- Emoji Skoru
- 42.404
- Puanlar
- 598
Git kapısına yalvar mı dememizi mi bekliyorsun?Tek çözüm bu mu yani
Neden bekliym. Kafamda durum uyusmuyodu sordum gelmiyo ama gitmiyor da diye sormak istedim sadece sakin mi olsak:)Git kapısına yalvar mı dememizi mi bekliyorsun?
Ben sakinim ama sende bir tuhafsın yani. Ağzından kerpetenle laf alıyoruz olayın başı yok ortası yok. Adım atmışsın geri karşılığı yok davayı da açmıyorsa ve bu durumdan hoşnut değilsen davayı sen açacaksın ya da beni çağırsın diye onun keyfi isteyinceye kadar bekleyeceksin. Tek çözüm bu mu diyorsun başka çözüm sence var mı?Neden bekliym. Kafamda durum uyusmuyodu sordum gelmiyo ama gitmiyor da diye sormak istedim sadece sakin mi olsak:)
Kendisi
Bilmiyorum ben tükendiğim için burdan sordum zaten benzerini yaşayan vardır ya da kadın kadini anlar diye.yazdiklariniz için tesklerBen sakinim ama sende bir tuhafsın yani. Ağzından kerpetenle laf alıyoruz olayın başı yok ortası yok. Adım atmışsın geri karşılığı yok davayı da açmıyorsa ve bu durumdan hoşnut değilsen davayı sen açacaksın ya da beni çağırsın diye onun keyfi isteyinceye kadar bekleyeceksin. Tek çözüm bu mu diyorsun başka çözüm sence var mı?
Ne demek istiyosunuz siz@backup ben eşinizi anladım galiba. Eşinizle olan iletişiminiz buradaki gibiyse adam olayı boşanmaya getirmekte haklı.
Sen belirsizliğin ve herifin seni tüketmesine izin veriyorsun. Biz seni anlıyoruz ama sen elimizde kalmadı diyen esnafa hiç mi yok diyen alıcı gibi hissettiriyorsun. :))Bilmiyorum ben tükendiğim için burdan sordum zaten benzerini yaşayan vardır ya da kadın kadini anlar diye.yazdiklariniz için teskler
Öyle olacak gibi. Ama ergen henüz inada da bindirebilir o nokta da yapacak bisey kalmazBoşanma dilekçesini yollayın en iyisi. O mu sizi terbiye edecek siz mi onu
Görsün bakalim
Ne demek istiyosunuz siz
Benim bilgim olmayan şeyden sizin mi bilginiz varAnlaşmalı boşanmak istediğini söylemiş siz boşanmak istemediniz sanırım. Olaysız ve hızlı bir şekilde anlaşmalı boşanmak için sizi bekliyor olabilir mi? Devam etmek istese bu kadar uzatmazdı diye düşünüyorum. Bence kafasında düşündüğü bir şeyler var.
Bilmiyorum ben tükendiğim için burdan sordum zaten benzerini yaşayan vardır ya da kadın kadini anlar diye.yazdiklariniz için teskler
Demek istediğimi açıkça yazdigimi düşünüyorum. Neden gerildiniz? Derdim var diye konu aciyorsunuz ama detay vermemek için yoğun çaba içindesiniz. Sizinle iletisim çok yorucu. Eşinizi de böyle yorduysaniz olayın buraya gelmesi normal diyorum.
Şimdi size sizi hiç yormayacak şekilde yazacağım anlarsınız umarım. Ben gönderiyi size özel mi yazdım hayır işinize gelmedi mi detay sayısını begenmediniz mi okumayın çekilin.Demek istediğimi açıkça yazdigimi düşünüyorum. Neden gerildiniz? Derdim var diye konu aciyorsunuz ama detay vermemek için yoğun çaba içindesiniz. Sizinle iletisim çok yorucu. Eşinizi de böyle yorduysaniz olayın buraya gelmesi normal diyorum.
Şimdi size sizi hiç yormayacak şekilde yazacağım anlarsınız umarım. Ben gönderiyi size özel mi yazdım hayır işinize gelmedi mi detay sayısını begenmediniz mi okumayın çekilin.
Diyor ki,Ne demek istiyosunuz siz
Yani siz kalkıp benim buradaki bi gönderileri yazı tarzımdan benim evliliğimin bitme sebebini mi tahmin ediyosunuz çok yazık bu nasıl bi zorbalıktırDiyor ki,
Burada derdinizi paylaşıp üyelerden yorum isterken yorumlamamızı istediğiniz konu hakkında gerekli bilgileri bile vermiyorsunuz.
Biz sizin ne yaşadığınızı nerden bilelim de aynı olayı biz de yaşadık, sebebi x olabilir y olabilir diyelim ya da eşiniz şu yüzden böyle davranıyordur diye fikir yürütelim.
Bu yüzden eğer eşinizle iletişiminizde de böyle yüzeysel, neden-sonuç ilişkisi kurmayan, bağlamdan kopan bir iletişimi tercih ediyorsanız bu yüzden iletişim sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
arayıp neyi beklediğini sorTam olarak bundan merak etmiştim benzerini yaşayan var mı diye.Ben pek belirsizlige tahammül edecek biri değilim ama pişman olmamak için durmak zorunda kaliyosun