• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karısık sizce ne yapmalıyım

bu olayın tersi olsa;eşiniz birikiminizi gizlice harcasa burdaki herkes bi kaşık suda boğardı
altınlar kadınındır evet ama ben şimdiye kadar hiçbir kadının altınları gizlice bozup yalanla üzerini kapattığını görmedim
genelde altınlar ilerde ev araba iş için bozdurulup ortak mal için kullanılır
ayrıca altınlar çalınmış dediğinizde polise haber verelim demedilermi..bu rahat tavır tüm ailede mi anlamadım
eşiniz size çok kızmış haklıda bence..belki bu umursamaz tavrınız yüzünden ikinci şansı vermiyordur

bu olayın tersi olsa;eşiniz birikiminizi gizlice harcasa burdaki herkes bi kaşık suda boğardı
altınlar kadınındır evet ama ben şimdiye kadar hiçbir kadının altınları gizlice bozup yalanla üzerini kapattığını görmedim
ayrıca altınlar çalınmış dediğinizde polise haber verelim demedilermi..bu rahat tavır tüm ailede mi anlamadım
eşiniz size çok kızmış haklıda bence..belki bu umursamaz tavrınız yüzünden ikinci şansı vermiyordur

yaptıgım yalnıs oda haklı diyorum her seferinde poliside cagırmadılar etrafa rezil olmayalım diye cagrılsa söyleyebilirdim en azından ev araba dediğim gibi ailesi o tarz seylere karsı cıktı hep bende o sekilde istedim hep umursamaz değilim sadece kurtarılabilecek bir seyi bitirmek istiyor ona karsıyım kızdı haklı evdede kendi verebilirdi cezamı yanıma gelmezdi konusmazdı küserdi bana yapılmıs olsa bende tavır yapardım evet ama sevgim varsa bir sans daha vermeyi düşünürdüm en azından

Diğer konularını da okudum.

Anladığım kadarıyla altınların bir kısımı harcamış bir kısmı ile kendine set almışsın.
Eşin altınlara ihtiyaç duyup sakladığınız yerde bulamayınca eve hırsız girdiğini düşünmüş.
Sizde eşinizin size kızmasından korktuğunuz için gerçeği söylememişsiniz.
Zamanla ailesininde etkisi olabilir sizin harcamalarınız dikkatini çekmiş sizden şüphelenmiş.
Size mesafeli davranmaya başlamış.
Bir kavga anında herşey açığa çıkmış altınları sizin kullandığınız ve bunu sakladığınız.
Eşinizin size güveni sarsılmış ve bunu ihanet olarak algılamış.
İlk zamanlar eşiniz durumu hazmetmeye çalışmış ama hazmedememiş sizi ailenizin yanına bırakmış.

Durumu doğru anladıysam evliliğiniz temelden sarsılmış. Toparlanması çok güç.
Güven gittiğinde sevgide yavaş yavaş yok oluyor.

Gerçekten üzgün olduğunuzu , onu gerçekten sevdiğinizi , gerçekten bir daha onun güvenini zedeleyecek
birşey yapmayacağınıza emin olursa evliğini kurtarabilirsin.

yaptıgım yalnıs oda haklı diyorum her seferinde poliside cagırmadılar etrafa rezil olmayalım diye cagrılsa söyleyebilirdim en azından ev araba dediğim gibi ailesi o tarz seylere karsı cıktı hep bende o sekilde istedim hep umursamaz değilim sadece kurtarılabilecek bir seyi bitirmek istiyor ona karsıyım kızdı haklı evdede kendi verebilirdi cezamı yanıma gelmezdi konusmazdı küserdi bana yapılmıs olsa bende tavır yapardım evet ama sevgim varsa bir sans daha vermeyi düşünürdüm en azından

niye rezil olasınız ki paranız çalınmış
eve hırsız girdi diye kim ayıplar sizi
bazı şeyler çok havada kalıyor bilemedim

ailesi senden şüphelenmiştir. sonuçta eve giren çıkan insanlar bellidir.
hırsız girse evi darmadağın eder yani.
durumun çok zor. adamı yıllarca salak yerine koymuşsun. basit bir hata yaptım diyorsun da içte basit değil
eşinden mal kaçıran erkeklerden ne farkın var?

