boşanmaa yardımm lütfenn

elif1428

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
59
33
18
36
çekişmeli olaraak boşanacağım inş. eylül ayında 4. celse olacak iki tarafında avukatı var ama benim ki daha iyi, haklı tarafta benim şu durumda şahitler olarak da daha iyi durumdayım hatta ona gelenler bana şahitlik etti kısmen diyebilirim..şimdi tüm şahitler dinlendi kanıtlar toplandı zaten sizce kaç celse daha sürer?? temyize gider mi giderse ne olur?? karşılıklı olarak maddi manevi tazminat istenildi..ayrıca ben düğünde takılanları da istedim.ortak mal ya da çocuk yok çok şükür

insanlar iyice suyunu çıkardı evlilik işinin. ciddiyeti kalmadı evlilik denilen kavramın bazıları yüzünden.

soruna gelince kaç celse olacagı belli olmaz. para konusunda da kârlı çıkarsınız büyük ihtimalle, dert etmeyin.

canım sen biliyormusun neler yaşadığımı kimse boşanmak için evlenmez istersen anlatıvereyim nasıl tahmmül ettin dersin

Geçmiş olsun mu denir bilemedim.
Çok uzun süreceğini sanmıyorum canım...
geçmiş olsun Allah iyileriyle karşılaştırsın inan çok zorlu bir süreçmiş atlattım tabi yürümeyeceği en baştan belliydi de öğrendiğimde nikah kıyılmıştı el alem ne der diye dönemedim

Zaten ne çekersek başımıza ne gelirse elalem ne der diye düşünmekten geliyor.
Allah hayırlısını çıkartsın karşına.

boşanmak için evlenmezler evet ama sırf evlenmiş olmak için evleniyor çogu.
doğru lakin ben o grupta değildim caanım... ikimizde belli yaş,eğitim ve kültür seviyesindeydik...taa en başta ben den ağır psikolojik ilaaç kullandığını saklamış daha bu dediğim başlangıç hafif şizofrenik vakaymış,,benim onu öldürebileceğimi düşünüyordu var mı ötesii

canım sen biliyormusun neler yaşadığımı kimse boşanmak için evlenmez istersen anlatıvereyim nasıl tahmmül ettin dersin

Siz arkadaşa bakmayın, o ne olursa olsun kocacım kocacım demek zorunda olduğumuzu düşünenlerden.

Davanızın çok uzun süreceğini zannetmiyorum, ama tabi ki kaç celse süreceğini söylemek zor. Maddi manevi tazminat talepleriniz de mahkeme tarafından değerlendirilir, uygun görüldüğü takdirde kabul edilir.

ben zaten gel anlaşmalı olsun dedim ama kendisi istedi önce tazminat evlilik hayallerini boşa çıkartmışım nedeni de o benim hayaller ne olduysaa:)))

valla canim ben almanyada yasadigim icin türk bosanma kanunlarindan pek bi bilgim yok kusura bakma illa ki burda sana yardimci olucak arkadaslar vardir

Oy kuzum Allah kolaylik versin. Zor ve sancılı bir süreç. Cevap vermem gereken birkaç kişi vardı yukarıda ama kaale almadım. Kimse hayallerinin un ufak olması için evlenmiyor. KUL KİNADİGİNİ YAŞAMADAN ÖLMEZMİS. Küçük bir hatirlatma. Tatlım benim dava 4celse sürdü. Hop temyiz. 9ayda o sürdü. Ziynet 3.celse sürdü. Tabi bi temyizde o. Benim ziynet temyize gitmedi. Çünkü battıkça batıyorlardi. Biliyorsun temyizi her kaybetmeleri extra para ödemeleri demek. Rabbim yardımcın olsun

durum buysa tamam haklısın, ben zaten genel konuşmuştum. sen 'nolurnolmaz' isimli arkadaşa da bakma, beni yanlış tanıtıyor. hep böyle yapıyorlar

allah kolaylık versin en kısa sürede atlatırsınız inşallah

çok teşekkür ederim açıkcası sancılı süreci bitti ağlama sızlama bitii çıkcası şimdi bi vversin maddi manevi taazminat bir de ziyneti aklı başına gelsin dicem de gelmez:))) bilmiyordum ben temyizi kaybetmelerinin ekstra para demek olduğunu ohh iyi olmuş o cimriye özel olmazsa eski eşiniz ne iş yapıyordu

durum buysa tamam haklısın, ben zaten genel konuşmuştum. sen 'nolurnolmaz' isimli arkadaşa da bakma, beni yanlış tanıtıyor. hep böyle yapıyorlar
yok mervecik arkadaş seni gayet yerinde ve doğru tanıtmış bence hoş görünen köyde klavuz istemez ilk başta anlamadan dinlemeden yargıladın sen canım

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez kocasını bugün kapıya koymuş biri olarak anlıyorum seni canım allah yardımcın olsun inş hakettigini alirsin ve uzun sürmez

h
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez kocasını bugün kapıya koymuş biri olarak anlıyorum seni canım allah yardımcın olsun inş hakettigini alirsin ve uzun sürmez
ayırdır neden koydunuz ayy hoş haketmeden hiçbir kadın koymaz kapıya da teşekkür ederim inş. alırım açıkcası ne parası ne pulu lakin bana yaşttıkları da yaanına kar kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…