- Emoji Skoru
- 42.404
- Puanlar
- 598
Siz toparlamak için adım atmışsınız karşılık gelmemiş anladığım kadarıyla. Neden evi terk ettiniz sebebi neydi? Ciddi bir durum mu vardı birikim miydi anlık patlama mıydı?Cevap verdim aslında sonrasında pişman olmamak için. Toparlanacak biseyi dağıtmış olduğum için kendimi ömrüm boyunca suclamamak için
Tartıştık bomboş şeylerden hep öyleydi sonra bosanma avukat falan dedi gittim ben deEvden gidiş sebebiniz neydi onu bilirsek daha sağlıklı yorumlar gelecektir. Eşiniz ne yaptı evden gittiniz? Durduk yere gitmemissinizdir herhalde.
Olayin ana nedenini de söylemiyorsunuz.
Yani bomboş derken domatesi neden 3 değil 2 kilo aldin gibi mi? Size fikir verilmesini istiyorsanız biraz net anlatın nolur vallahi.Tartıştık bomboş şeylerden hep öyleydi sonra bosanma avukat falan dedi gittim ben de
Birikim az önce de söylediğim gibi saçma biseyden başlayıp büyüyen bi tartışma ve sonra her tartışmanın olduğu gibi bosanma avukat demesiSiz toparlamak için adım atmışsınız karşılık gelmemiş anladığım kadarıyla. Neden evi terk ettiniz sebebi neydi? Ciddi bir durum mu vardı birikim miydi anlık patlama mıydı?
Tartıştık bomboş şeylerden hep öyleydi sonra bosanma avukat falan dedi gittim ben de
Her tartışma sonrası boşanma kelimesi giriyorsa zaten oraya varır durum eninde sonunda. Ama siz pek olayı anlatmak istemiyorsunuz herhalde.Birikim az önce de söylediğim gibi saçma biseyden başlayıp büyüyen bi tartışma ve sonra her tartışmanın olduğu gibi bosanma avukat demesi
Tartıştık bomboş şeylerden hep öyleydi sonra bosanma avukat falan dedi gittim ben de
Boşanmak tan emin değil ama adımds atmak istemiyor çünkü o ara seninle gorusmezken kendini bekar sayıyor, keyfine bakacakAdıma pek yanaşmadı ama dava da açmadı. Bi insan bunu neden yapar ki
Gizliyo gibi duruyo ama degil:) sadece bazı arkadaşların evinde gibi oluyoruz anlattıklarında onu yapamiyorum.ama konu zaten tartışmadan ziyade suanki durumdu onu sormak istedim.tartisma da küçük başlayıp büyüyen şeyler domates bile olabilir:) sinirli biriydi malesef tartismanin yönü de dozu da değişirdi ben de gittim oldu galiba:)Yani bomboş derken domatesi neden 3 değil 2 kilo aldin gibi mi? Size fikir verilmesini istiyorsanız biraz net anlatın nolur vallahi.
Tabiki öyle. Anlatmaya çalıştımOlayı bölük börçük anlattığınız için insanlar sizi yanlış yönlendirebilir. Basit bir tartışma diyip geçiştiriyorsunuz fakat o basit tartışma sizi boşanmaya kadar getirmiş. Olayı biraz detaylı anlatın ki size daha tarafsız yorumlar yapılsın.
Ooo bi de bekarlık konforu vardır yaniBoşanmak tan emin değil ama adımds atmak istemiyor çünkü o ara seninle gorusmezken kendini bekar sayıyor, keyfine bakacak
Yolunu yordamını uyduruyo
Her tartışma oraya varıyorsa ve sende kalkıp gittiysen gercekten ciddi imiş ve en önemlisi sen dolmuşsun. Anladığım kadarıyla her kavga tartışma sonrası sana avukat boşanma yolu gösteriyor imiş. Şunu unutma bu adam gelip sana yalvarmadıkça ve sen kendin geri döndüğün zaman onun eli güçlenecek ve yine en ufak sürtüşmede bunu sana kullanacak çünkü ona kendini vazgeçilmez hissettirmiş oluyorsun. Normalde senin adim bile atmaman gerekirdi...Gizliyo gibi duruyo ama degil:) sadece bazı arkadaşların evinde gibi oluyoruz anlattıklarında onu yapamiyorum.ama konu zaten tartışmadan ziyade suanki durumdu onu sormak istedim.tartisma da küçük başlayıp büyüyen şeyler domates bile olabilir:) sinirli biriydi malesef tartismanin yönü de dozu da değişirdi ben de gittim oldu galiba:)
Tabiki öyle. Anlatmaya çalıştım
Belirsizlikten rahatsız ve huzursuz olan benim ama az önceki arkadaşın dediği gibi bisey varsa bekarlık durumu vs o memnundur bileHer tartışma oraya varıyorsa ve sende kalkıp gittiysen gercekten ciddi imiş ve en önemlisi sen dolmuşsun. Anladığım kadarıyla her kavga tartışma sonrası sana avukat boşanma yolu gösteriyor imiş. Şunu unutma bu adam gelip sana yalvarmadıkça ve sen kendin geri döndüğün zaman onun eli güçlenecek ve yine en ufak sürtüşmede bunu sana kullanacak çünkü ona kendini vazgeçilmez hissettirmiş oluyorsun. Normalde senin adim bile atmaman gerekirdi...
KendisiBasit durumları büyütüp boşanalım diyen siz misiniz yoksa eşiniz mi bu öğrenmeye çalışıyoruz.
Keyfi bilirEwet
Aldatmaz umarım
Arkadaşım bizi çatlatacak mısın söyle bakayım. :)) O yüzden sen aç davayı diyorum ya. Sen burada kendini huzursuz ediyorsun sadece. Kendine yapıyorsun ona değil.Belirsizlikten rahatsız ve huzursuz olan benim ama az önceki arkadaşın dediği gibi bisey varsa bekarlık durumu vs o memnundur bile
Tek çözüm bu mu yaniArkadaşım bizi çatlatacak mısın söyle bakayım. :)) O yüzden sen aç davayı diyorum ya. Sen burada kendini huzursuz ediyorsun sadece. Kendine yapıyorsun ona değil.