isterlerse eger veririz onların parasında değilim ki arada hala sevgi varsa ve cocuk içinde denenenbilinir sonucta bu zamana kadar hiç bir hatam bundan baska olmadı ne dediyse yapmaya calıstım elimden geldiğince sevgi herseyın üstesinden gelebilir ben zamanında onun için ailemi karsıma aldım okul hayatımdan vazgectim ona deger verdiğim için demekki değerim yokmus onun gözünde :43::2:

Belki okuluna devam etsen hiç bu işlere girmezdin
Elinde bi mesleğin olurdu
Bu sebeple olmasa da eğer dediğin gibi aklında ayrılık olsa bile eşinin, senin ayakların daha sağlam basardı yere
Düğün bileziklerinden ziyade kolunda bileziğin mesleğin olurdu

Sizin nezdiniz de genç kızlarımıza seslenmek istiyorum ' Geleceğiniz her şeyden daha önemli , şahıslar yüzünden okul veya işten vazgeçmeyin lütfen. Bir gün herkes gider kariyer / meslek baki kalır :3: '

valla bnde adama hak veriyorum açıkçası.ok altınlar senin ama eşine söylemeden yapman çok ama çok haksızlık.mantıksız bir iş yapmışssın arkadaşım

Belki okuluna devam etsen hiç bu işlere girmezdin
Elinde bi mesleğin olurdu
Bu sebeple olmasa da eğer dediğin gibi aklında ayrılık olsa bile eşinin, senin ayakların daha sağlam basardı yere
Düğün bileziklerinden ziyade kolunda bileziğin mesleğin olurdu

Sizin nezdiniz de genç kızlarımıza seslenmek istiyorum ' Geleceğiniz her şeyden daha önemli , şahıslar yüzünden okul veya işten vazgeçmeyin lütfen. Bir gün herkes gider kariyer / meslek baki kalır :3: '

aynen koca her zaman bulunabilinirmiş okul ve karıyer hayatından önemli değil hiç birsey en azından suan meslegım olurdu kızıma daha iyi bir gelecek sunabılırdım kimöseye muhtac olmadan cok hatalar yaptım onların bedelinide sımdı kızım ödemek zorunda malesef ve ben bu durumdan hiç memnun değilim ucurumun kıyısındaymısım gıbı hissediyorum birisi beni itse rahatlıycam ama yine olan kuzuma olacak işte:43::43::43::43::43::43::43:

niye rezil olasınız ki paranız çalınmış
eve hırsız girdi diye kim ayıplar sizi
bazı şeyler çok havada kalıyor bilemedim

polis gelince etrafa rezil olurmusuz suan bile giderken evdekı esyalarını cıkarma etrafa rezil olmayalım esyaların degerı ne ise parasını verelim gibisinden laflar ettiler hep

aynen koca her zaman bulunabilinirmiş okul ve karıyer hayatından önemli değil hiç birsey en azından suan meslegım olurdu kızıma daha iyi bir gelecek sunabılırdım kimöseye muhtac olmadan cok hatalar yaptım onların bedelinide sımdı kızım ödemek zorunda malesef ve ben bu durumdan hiç memnun değilim ucurumun kıyısındaymısım gıbı hissediyorum birisi beni itse rahatlıycam ama yine olan kuzuma olacak işte:43::43::43::43::43::43::43:

Hayır
Hatanı anladın madem, silkin ve kendine gel
Yok öyle zoru görünce beni biri uçurumdan atsın filan, evladın var senin
Durum ne olur bilmiyorum ama en kötü ihtimali düşünürsek ayrıldınız diyelim
Çocuğun kaç yaşında bilemiyorum ama annen çocuğuna bakar sen çalışırsın, kendine göre bi iş bulursun, alın terin dışında da bir şeye el uzatmazsın.

polis gelince etrafa rezil olurmusuz suan bile giderken evdekı esyalarını cıkarma etrafa rezil olmayalım esyaların degerı ne ise parasını verelim gibisinden laflar ettiler hep

ilk defa duyuyorum böyle bişey
acaba onlar sizin aldığınızın farkında oldularda polis gelince ortaya çıkar
konu komşuya rezil olursunuz mu dediler
yoksa çok saçma

yoksa çok saçma

Bizim eve de hırsız girdi, anlatmıştım bizim topikte
Polis te çağırdık
Hiç rezil filan olmadık, sadece mağdurduk

Son düzenleme:
Bizim eve de hırsız girdi, anlatmıştım bizim topikte
Polis te çağırdık
Hiç rezil filan olmadık, sadece mağdurduk

