• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmaa yardımm lütfenn

h

ayırdır neden koydunuz ayy hoş haketmeden hiçbir kadın koymaz kapıya da teşekkür ederim inş. alırım açıkcası ne parası ne pulu lakin bana yaşttıkları da yaanına kar kalmasın
Bir ara bende konu açar anlatırım belki kafam allak bullak suanda yanina kalıp kalmamasi senin elinde bol şans

Bir ara bende konu açar anlatırım belki kafam allak bullak suanda yanina kalıp kalmamasi senin elinde bol şans
aç konunu içini boşalt en azından hem belki allak bullaak eden zihnini karıştıran şeyler belki de sandığın kadar değil ya da sandığından daha vahim bin bilsen de bir bilene danış dmişler :)) üzme ama kendini herşey geçiyor içinde acısı nasıl unuturum derken hoop bak benim 1 yılım kuş gibi geçti şimdi aman iyiki bitirmişim diyorum

yok mervecik arkadaş seni gayet yerinde ve doğru tanıtmış bence hoş görünen köyde klavuz istemez ilk başta anlamadan dinlemeden yargıladın sen canım

evet öyle oldu bu seferlik. ''kocamın gözünün üstünde kaşı varmış, boşanmak istiyorum' tarzında epey konu gördüm seni de onlardan zannettim. kazasız belasız atlatırsınız umarım.

çok teşekkür ederim açıkcası sancılı süreci bitti ağlama sızlama bitii çıkcası şimdi bi vversin maddi manevi taazminat bir de ziyneti aklı başına gelsin dicem de gelmez:))) bilmiyordum ben temyizi kaybetmelerinin ekstra para demek olduğunu ohh iyi olmuş o cimriye özel olmazsa eski eşiniz ne iş yapıyordu
Kuzum işini buradan yazmayayim. Dikkat çekmek istemiyorum. O ne cindir;( kullanıcı adıma kadar değiştirdim sırf ulaşılmamak için. Tabiki temyiz için extra kurul toplaniyor. Zaman harciyorlar. İtirazlarını gereksiz bulan temyizcıler;) tabiri caiz ise sen mahkeme kararına nasıl itiraz edersin diyor;););) al sana dekont;)

Benimde çekişmeliydi 1 sene sürdü sanırım 6 celse falan sonra temyiz süreci oda 1.5 yıl sürdü en kötüsü temyizden dönmesini beklemek zaten insanı daha çok yıpratıyor.Maddi manevi tazminat kazandım şahitleride sağolsun yalan söyleyemediler beni savundular :) Beyfendi rahat duramadı sonra bir daha dava açtı bana bende ziynet davası açtım çok şükür kazandım da düğünde takılan takılarımla ev almışlardı hala dosyam temyizde sonuçlanmasını bekliyorum en başta boşanmayla birlikte istemedim diye pişman oldum 5 sene oldu hala mahkeme mahkeme uğraşmak çok kötü...
Ziynetleri alman için elinde delilin var mı? Düğün cd si falan çünkü hakim genelde takıları kadında kabul ediyor.

Kuzum işini buradan yazmayayim. Dikkat çekmek istemiyorum. O ne cindir;( kullanıcı adıma kadar değiştirdim sırf ulaşılmamak için. Tabiki temyiz için extra kurul toplaniyor. Zaman harciyorlar. İtirazlarını gereksiz bulan temyizcıler:KK66: tabiri caiz ise sen mahkeme kararına nasıl itiraz edersin diyor:KK66::KK66::KK66: al sana dekont:KK66:
ne de iyi ediyorlar benim eski eşiminde işi geliri çok çok iyi ilk başta gurur yapmıştımm aman istemem benim gayet iyi gelirim vaar diye haasbam o benden istemiş utanmaz ben de ondan istedim....pirince baana geliyodu inşallah evdeki bulgurunu alıcam

Valla ben hırs yaptım. Sırf haklılığımi ispatlamak için uğraştım bu davada. Nasıl oluyormuş yalan dolanla hicbirsey yapılamiyormus öğrensin dedim. Benden sonra başka kadının canını yakmasını engellemek için yaptım. (hoş mö mödür!) her ay nafakami yatırırken mö-lüklerini hatırlasın içi acısın istedim. Rabbim yanımda oldu. Şükür hak yerini buldu. Çok şükür hemde)

Üzerinde olan her şeyde hakkınız var ama eski eşim gibi annenin babanın üzerine yaptıysa o zaman durum zorlaşıyor malesef...

Benimde çekişmeliydi 1 sene sürdü sanırım 6 celse falan sonra temyiz süreci oda 1.5 yıl sürdü en kötüsü temyizden dönmesini beklemek zaten insanı daha çok yıpratıyor.Maddi manevi tazminat kazandım şahitleride sağolsun yalan söyleyemediler beni savundular :) Beyfendi rahat duramadı sonra bir daha dava açtı bana bende ziynet davası açtım çok şükür kazandım da düğünde takılan takılarımla ev almışlardı hala dosyam temyizde sonuçlanmasını bekliyorum en başta boşanmayla birlikte istemedim diye pişman oldum 5 sene oldu hala mahkeme mahkeme uğraşmak çok kötü...
Ziynetleri alman için elinde delilin var mı? Düğün cd si falan çünkü hakim genelde takıları kadında kabul ediyor.
var cd foto.. avukat ayrı açtı davasınıda mhkemenin celseni uzatmaasın diye...sizde ortak maldaa varmış saanırım bizim şaahitler dinlendi kanıt falan toplandı eylülde 4. celse var avukat bu celse son dedi ama ben 5 i bulur diyorum. temyize gider mi bilmiyorum ekstra para ödüyorlaarmış ya cimri aadam veremez hem yaptıklarında yüzde yüz şuçlu olduğu ispatlandı

