• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Unutmak gerÇekden Çok zor
herŞeyı yaŞanmamıŞ gıbı yapmak
9 nısanda duruŞma var bakalım nolacak?
Artık yoruldummmm

yasananlar ınsanın yuregınde muhur gıbı kalıyor sılınmıyor gıtmıyor bıze dusun o acıyla yasamayı ogrenmek ama bu herzaman karamsar suratsız olacagız anlamına gelmıyor sen hayatı yasamayı seveceksınkı acın kalbımdekı yerı gıderek kuculsun

hiç bir acı ilk günki gibi insanın yüreğinde kalmaz ..kalsa nasıl yaşardık.. acının büyüklüğü insanın kalbinde mum misalidir .
ilk önce sayısız mum yanar ve her geçen gün o mumlardan biri söner söner ,taki bir tane kalana kadar oda o acıyı unutmaman için kalbinde yanar ..ama ilk günki gibi kalbini yakmaz acıtmaz..

hiç bir acı ilk günki gibi insanın yüreğinde kalmaz ..kalsa nasıl yaşardık.. acının büyüklüğü insanın kalbinde mum misalidir .
ilk önce sayısız mum yanar ve her geçen gün o mumlardan biri söner söner ,taki bir tane kalana kadar oda o acıyı unutmaman için kalbinde yanar ..ama ilk günki gibi kalbini yakmaz acıtmaz..

:Saruboceq: inşallah o mum bir tane olmuşdur
artık yansın istemiyorum
tam 4 sene sonra burda bu halde olacağıma inanmazdım
onla yaşlanmak için evlenmişdim yapacaklarımız o kadar çok şey vardı
hiç biri olmadan bitti.....
senağlama yarın mahkemede bakalım nolcak
Allah ım onu tamamıyla unutmak istiyorum yardım et Yarabbi.....

seni anlıyorum demekten başka elimden bişi gelmiyo malesef
üzülme desem faydasız
sadece dua et hakkımda hayırlısını ver Allahım die
ben öle yapıorum

Kimse ayrılmak için evlenmiyor inanki ama bir evlilikte de saygı sevgi güven bitmişse yürümez biliyorsun Allaha şükretki 1 sene içinde kendini toparlayabilmişin.Şuan Alile mahkemeleri biraz arayı uzatıyor bildiğim kadarıyla belki barışırlar diye.Çektiğin çileyi ve üzüntüyü unut kendine bir yol çiz. Umarım hakkında hayırlısı ol.
ha birde mahkemeye giderken kendinden hiç ödün verme kendine güvenin sonsuz olsun Ondan sonra hayat dolu olduğunu göster ona.Allahım seninle olsun.

Kimse ayrılmak için evlenmiyor inanki ama bir evlilikte de saygı sevgi güven bitmişse yürümez biliyorsun Allaha şükretki 1 sene içinde kendini toparlayabilmişin.Şuan Alile mahkemeleri biraz arayı uzatıyor bildiğim kadarıyla belki barışırlar diye.Çektiğin çileyi ve üzüntüyü unut kendine bir yol çiz. Umarım hakkında hayırlısı ol.
ha birde mahkemeye giderken kendinden hiç ödün verme kendine güvenin sonsuz olsun Ondan sonra hayat dolu olduğunu göster ona.Allahım seninle olsun.

Back
X