Boşanma

BUKRAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
13
10
3
36
İyi akşamlar herkese nerden başlayacağımı bilmiyorum.14 yıllık evliliğim bugün itibari ile bitirmeye adım attım .O kadar sorun vardı ki hangini anlatacağımı bilmiyorum.Çok yorgunum çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum.Annem yanımda ama sanki bir yerde eksiklik var .Çok kötüyüm hep ağlamak istiyorum.Ayağı kalkacak halim yok.İki çocuğum var .Onlar için kalk hadi diyorum kendi kendime ama yok .Sadece verdiğim emeklerim mücadelem çok zoruma gidiyor.Kusura bakmayın belki derdimi tam anlatamadım belki yanlış yazdım.Nasıl kendime gelecem?Nasıl toparlanacam?Ağlamam nasıl duracak ?

Boşanmak kolay bir karar değil mutlaka altı dolu sebepleriniz vardır.
Çocuklar ve sizin yaşadınız kaç
eğitim ve iş durumunuz nedir
nasıl geçineceksiniz
planınız nedir
O kadar çok sebebim var ki sadece artık tahammülüm sabrım kalmadı .
Ben 35 kızım 14 oğlum 6
Maddi hiçbir sıkıntım yok

İyi akşamlar herkese nerden başlayacağımı bilmiyorum.14 yıllık evliliğim bugün itibari ile bitirmeye adım attım .O kadar sorun vardı ki hangini anlatacağımı bilmiyorum.Çok yorgunum çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum.Annem yanımda ama sanki bir yerde eksiklik var .Çok kötüyüm hep ağlamak istiyorum.Ayağı kalkacak halim yok.İki çocuğum var .Onlar için kalk hadi diyorum kendi kendime ama yok .Sadece verdiğim emeklerim mücadelem çok zoruma gidiyor.Kusura bakmayın belki derdimi tam anlatamadım belki yanlış yazdım.Nasıl kendime gelecem?Nasıl toparlanacam?Ağlamam nasıl duracak ?
Boşanma sebebiniz nedir ki ? Üzüldüm bende boşanicam sizi anliyorum

O kadar çok sebebim var ki sadece artık tahammülüm sabrım kalmadı .
Ben 35 kızım 14 oğlum 6
Maddi hiçbir sıkıntım yok
harika. o zaman yeni hayatınızda huzur mutluluk diliyorum bolca. mis gibi bir hayat sizi bekliyor. şartlarınız harika
şansınız açık olsun❤️

İşte bu soruyo tüm gün sordum kendime inan kendime cevap vermez iken size nasıl verebilirim

Çok yanlış olsa da siz de diğer bir çok kadın gibi pişman olmamak için son noktaya kadar kendinizi tüketmeden bitirmek istemediniz. Ne zaman kendinizden verecek bir şey kalmadı o zaman boşanmaya karar verdiniz.

Çok yanlış olsa da siz de diğer bir çok kadın gibi pişman olmamak için son noktaya kadar kendinizi tüketmeden bitirmek istemediniz. Ne zaman kendinizden verecek bir şey kalmadı o zaman boşanmaya karar verdiniz.
Aynen öyle oldu.Tükendim ölmek dahi istiyorum.Ama çocuklar için vazgeçiyorum.Onlara hiçbir yaşatma hakkım yok.Onları dünyaya getirme hakkı dahi yokken bunu yapamam .

Size başarılar ve mutluluklar diliyorum. Her gece gündüz olduğu gibi bu günler de geçecektir. Sizin konunuzdan yola çıkarak yeni evleneceklere ya da yeni evlenenlere naçizane fikrim hiç bir şeyi kendinizden önce tutup çok fazla fedakar olmayın. Boşanma konularında kadınların çoğu verdiği emeğe ağlıyor.once ben demeyi öğrenmeliyiz yoksa tamamen boşluğa düşüyoruz.

Bu bir sonuç aslında. Bu karara gelene kadar çözülebilseydi çözülürdü. Olmamış. Elbette insan olumsuzluk yaşamak için evlenmesini gibi, boşanma kararını da olumlu bir hayata kavuşmak için alıyor.

Psikolojik destek almak size çok iyi gelecektir. Boşanma kararı ile birlikte herkesin almasının şart olduğunu düşünüyorum.

Şükür ki çocuklarınız büyümüş, aileniz yanınıza, maddi zorluğunuz yok, yaşınız da çok genç.

Hayat yeniden sizlerle birlikte, güzel bir hayat kurup mutlu huzurlu olmanızı diliyorum.

Back
X