• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanma

aycanisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
1.143
9
156
37
merhaba benim sorunum söyle 7 senelik evliyim 3 yasında kzım var evlendiğimiz ilk sene takılan takıları kullandım eşime söyleyemedim korkudan herkes calındı diye biliyordu 5-6 ay önce tartısmadan dolayı ben bunu ona soyledim haklı olarak kızdı tepki gösterdi fakat onbes gün önce benım bunu yaptıgım için ayrılmak istediğini söyledi ve ben suan annemin evindeyim bu konu yüzünden ayrılık olurmu haklıdır birsey demiyorum ama bunun içinde evlilik bitmez bence zamanla düzelebilecek birseydi benim suan nasıl bir yol izlemem gerekiyor kızıda alacagım diye tehdit etti kız cocukları babaya veriliyormus oyle diyor alabılırmı benden nafaka ve malda isteme diyor henüz mahkemeye gidilmiş değil suan kızı göstermeme gibi bir hakkım varmı evden cıktıgım için suclu sayılırmıyım sonucta o gitmemi istedi yardımcı olursanız sevinirim

zor bir durum canım..çocuk küçük olunca daha çok anneye veriliyor diye biliyorum..eşinin sana güveni sarsılmış herhalde..birbirinizi seviyorsanız zamanla çözersiniz diye düşünüyorum..hakkınızda hayırlısı olsun..

Bende boşanırdım, bende çocuğumu alırdım.
Eşinizi haklı buldum..
Yıllarca salak yerine, enayi yerine konulmuş adam..
Güven müven hak getire zaten..
Umarım işler eşinizin istediği gibi gider...

Bende boşanırdım, bende çocuğumu alırdım.
Eşinizi haklı buldum..
Yıllarca salak yerine, enayi yerine konulmuş adam..
Güven müven hak getire zaten..
Umarım işler eşinizin istediği gibi gider...

haklı tamam kızar küzer ama bunun içinde yuva yıkılmaz yani zamanla düzelebilecek birşey ha illakı bosanacaksada kızımı vermemek için elimden geleni yapacagım üstelik ben o altınları istediğimde hep anasının ve babasının lafına baktı ben araba ev alalım dediğimde onlar ne gerek var dedikçe kızdım onlara o yüzden bir anlık sinirle yapılmıs birşey

Son düzenleme:
zor bir durum canım..çocuk küçük olunca daha çok anneye veriliyor diye biliyorum..eşinin sana güveni sarsılmış herhalde..birbirinizi seviyorsanız zamanla çözersiniz diye düşünüyorum..hakkınızda hayırlısı olsun..

bende zamanla çözülebileceğine inanıyorum aslında bi çift terapisine falan gidilse ama gitmez öyle yerlere araya zaman girince ne olur bilemiyorum tabi hayırlısı artık bekleyip görecegiz

Evlilikte güven duygusu çok önemlidir. Bu anlattıklarınıza göre mahkemenin boşanmaya karar vermesi yüksek ihtimaldir. Bu durumda tabii ki ağır kusurlu taraf siz olacağınız için tazminat da alamazsınız . Kız çocuklarının babaya verilmesi gibi bir şey söz konusu değildir. Olağanüstü bir durum olmazsa yaşı nedeniyle çocuğun velayeti size verilir.Kendiniz ve çocuğunuz için nafaka alabilirsiniz. Bunlar işin Hukuki boyutu. Eşiniz sarsılmış olan güven duygusunu nasıl geri kazabileceğiniz ise işin bir başka boyutu. Bu konu uzmanlık alanım olmadığı için size tavsiyelerde bulunmam maalesef mümkün değil.
İyi günler dilerim.

hukuki açıdan düğünde takılan takılar zaten kadına aittir
eşin bunun hesabını sana soramaz istediğin gibi kullanma hakkına sahipsiz zaten
ancak güveni sarsılmış olması da normal...
çocuğu sana verirler, nafaka da bağlanır merak etme

Back
X