi ertelemeyin. Bugün ağlayın üzülün ama gelecek senelere atmasın hüzün haliniz.

Çalışıyor musunuz, eviniz geçimini nasıl olacak?
Babaları bugüne kadar ayrı değil miydi dava ile birlikte mi evden gidecek?
Yorumlarınız için teşekkürler. Evet kamuda çalısıyorum. Düzelmesi için çok çaba gösterdim. Bitmesi benim ruh sağlığım için gerekiyordu. Pedagog iyi fikir .Tayınım istedim ailem ile aynı şehirde yaşamaya başlayacağım.

Eger durumunuz varsa pedagog eşliğinde diyebilirsiniz yaşları küçük ama herşeyin farkında oluyorlar eğer yoksa düzgün sakin babayı kötülemeden anlatabilirsiniz zamanla alışabilirler inşallah
Sizin içinde hayırlısı olsun yeni hayatınız
Evet farkındalar. Çok farklı bir olgunlukları var.

Hakkinizda hayırlısı olsun.Çocuklara pedagog eşliğinde söylemeniz faydali olur.Imkan yoksa da babayla beraber biz sizi çok seviyoruz ama artik baba ve anne beraber yasamayacak, sizin babaniz olmaya devam edecek ama ayri bir evi olacak.Hatta sizin de orada bir odaniz olacak şeklinde dürüstçe aciklayabilirsiniz.( Psikolog tavsiyesiyle biz aynen böyle açıkladık) cocuklariniz daha küçük alınmaları daha kolay olur. Sizin alışmanız kabullenmeniz biraz zaman alacak.Önce bir dip yapıp sonra hızlıca çıkacaksiniz muhtemelen.Neden? sorularina cevap bulmaya çalışacaksınız.Caniniz yanacak ama alisacaksiniz.Allah yardımcınız olsun.

Yorumlarınız için teşekkürler. Evet kamuda çalısıyorum. Düzelmesi için çok çaba gösterdim. Bitmesi benim ruh sağlığım için gerekiyordu. Pedagog iyi fikir .Tayınım istedim ailem ile aynı şehirde yaşamaya başlayacağım.

Önemli olan sizin ruh sağlığınız elbetteki sağlıklı anne olmadan sağlıklı evlat çok zor.
Umarım en güzel, en kolay şekilde atlatırsınuz süreci. Ne güzel bir mesleğiniz var. Nacizane tavsiyem ailenizle aynı şehirde olsanız bile ayrı evde yaşamanız sizin ve çocuklarınız için daha iyi olacaktır. Elbette sizlerde düşünmüşsünüzdür ama.

Önemli olan sizin ruh sağlığınız elbetteki sağlıklı anne olmadan sağlıklı evlat çok zor.
Umarım en güzel, en kolay şekilde atlatırsınuz süreci. Ne güzel bir mesleğiniz var. Nacizane tavsiyem ailenizle aynı şehirde olsanız bile ayrı evde yaşamanız sizin ve çocuklarınız için daha iyi olacaktır. Elbette sizlerde düşünmüşsünüzdür ama.
Çok teşekkürler evet ayrı evde yaşayacam

6 ay sonra hicbir aci sizi kalmiyor çocuklarınıza sıkı sıkı sarilin yeter siz güçlü olursaniz onlarda guclu oluyor Hakkınızda hayırlısı olsun aile yanina gitmeniz iyi olacak cocuklar büyüyene kadar sahip cikarlar gotur getir hastalik vs de .babayla arkds oldugunuz izlenimini verirsiniz ayrilsakta ardsz herzaman babaniz yanınızda olacak diyebilirsiniz

Back
X