• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmaa yardımm lütfenn

çok yardımcı oldun ama teşekkür ederim muhakak avukatıma dicem boşasın bir de nafaka davası açsın :))
kuzum biz dava ve nafakayi aynı anda açtık. Ben de bu avukatları anlamiyorum ha. Şimdi yeniden dosya masraf vs ödeyeceksin. Neyse kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Benim ilk açılan dava ayında tedbir nafakam baglandi. Ona inat evlenmeyeceğim;) nafaka dusmesin diye. He bide o parayla en çok almama sinir olduğu şeyleri alıyorum bazen;););););)

kuzum biz dava ve nafakayi aynı anda açtık. Ben de bu avukatları anlamiyorum ha. Şimdi yeniden dosya masraf vs ödeyeceksin. Neyse kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Benim ilk açılan dava ayında tedbir nafakam baglandi. Ona inat evlenmeyeceğim:KK66: nafaka dusmesin diye. He bide o parayla en çok almama sinir olduğu şeyleri alıyorum bazen:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
Her sene nafakayı artırma hakkı var peki artırım davası açtınız mı hiç?

kuzum biz dava ve nafakayi aynı anda açtık. Ben de bu avukatları anlamiyorum ha. Şimdi yeniden dosya masraf vs ödeyeceksin. Neyse kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Benim ilk açılan dava ayında tedbir nafakam baglandi. Ona inat evlenmeyeceğim:KK66: nafaka dusmesin diye. He bide o parayla en çok almama sinir olduğu şeyleri alıyorum bazen:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
ne kadar alıyosun sorması ayıp ama çok özendim sana benimle aynı düşünen biri daha varmış oleyy diyee..ben de anlamıyorum avukatları kimi öyle diyo kimi böyle dava uzar vs dedi ben de istemedim nafaka falan zaten kazanınca dosya masrfını onlar ödemiyo mu???

:KK66:onun anlaşması tefe-tüfe olayina bağlanmış. Valla ben hala avukatım vesilesi ile alıyorum bide haklılığım ispatlandı ya çok şükür, bin şükür:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
Bende bankaya hesap açtım oraya yatırıyor 5 senedir artmıyordu yeni dava açtım ama her sene açmak çok mantıksız geliyor, avukatımda mecbur artırım istedigin de açman gerekiyor dedi dilekçeye her sene otomatik tefe tüfeye göre artmasını talep ediyorum diye ekledim keşke hakim bir güzellik yapsada her sene açmaktan beni kurtarsa :)

ne kadar alıyosun sorması ayıp ama çok özendim sana benimle aynı düşünen biri daha varmış oleyy diyee..ben de anlamıyorum avukatları kimi öyle diyo kimi böyle dava uzar vs dedi ben de istemedim nafaka falan zaten kazanınca dosya masrfını onlar ödemiyo mu???
Tatlım benim sevgili avukatım hazıra kondu. Maasini asgari ücret tutarını bankadan gerisini elden alıyordu. İlk önce onu belgeledim . Kredi kart ekstreleri, taksitler vs vs. Ziynetimin olmadığını savunmuşlar. (çünkü evden hicbirsey almadan ciktim cd bile) ama Rabbim büyük ya yeğenim 12yaşında kamerası ile görüntüleri çekmiş. Dumura uğradılar. Zaten o cd olayı hakimin güvenini sarstı. Hop sonra ailesi aldı dediler. Ki dugun ertesi kuyumcuda gözümü açtım. Borclari için gitti. Ya ne uzattım. TATLIM 625TL. HÜKMEDİLDİ. 550-600GEÇİYOR ELİME DEĞİŞİYOR. NEDENİ YOK MAHKUMLARA KESİNTİ VS VS. BUNA ŞÜKÜR;)

Bende bankaya hesap açtım oraya yatırıyor 5 senedir artmıyordu yeni dava açtım ama her sene açmak çok mantıksız geliyor, avukatımda mecbur artırım istedigin de açman gerekiyor dedi dilekçeye her sene otomatik tefe tüfeye göre artmasını talep ediyorum diye ekledim keşke hakim bir güzellik yapsada her sene açmaktan beni kurtarsa :)
peki tatlım ne kadar aliyorsun? Dava açtığına deyiyor mu yapılan artış? Benim olay saçma aslında. Onlar avukatın hesabına avukat benim hesaba aktarıyor;) bir kaç aylık nafaka kaynadı zaten ya neyse.günah almayalım. Onlar yiyeceğine avukat yesin dedim;(

