- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- 28
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
İnsallahSerefsiz adam. Insallah kurtulursunuz ondan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallahSerefsiz adam. Insallah kurtulursunuz ondan
Darp raporu muNeden rapor almıyorsunuz ? Bu şekilde korkar size el sürmez. Kim bilir belki dışarıda da pısırık bir tiptir gücü
Neden rapor almıyorsunuz ? Bu şekilde korkar size el sürmez. Kim bilir belki dışarıda da pısırık bir tiptir gücü ancak
Evet. Cezası olacağı için korkabilir hem boşanmak isterseniz elinizde kanıt olur. Gecerliliği yanlış hatırlamıyorsam 6 ay ama mahkemede belki yine de işinize yarayabilir.Dar
Darp raporu mu
Rabbim yardımcın olsun inşallah, dualarım seninleBenim icin dua edin arkadaslar zor bi durum
Onu da almayi denicemEvet. Cezası olacağı için korkabilir hem boşanmak isterseniz elinizde kanıt olur. Gecerliliği yanlış hatırlamıyorsam 6 ay ama mahkemede belki yine de işinize yarayabilir.
Çocuklarına karşı nasıl eşin ?Çok teşekkür ederim allah razı olsun
Çocuklarına karşı nasıl eşin ?
Belli ki eşinin psikolojik sorunları var. Çocukların kileri de bozuyor, kıyamam onlara ben yaaaa. Kocaman kocaman koklaya koklaya öp benim için yavrularını.Belli olmuyo bian iyi oluyo sonra bi bakiyosun en ufak seste onlarla da kavga halinde
hiçte bile yargılamam o kadar haklısınızki sadece çalışmayla çözülse keşke herşey ama aile desteği şart yeni bir hayat yeni bir düzen için ama malesef o da sizde yok,çalışın tabiki ama kira,okul,kreş,mutfak parası,üst baş derken yetişmeniz mümkün değil ortalık çok pahalı iki kişi çalısip geçinemiyor insanlar,size tavsiyem eşinizle sakin bir şekilde aynen buraya yazdığınız gibi konuşmanız,endişelerinizi anlatın tek başınıza başa çıkamayacağınızı söyleyin,maddi bir destek isteyin,oturduğunuz evde çocukların düzenini bozmadan yasamaya devam edin sonrada işe girin çogu boşanan insan bunu yapıyor sonuçta çocuklar annede kalır babada destek çıkar yani nihayetinde onunda çocukları,korkacak birşey yok sadece sırasıyla ve akıllıca davranmak gerekiyor acele etmeyin,gerilmeyin mantıklı hareket edinMerhaba arkadaşlar. 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var bi kız bi erkek. Eşimle uzun zamandan beri anlasamıyoruz. Şiddetli bi geçimsizlik yaşıyiruz. Son zamanlar aramızdaki iletisim tamamen bitti. Ikimizde artik birbirimizi istemiyoruz. Ama benin şoyle bi sorunum var. Bugun bisanmis olsam gidicek bi baba evim yok. Annem de babam da hayatta degiller. Ablam ve kardesim var. Ablam evli, kardesimde yakin bi zamanda asker olucak. Belki burda beni yargilayanlarınızz olucak. Ama sizden söyle bi fikir istiyorum. Çocuklarımı yanıma alsam ise girip çalışmam zor çünkü ikiside kücük. Onlardan ayrı kalmam da benim icin cok zor olucak. Kafam çok karışık bunun gibi durum yaşayan, bilgisi olan yada başindan gecen varsa ne yapmam gerekiyo bu durumda nasil davranmam gereyi bilgilendirebilir mi... gercekten cok zor durumdayım![]()
Asgari ucret alsa ev kirasi verse evin giderleri nasil karsilayacak kresti bakiciydi.Konu sahibi cocuklara bakacak kimse yok diye babada birakmayi dusunuyorsaniz boşanmayin daha iyi.Kreş bakıcı gibi şeyler var ya hayatta…
Ben boşanmadan önce işe girmesini söylemiştim piskolojik açıdan iyi gelir diye.Çocuklarda biraz büyümüş olur.Yoksa sizin dediğiniz tabi ki doğru.Asgari ucret alsa ev kirasi verse evin giderleri nasil karsilayacak kresti bakiciydi.Konu sahibi cocuklara bakacak kimse yok diye babada birakmayi dusunuyorsaniz boşanmayin daha iyi.
Eşinizin maddi durumunu.Detaylar derken neyi merak ettiniz anlatiyim
Piskolojik sorunlari var evet. Ve bizde gercekten çok yipranıyoruz bu şekildeBelli ki eşinin psikolojik sorunları var. Çocukların kileri de bozuyor, kıyamam onlara ben yaaaa. Kocaman kocaman koklaya koklaya öp benim için yavrularını.
Dilerim çocuklarıyla çok güzel bir yaşamın olur![]()
Belli ki eşinin psikolojik sorunları var. Çocukların kileri de bozuyor, kıyamam onlara ben yaaaa. Kocaman kocaman koklaya koklaya öp benim için yavrularını.
Belli ki eşinin psikolojik sorunları var. Çocukların kileri de bozuyor, kıyamam onlara ben yaaaa. Kocaman kocaman koklaya koklaya öp benim için yavrularını.
Dilerim çocuklarıyla çok güzel bir yaşamın olur![]()
Amin insallah öperim tabi
Söylediklerinizden haklısinız. Ama esimle bunu defalarca konustuk maalesef kendisi böyle anlayışlı biri degil kesinlikle kabul etmiyo. Zaten beni defalarca kapıya atmis insan. Ondan öyle ni anlayis beklemiyorum. Dunya malına çok düşkündür o evi hayatta bırakmazhiçte bile yargılamam o kadar haklısınızki sadece çalışmayla çözülse keşke herşey ama aile desteği şart yeni bir hayat yeni bir düzen için ama malesef o da sizde yok,çalışın tabiki ama kira,okul,kreş,mutfak parası,üst baş derken yetişmeniz mümkün değil ortalık çok pahalı iki kişi çalısip geçinemiyor insanlar,size tavsiyem eşinizle sakin bir şekilde aynen buraya yazdığınız gibi konuşmanız,endişelerinizi anlatın tek başınıza başa çıkamayacağınızı söyleyin,maddi bir destek isteyin,oturduğunuz evde çocukların düzenini bozmadan yasamaya devam edin sonrada işe girin çogu boşanan insan bunu yapıyor sonuçta çocuklar annede kalır babada destek çıkar yani nihayetinde onunda çocukları,korkacak birşey yok sadece sırasıyla ve akıllıca davranmak gerekiyor acele etmeyin,gerilmeyin mantıklı hareket edin
Darp raporuni alıcam ama onda degisiklik olcani sanmiyorum. Namaz kilıyo güya. Allahtan korkmayan kuldan utanırmıYaşadıklariniz çok üzücü.Ama madem maddi imkanınız yok, sakin ve akıllı davranmak zorundasınız.Esinizle kavga çıkartip sizi dövunce de polis çağırın.Darp raporu ve uzaklaştirma karari çıkartın.Evinizde çocuklarınızla 6 ay oturur ne yapacağinizi düşünürsünüz.Belki o şerefsiz de korkup akıllanır bir daha size el kaldiramaz.
Evet biliyorum tehlikeli, ama zaten size şiddet uyguluyor ve en baştan yapmanız gereken buydu.ilk önce şiddetten kurtulun gerisini sonra düşünün bence.Allah yardımciniz olsun