Bir güncelleme daha,
Canımdan parça koptu falan dedim ama ben dünden beri kendimi ciddi ciddi aptal gibi hissediyorum. O kadar doluyum ki.
Eşyaların üstüne yattı, protokolümüz olduğu halde babam iki koltuk için uğraşma değmez kurtulmaya bak dediği için bugün ortak evimizden kişisel eşyalarımı alıp çıktım. Babasına babamı arattı bir de kocaman herif

babam telefonda söyledi elimizde mahkeme kararımız var istesek polisle gelir herşeyi almayı da biliriz, kızımın bu eve katkısının bir arabadan (araba bende) çok daha fazla olduğunu da çok iyi biliyoruz ama bu iş daha fazla uzamasın kişisel eşyalarını alacak bugün diye.
Mesajlarında demiş sen bana dünya borç bıraktın diye yuh (evi ona bırakmıştım borçlarıyla birlikte). Şehrin en iyi semtlerinden birinde güzel bir ev almıştık, aileyiz biz borçlarımız bitsin diye maaşım dışında elime geçen yüklü miktarları hep ona verdim peşinat için. Maaşlarımız zaten ortaktı para falan gizlemezdim ondan ki bir ara tüm maaşımı yine ona gönderiyordum yine borçlarımız bitsin diye sonradan yollamayı bıraktım. Kiralık ilanı vermiş hemen eve, iyi bir kira geliri alacak, kredisini de bitirince çook prim yapan bir ev sahibi olacak benim sırtımdan. Sanki ona borç takıp kaçmışım gibi nasıl konuşuyor, ben kime güvenmişim kimi sevmişim böyle, nasıl da kendine çeviriyor olayları.
Afedersiniz eşşek gibi çalıştım (geçmiş konuşarımda var), evimize maddi ve manevi katkım ondan daha fazlaydı. Bu adam abdestli namazlı adam güya, kul hakkı hiç umurunda değil. İnsan bu kadar mı kullanır karısını öyle öfkeliyim ki. Ona söyledim, Allahın adaleti keskindir, istediği kadar beni karalamaya çalışsın herkesi kandırır ama kendini kandıramaz.
Resmen dolandırılmış hissediyorum kendimi. Babama uyup almadım bişey ama gidip benzin döküp yakasım geliyor o evi de eşyaları da.