çalınan eşyaları sen gizlice almış olsan ,etraftakilerde şüphelense çağırmayabilirdiniz:51:
ortaya çıkınca rezillik olacağı kesindi çünkü

Konu sahibi 18 yaşında mı yapmış bunları
Ben bunu bilmiyordum
Bir kez daha şaşırdım

O yaşta bir kız çocuğu bu kadar entrikayı düşünebilir mi ?
Biri mi yönlerdirdi acaba :26:

yoksa çok saçma

yok onlarda oyle bir inanıs var eve polis falan girince millet kapıya gelir etrafa eve polis vs geldi diye rezil olurlarmıs kendileri gitmiş eve cagırmadan görüşmüşler

Konu sahibi 18 yaşında mı yapmış bunları
Ben bunu bilmiyordum
Bir kez daha şaşırdım

O yaşta bir kız çocuğu bu kadar entrikayı düşünebilir mi ?
Biri mi yönlerdirdi acaba :26:

yönlendirme falan olmadı sadece seytana uydum o an set yaptıgımda söyleseydim set yaptım diye diyemedim sonrada harcandı gitti işte ne düşünceyle yapabildim bende anlamıyorum zaten o zaman hersey laylaylom gibi geliyordu mantıklı düşünemiyorsun ki

Bölük börcük anlatiyorsunuz ve olaylarin anlattiginiza göre Cok tuaf...Simdi toparlamak icin...Siz 18 yasinda evlendiniz,sizin deyiminize göre cahildiniz kusura bakmayin ama bana göre o yasta koca,evlilik düsünene ben cahil diyemiyorum...herneyse...Nekadar yasiniz kücük olsada hangi akil mantikla Altinlari bozup bi kismini set yapip bi kismiylada eve, üstünüze basiniza harcadiniz? Ki bunu yapan biri cahil falan degil masallah baya Akilli ve bencil bence...Hadi onuda gecelim...Siz biton eve ve üstünüze bisey aliyosunuz, esiniz sizi zaten calistirmiyor elinize bikac kurus veriyor, nasil olurda size hic hesap sormuyor b esyalar nerden geliyo bu degirmenin suyu nerde diye, Hayret dogrus...onuda gecelim altinlar yerinde olmayincantüm ev araniyor siz sesinizi cikartmadiginiz icin calindi saniliyor...Kusura bakmayinda hicmi sizin tepkinizi fark etmediler,siz nasil sustunuz,baskalarini günahina girebildinig,esiniz hicm arastirmadi calindiysa bile nasil,nezaman,kim tarafin...Tencere kaybolmamis ya canim Altin yani...Hem Esinizin Ailesi dediginiz kadar cirkefse sizi istemiyorlarsa zaten olayi iyice büyütüp sizin üstünüze atmalari lazimdi...Simdide kac yil sonra Esiniz ögreniyor ki nasil ögrendi orasini anlayamadim okumadim hicbiryerde ve sizi,evladini,nerdeyse sorunsu olan evliligini bitiriyor...Tuaf gercekten cok Tuaf...Kusura bakmayin sizi tanimiyorum sadece yazdiklarinizdan anlamaya ugrasiyorm ama bence siz eksik anlatiyorsunuz...Sizinde Esinizde bence yaptigi yasadigi daha cok seyler var,yoksa gercekten tuaf karakterkermisiniz her ik tarafta...

ben de buna benzer birşey sordum ama cvp gelmedi. :26:

ben senı uzmek ıstemıyorum ama para altın senin hakkın diye burada yazmıslar sana ama sor bakalım kacı bu davranısı yapar.. çok nadir

ben senın yerınde olsam esım bunu aılesıne paylassa rezıl oldum dıye dusunurdum
harcamadanda - soylemedende harcaman cok yanlıs bısey
daha fazla yazıp uzmek ıstemem senı
erkeklerın kac tanesı bunu yaptı dıye bosanan hanımlar oldu hepımızde hak verdık sımdı sen bayansın dıye ben kendı adıma olaya baska turlu bakamıyorum

kız gerceklerın farkında degıl yada cok abes bısey yaptıgının farkında degıl
dedımkı yapabılıyorsan telafı et hatanı yapamıyorsan kaderıne razı gel er yada gec gececek bu sancılı gunler nasılsa
hatalı olana hatalı demeyeceksen hatun kısıler buraya neden konu acıyorki olayların ıcındeyken ne oldugunu anlayamıyor ınsanlar .
millet olarak insani olamamanız kısmına ise kendimi dahil edemeyeceğim geniş bir kavram millet hangi millet dahil olamayağım

