• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Haklısınız elimde değil sağolun🙏
Ben ayrıca o ayrılmak isteyince yalvarmamış olmanızı tebrik ediyorum çünkü insan bazen bu hataya da düşüyor. Olabiliyor yani. Yalvarip kendinizi rezil etmemişsiniz şükürler olsun. Bu yüzden bence kolay atlatacaksınız

Arkanızda durmamıs, doldurusa gelmıs erkegı dehhleyın gıtsın. Aklı basında sevdıgının yanında koca bulursun
Nişanlılık döneminde çok emek verdi o da 1000 km yolu defalarca gitti geldi benim için bunlar aklıma geldikçe ben kaybettim diyorum bir daha kimse benim için böyle şeyler yapmaz

Ben ayrıca o ayrılmak isteyince yalvarmamış olmanızı tebrik ediyorum çünkü insan bazen bu hataya da düşüyor. Olabiliyor yani. Yalvarip kendinizi rezil etmemişsiniz şükürler olsun. Bu yüzden bence kolay atlatacaksınız
Yalvarsam şu an da evliydim belki de yalvarmadığım için çabalamadığım için suçladı beni hep onundevam edeceğimize inandıramamışım

Kurtulduğuna dua et

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 10
Nişanlılık döneminde çok emek verdi o da 1000 km yolu defalarca gitti geldi benim için bunlar aklıma geldikçe ben kaybettim diyorum bir daha kimse benim için böyle şeyler yapmaz
Yok beee tekrar sever sevilirsin hiç merak etme. Bak o gidip gelmeler oyunmuş ki evliliğine sahip cikmamis herif. Senlik bir durum yok kendini yıpratma.

10 aylık evliliğim eşimin beni istememesi, artık sevgisinin nefrete dönüştüğünü söylemesi sonucu bitti. Üniversitede tanışmıştık .Onun için 1000 km uzağa ailemi her şeyimi bırakıp gittim. Hemşireyim, işimi değiştirdim küçük bir şehirden büyük bir şehire gittim başlarda çok zorlandım. Onun ailesi buradaydı ailesi sürekli benim soğuk olmam onları benimsememem gibi sebeplerle alttan alttan eşimi bana karşı soğuttular. Ben sessiz sakin bir insanım ailesine hiçbir saygısızlığım olmadı ama ben sanırım beklentilerini karşılayamadım. Evliliğimizde ilişkiye çok geç girebildik bir türlü başarılı olamadık bu konuda ve doktora da gitmedik uzun bir süre kendimiz deneyip başarılı oluruz diye düşündük ama bu durum eşimi benden iyice soğuttu ve evliliğim bitti. Şimdi o kadar çaresiz o kadar pişmanım ki sürekli kendimi suçluyorum ,kendimi başarısız görüyorum. Eşimi kaybettiğim için çok üzgünüm çok mutsuzum. Geçer mi bu günler biter mi bu acı bu pişmanlık…
Bu günler geçer de bir sorun varken neden doktora gitmediginizi anlamadım.

Sevmiyormuşum sevsem bitmesin diye ayaklarına kapanırmışım ki çabalayalım düzeltelim herşeyi diye defalarda kez söyledim
Ezikçe hareketler. senin ondan başka hayatın yok mu. asıl sevmeyen o. sevildiğin insanı bul. seni seveni bul. bunlar cahilce fikirler. olgunlaş. kendine gel. kişiliğini koru. ezik olma kardeşim bak abla olarak uyarıyorum. erkekler hep manipüle eder. onlar hep haklıdır. bu tuzağa düşme. büyü. ve olgunlaş.

bişey diyimmi seven insan ne yaparsan yap seviyor. Kapıdan kovsan bacadan geri geliyor bırakmıyor sevseydi çabalardı bir sorun varmış düzeltmeye çalışmışsınız olmamış sırf senin suçun değilki gerçek bir sevgi olsaydı asla bırakmazdı seni. O yüzden pişman olma er ya da geç bu adam seni bırakacaktı. Yolun başında çocuksuz ayrılman çok çok iyi olmuş. Üüzlmen normal zamanla iyişeceksin. Seni seven hakeden biri muhakkak karşına çıkacak.

bişey diyimmi seven insan ne yaparsan yap seviyor. Kapıdan kovsan bacadan geri geliyor bırakmıyor sevseydi çabalardı bir sorun varmış düzeltmeye çalışmışsınız olmamış sırf senin suçun değilki gerçek bir sevgi olsaydı asla bırakmazdı seni. O yüzden pişman olma er ya da geç bu adam seni bırakacaktı. Yolun başında çocuksuz ayrılman çok çok iyi olmuş. Üüzlmen normal zamanla iyişeceksin. Seni seven hakeden biri muhakkak o
O hep beni suçladı. Derdim başkasıyla olmak ya da sevilmek değil ama onu kaybettiğim için üzgünüm. Belki de dediğiniz gibi hiç sevilmedim

Ezikçe hareketler. senin ondan başka hayatın yok mu. asıl sevmeyen o. sevildiğin insanı bul. seni seveni bul. bunlar cahilce fikirler. olgunlaş. kendine gel. kişiliğini koru. ezik olma kardeşim bak abla olarak uyarıyorum. erkekler hep manipüle eder. onlar hep haklıdır. bu tuzağa düşme. büyü. ve olgunlaş.
Evet beni kendimden nefret eder hala getirdi, o kadar fedakarlık yapmışken

Back
X