Valla ben hırs yaptım. Sırf haklılığımi ispatlamak için uğraştım bu davada. Nasıl oluyormuş yalan dolanla hicbirsey yapılamiyormus öğrensin dedim. Benden sonra başka kadının canını yakmasını engellemek için yaptım. (hoş mö mödür!) her ay nafakami yatırırken mö-lüklerini hatırlasın içi acısın istedim. Rabbim yanımda oldu. Şükür hak yerini buldu. Çok şükür hemde)
ben de sonrdan sen gibi düşündüm o kadaar yalan dolan iftirayı atarsın öyleyse dedim çatır çatır savunmamı yaaptım...yapıcam da daha Allah mazlumun yanındadır

ne de iyi ediyorlar benim eski eşiminde işi geliri çok çok iyi ilk başta gurur yapmıştımm aman istemem benim gayet iyi gelirim vaar diye haasbam o benden istemiş utanmaz ben de ondan istedim....pirince baana geliyodu inşallah evdeki bulgurunu alıcam
Avukatım arayıp umutlartükenmez hanım nafaka onaylandi dediginde iş yerinde hickira hickira ağladım:-(:-(:-(
istemiyorum o adamın parasını diye. Çok gururuma dokundu:-( avukatım sakinleşip tekrar düşünmemi istedi. Duygusal yaklaşıyorsunuz olaya dedi. Benim dediklerim;
Ben o adama yemek yapmıyorum
ben o adamın çamaşırını yıkamıyorum
Ben o adamın ev işini yapmıyorum vs vs
avukatım o adam senin geleceğini çaldı dedi ve o an dink ettim;(
E suçlu da oydu. Mahkeme bile belgeledi.
Şimdi 2gün geçiksin hemen avukatımı arıyorum nafakam diye. Anında görüntü;););););) çok şükür;))

Avukatım arayıp umutlartükenmez hanım nafaka onaylandi dediginde iş yerinde hickira hickira ağladım:-:-)-:-)-(
istemiyorum o adamın parasını diye. Çok gururuma dokundu:-( avukatım sakinleşip tekrar düşünmemi istedi. Duygusal yaklaşıyorsunuz olaya dedi. Benim dediklerim;
Ben o adama yemek yapmıyorum
ben o adamın çamaşırını yıkamıyorum
Ben o adamın ev işini yapmıyorum vs vs
avukatım o adam senin geleceğini çaldı dedi ve o an dink ettim;(
E suçlu da oydu. Mahkeme bile belgeledi.
Şimdi 2gün geçiksin hemen avukatımı arıyorum nafakam diye. Anında görüntü:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66: çok şükür:KK66:)
benim avukatım nafaka istemedi bak şimdi hırsa geldim neden istemedi...:))) gerçi bende öğretmenim ama

var cd foto.. avukat ayrı açtı davasınıda mhkemenin celseni uzatmaasın diye...sizde ortak maldaa varmış saanırım bizim şaahitler dinlendi kanıt falan toplandı eylülde 4. celse var avukat bu celse son dedi ama ben 5 i bulur diyorum. temyize gider mi bilmiyorum ekstra para ödüyorlaarmış ya cimri aadam veremez hem yaptıklarında yüzde yüz şuçlu olduğu ispatlandı
Ortak mal yoktu canım herşey anne ve babasının üstüneydi o yüzden evlerden arabalardan diğer gayrimenkullerden bir şey elde edemedim.Sadece şahsi özel eşyalarımı vermediler gittim magazadan harcamalarımı çıkarttırdım mahkemeye sundum öylelikle maddi tazmınat aldım birde manevi aldım şimdi de altınlarımı kazandım.Ama hakimler pek fena oluyorlar :) Allahtan cd bendeydi asansörde kolumdan çekip alışı poşetlere doldurmaları hepsi bilirkişice rapor edildi.Allah her zaman haklıdan yana oluyor çok şükür...

Ay çok yazdım bu son olsun. Boşandıktan sonra evlenseniz, yada karsidaki mö evlense bile 10yıl boyunca tekrar dava açma hakkınız var bilginize. Damarıma basarlarsa ev ve araba için heran tetikteyim. Dava sürecinde hemen bitsin diye onları gündeme getirmemistim. TAMAM TAMAM GİTTİM NE YAZDIM YAHU;)

Ay çok yazdım bu son olsun. Boşandıktan sonra evlenseniz, yada karsidaki mö evlense bile 10yıl boyunca tekrar dava açma hakkınız var bilginize. Damarıma basarlarsa ev ve araba için heran tetikteyim. Dava sürecinde hemen bitsin diye onları gündeme getirmemistim. TAMAM TAMAM GİTTİM NE YAZDIM YAHU:KK66:
çok yardımcı oldun ama teşekkür ederim muhakak avukatıma dicem boşasın bir de nafaka davası açsın :))

Back
X