Düğünde takılan altınlar kadına gelecek kursun, yesin diye değil yeni evlilere destek olmak amacı ile takılır. Evin bir ihtiyacı varsa ortak karar alınır harcanır, biz bugüne kadar böyle gördük böyle bildik. Hanginiz takılan tüm altınlar benim diyerek kenara çekilebiliyorsunuz? Böyle bir dünya ben görmedim.. sen altınları kafana göre harca, adama hesap verme, sorulunca çalındı de, sonra adam tabi huylanır, ne güven kalır ne sevgi... istediğiniz kadar kızın ben erkek olsam ben de aynı tepkiyi verebilirim diye düşünüyorum, güvenin ve saygının olmadığı yerde evlilik olmaz. Kadın eşine saygı duysaydı ihtiyacım var harcamak istiyorum deseydi de adam izin vermeseydi o zaman ayrı değerlendirirdim ama gizli saklı yapılan işler her zaman başa iş açar, doğru düzgün bi açıklama da yok, altınları bozdun da yatırım mı yaptın? yooo.. set mi aldın? belirsiz? eve mi harcadın? harcadıysan eve ne aldın? ben eve çöp soksam adam yeni mi diye sorardı yahu! hesap sormak adına değil hayrılı olsun demek adına sorardı... üzerime yeni kazak alsam sorardı nası farketmez, farketmiyorsa da zaten başka sorunlarda var demek ki..

arkadaşlar yazacağım bir çok şeyi sizler yazmışsınız :46::46:
konu sahibi sanki normal bi durummuş gibi davranması benide gerdi yani yaptığın öyle ufak yenilip yutulacak bişey değil..sayfa sayfa okudum..kocadan gizli iş yapıyorsun,kafana göre harcıyorsun,sonra çalındı diyorsun yalan söylüyorsun...bunlar güveni,saygıyıherşeyi bitiren şeyler..bu olaydan sonra eşin sana hakaret etmiş çünkü sana olan saygısını yitirmiş..bide şimdi bu yüzden evlilik bitmez diyorsun..evlilikler neden bitiyor sanıyorsun???
adamın sana saygısı,güveni kalmamış..bunlar ufak sorunlar değil sizi evlilik terapistide paklamaz..:20:
sizede değil cocuğunuza acıyorum

sen 18 yaşınla yapmışsın bir cahillik, hatanı anlamışsın, özür dilemişsin, affet demişsin...

be hey gafiller!
siz hiç mi hata yapmadınız veya yapmazsınız hayatınızda?
hiç mi utanmıyorsunuz 18 yaşında çocuklu bir kadını dul bırakmaya?
hiç mi utanmıyorsunuz yalan dünyanın yalan malı için bir kutsal yuvayı yıkmaya?

madem gelinin 18 yaşında, bir çekseydin kenara nasihat etseydin,
sen yol gösterseydin baştan, sen eğitseydin...
ey kaynana yuva yıkmak kolaydır, asıl mesele yuvayı kurtarmaktır, kurtarmak!
bunların hesabı sorulmayacak mı size sanıyorsun?
bir de kaynanayım diye böbürlenirler bazıları,
bir işe yaradıkları yok...

yanlış anlama sakınnnn yaptığın hatayı küçümsemek değil niyetim
o altınlar gelinin ve damadındır bana göre
bu yüzden eşinden gizli yapman ve bir kısmını giyim kuşam gibi 'basit' şeyler için
harcaman yanlış olmuş bence
çünkü düğünde takılan altın ve para miktarı kolay kolay bir araya gelmiyor bir daha

set yaptırman iyi olmuş gerçi
ama keşke gidip arsa felan alsaydın takılanlarla :1:
o zaman kimse de elinden alamazdı eğer varsa öyle niyetleri, ki bana da öyle geldi...

neyse olan olmuş...olmuşla ölmüşe çare yoktur...

kv nin seni baştan istememesi de bir faktör tabi
oğlunu her gün doldurur gayrı...

şu an durumun net şu: iki ucu ....değnek

biraz zaman geçsin şimdilik dua et hakkında hayırlısı olsun
ve sabret...

Back
X