Boşanma

Size başarılar ve mutluluklar diliyorum. Her gece gündüz olduğu gibi bu günler de geçecektir. Sizin konunuzdan yola çıkarak yeni evleneceklere ya da yeni evlenenlere naçizane fikrim hiç bir şeyi kendinizden önce tutup çok fazla fedakar olmayın. Boşanma konularında kadınların çoğu verdiği emeğe ağlıyor.once ben demeyi öğrenmeliyiz yoksa tamamen boşluğa düşüyoruz.
Teşekkür ederim.Hiçbirşey zaman ben diyemedim .Kendime çok haksızlık yaptım .Aslında en büyük suçlu bendim.Hep affettim.Son 4 yılda değişeceğine söz verdi .Yapmaya çalıştıkça komik oldu.Bir insan neyse odur değişmez .
 
Bu bir sonuç aslında. Bu karara gelene kadar çözülebilseydi çözülürdü. Olmamış. Elbette insan olumsuzluk yaşamak için evlenmesini gibi, boşanma kararını da olumlu bir hayata kavuşmak için alıyor.

Psikolojik destek almak size çok iyi gelecektir. Boşanma kararı ile birlikte herkesin almasının şart olduğunu düşünüyorum.

Şükür ki çocuklarınız büyümüş, aileniz yanınıza, maddi zorluğunuz yok, yaşınız da çok genç.

Hayat yeniden sizlerle birlikte, güzel bir hayat kurup mutlu huzurlu olmanızı diliyorum.
İnanın çok affettim çok zorladım .Artık olmuyordu.Kendime zarar veriyordum .Psikolojik şiddet beni çok yıprattı .Sürekli yargısız infaz sürekli eleştirilip kınanmak .Psikolojik destek almaya başlıyacam bugün
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
 
Teşekkür ederim.Hiçbirşey zaman ben diyemedim .Kendime çok haksızlık yaptım .Aslında en büyük suçlu bendim.Hep affettim.Son 4 yılda değişeceğine söz verdi .Yapmaya çalıştıkça komik oldu.Bir insan neyse odur değişmez .
Öyle gelmiş geçmiş olsun.
 
Back
X