- 8 Nisan 2016
- 53
- 10
- 88
- 34
- Konu Sahibi Neslihan1905
-
Şehir???Selam kızlar boşanma ile ilgili aklıma Bi soru takıldı daha doğrusu beni pek Tatmin etmedi . Abimi gecen sene evlendirdik simdi ise ayrıldılar şimdide abim bunalıma girdi beni kandirdilar diye ne yapıcaz bilmiyoruz tavsiye edebileceğiniz psikolog terapist var mı boşanma ile ilgili bu durumu Nasıl atlatırız bir tavsiyeniz var mı
Herkes birbirini kandırıyor zaten...Kandırdılar beni derken??
Hadi bakalım,konunuz da kapanacak tavsiye almadan...Keşke ama abimi kandirdilar Buyu yapmislar abim buyuleri bozdurmamak kadar cani çıktı abimin şerefiyle oynadılar
Pardon da siz nereden biliyorsunuz,bekaretin nasıl kaybedildiğini?evlenmeden önce abime hamur isi Yicekleri yedirdiler abimde Bi haller olmaya başladı abim kimseyi dinlemez takmaz oldu meğersem sonradan öğrendik ki kız bekaretini kaza ile kaybettiğini söylemiş abimde düşüncelere daldı ne yapacagını bilemedi her 2 hafta bir abime hamur isi yicekler geliyordu yedikten sonra abimde haller olamaya başladı ta ki çocuk olmayana kadar
Vaaaay demek doktor büyü teşhisi koydu?Sonra doktora gittik hocaya gittik abimde Buyu çıktı BUYU bozuluncada abim değişti tam 1.5 sene abime buyu yapmislar şimdide abim bu durumu kaldiramiyor psikolojisi bozuldu ne yapacağımızı bilemiyoruz
Ay bi de büyüyü büyük harfle yazmışsın.Sonra doktora gittik hocaya gittik abimde Buyu çıktı BUYU bozuluncada abim değişti tam 1.5 sene abime buyu yapmislar şimdide abim bu durumu kaldiramiyor psikolojisi bozuldu ne yapacağımızı bilemiyoruz
He gören de Allahım saklasın amansız hastalık sanacak.Ay bi de büyüyü büyük harfle yazmışsın.Şöyle dikkat çeksin diye serpiştirseydin her yere bu kelimeyi. Yalnız konu başlıgına da büyü yazmalıydın. O zaman daha çok dikkat çekerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?