Boşanma

Nafaka vermiceni en bastan soyluyo zaten. Gerekirse isi birakirim bi kuruş alamazsin diyo
Nasıl bur vicdan, nasıl bir zihniyet. Aklınca seni cezalandıracak ama çocuklarını cezalandırıyor bu şekilde. Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.

İnşallah gönlünüze göre kolaylıkla hallolur🙏🙏

Geçimsiz derken ne gibi şeyler idare edecek durumda mısınız nafaka verir mi sizce o evde kalmanıza müsaade edecek mi yoksa nereye gideceksiniz 2 çocuk kolay değil yaşları kaç
Nafaka vermez evde kalmama musaadede etmez. He şöyke bi durum var kayınvalidemler yan binamizda oturuyo kayınpederime soylersem onlar yardimci olur diye düsünüyorum. Çunki babaam vefat ederken beni kayin pederime emanet etmis. Hani onlarin hatri icin duzen kurana kadar yanlarinda kalmamı isticekler
Nasıl bur vicdan, nasıl bir zihniyet. Aklınca seni cezalandıracak ama çocuklarını cezalandırıyor bu şekilde. Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm.

İnşallah gönlünüze göre kolaylıkla hallolur🙏🙏

Nafaka vermez evde kalmama musaadede etmez. He şöyke bi durum var kayınvalidemler yan binamizda oturuyo kayınpederime soylersem onlar yardimci olur diye düsünüyorum. Çunki babaam vefat ederken beni kayin pederime emanet etmis. Hani onlarin hatri icin duzen kurana kadar
Nafaka vermez evde kalmama musaadede etmez. He şöyke bi durum var kayınvalidemler yan binamizda oturuyo kayınpederime soylersem onlar yardimci olur diye düsünüyorum. Çunki babaam vefat ederken beni kayin pederime emanet etmis. Hani onlarin hatri icin duzen kurana kadar yanlarinda kalmamı isticekler
Amin insallah

Nafaka vermez diye bir şey yok, baba işsiz bile olsa nafaka vermek ile yükümlüdür. Kayinpederinde azıcık vicdan varsa, çeker oğlunu o evden, sen kendini toparlayan kadar evde kalmana müsaade edebilir. Kayinvaliden de de azıcık vicdan varsa çocuklarına bakabilir.

Evlilik Kader mutluluk tercihtir diye bir kitap var mutlaka okuyun ve PSK Fatih Reşit Civelekoğlu'nun videoları var izleyin. Çıkmaza giren evlilikler günde kurtuluyor diyor adam. Hakkınızda en güzel en kolay şeyler olsun

Siddet ve biçok sey var katlanilacak gibi degil ve maalesef hic bisekilde destegi yok
Eşiniz maddi destek verecek mi?
Mahkemenin belirlediği kıytırık nafakadan bahsetmiyorum.
Ev tutmanız evin giderleri iki çocuk ve iş hayatı...
Belirli mesleğiniz var mı?
Şiddet vs yoksa plan program yapmadan hemen ayrılmayı

İşte yapacak mi?
Yapsa bu kadın bunu sorgulamaz.
Kıytırık nafakayı verir çekilir kenara.
Kadının önce eli sağlam olmali.
İki çocuk var.
Şuan eşimin desteği olmadan iki çocuğa ben tek maaşla bakamam.
En kotu kreşler dünya para.
Detayları anlatmalı konu sahibi.
Detaylar derken neyi merak ettiniz anlatiyim

Cocuklarimin biri 6 yasinı bitircek digeri 4 yaşını bitircek. Söyledikleriniz doğru ama eşim bunlara uyucak kadar anlayışlı değil maalesef. Oturdugum bina esimin ailesinin uzerine. Kaldı ki benim esim malına aşırı derecede düşkündur. Biraksa bile bana huzur vermicek çok olay yaşarım. Hani çalışmasina gelince tabiki çalışıcam ama cocuklarla nasıl olur bilmiyorum
O zaman biraz zamana ihtiyacınız var ikisi de okullu olacak siz de iş bulacaksiniz çok üzgünüm umarım guzell bir hayat sizi bekliyordur.

Nafaka vermiceni en bastan soyluyo zaten. Gerekirse isi birakirim bi kuruş alamazsin diyo
O zaman boşanma
Ne yapacaksın ki ?
Bırka beslesin sizi
Çocuklar biraz daha büyüsün
Canına kastı var mı ? Yoksa evli kal yapacak başka birşey yok şuan senin için
Be iş bulacaksın nerde çalışacaksın ? Çocuklara kim nasıl bakacak?
Herşey para
Şuan boşanma

Allah şifa versin eşinize, akıl sağlığı yerinde değil. Kayinavalideniz nasıl göz yumar anlayamıyorum. Kadın kadına
Allah şifa versin eşinize, akıl sağlığı yerinde değil. Kayinavalideniz nasıl göz yumar anlayamıyorum. Kadın kadına bunu yapar mı ya😳
Maalesf ki oluyo iste cok anlattim cokk..😔😔😔

O zaman boşanma
Ne yapacaksın ki ?
Bırka beslesin sizi
Çocuklar biraz daha büyüsün
Canına kastı var mı ? Yoksa evli kal yapacak başka birşey yok şuan senin için
Be iş bulacaksın nerde çalışacaksın ? Çocuklara kim nasıl bakacak?
Herşey para
Şuan boşanma
Iyi ama bu sefer benden cinsel birliktelik isticek

Back
X