Tatlım benim sevgili avukatım hazıra kondu. Maasini asgari ücret tutarını bankadan gerisini elden alıyordu. İlk önce onu belgeledim . Kredi kart ekstreleri, taksitler vs vs. Ziynetimin olmadığını savunmuşlar. (çünkü evden hicbirsey almadan ciktim cd bile) ama Rabbim büyük ya yeğenim 12yaşında kamerası ile görüntüleri çekmiş. Dumura uğradılar. Zaten o cd olayı hakimin güvenini sarstı. Hop sonra ailesi aldı dediler. Ki dugun ertesi kuyumcuda gözümü açtım. Borclari için gitti. Ya ne uzattım. TATLIM 625TL. HÜKMEDİLDİ. 550-600GEÇİYOR ELİME DEĞİŞİYOR. NEDENİ YOK MAHKUMLARA KESİNTİ VS VS. BUNA ŞÜKÜR:KK66:
ben özele mesaj attım

peki tatlım ne kadar aliyorsun? Dava açtığına deyiyor mu yapılan artış? Benim olay saçma aslında. Onlar avukatın hesabına avukat benim hesaba aktarıyor:KK66: bir kaç aylık nafaka kaynadı zaten ya neyse.günah almayalım. Onlar yiyeceğine avukat yesin dedim;(
Benim birde kızım var canım 500 ben 350 kızım alıyor şuan, açtıgım davada toplamda 500 liralık artış istedim 500 lira üzerinden dosya parası yatırdım 180 liraydı sanırım ama hakim ne senin dediğini ne onun dediğini verir dediler kendisi kredi çekti ev aldı maaşı 2000 di sigorta kayıtlarında (aslında göstermelik tabi) kredi çektigi bankadan maaş bodrosunu istedim mahkeme yoluyla ve süpriz maaşı şuan 5000 görünüyor :)) umarım istedigim artışı yapar hakim benimde uğraşma sebebim hırs aslında gıcık kaptım bir kere, her senede olsa açıcam bu davayı ona :) mahkeme sonu yatırdıgınız dosya parasından kalanı alabiliyorsunuz, ayrıca davayı açtıgınız tarihten itibarende yapılan artış kadar diğer ayların nafakasını alıyorsunuz toplu olarak,bir kaybınız olmuyor,avukatın hesabına yatırılıyorsa para kesinti olmaz ki icra dairesinden alınırsa o zaman kesinti oluyor sadece

Benim birde kızım var canım 500 ben 350 kızım alıyor şuan, açtıgım davada toplamda 500 liralık artış istedim 500 lira üzerinden dosya parası yatırdım 180 liraydı sanırım ama hakim ne senin dediğini ne onun dediğini verir dediler kendisi kredi çekti ev aldı maaşı 2000 di sigorta kayıtlarında (aslında göstermelik tabi) kredi çektigi bankadan maaş bodrosunu istedim mahkeme yoluyla ve süpriz maaşı şuan 5000 görünüyor :)) umarım istedigim artışı yapar hakim benimde uğraşma sebebim hırs aslında gıcık kaptım bir kere, her senede olsa açıcam bu davayı ona :) mahkeme sonu yatırdıgınız dosya parasından kalanı alabiliyorsunuz, ayrıca davayı açtıgınız tarihten itibarende yapılan artış kadar diğer ayların nafakasını alıyorsunuz toplu olarak,bir kaybınız olmuyor,avukatın hesabına yatırılıyorsa para kesinti olmaz ki icra dairesinden alınırsa o zaman kesinti oluyor sadece
kesin avukata baskı yapıcam dinsizin hakkından imansız gelir ondan alayım da önüme geçen fakir alsın ister icra dairesi ama onda kalmasın

oh iyi etmışsin. Gule gule ye;) valla kuzum bi ara yatirmadilar. Avukatım icra koydurdu vs. Sonuç o avukata, avukat bana;)

oh iyi etmışsin. Gule gule ye:KK66: valla kuzum bi ara yatirmadilar. Avukatım icra koydurdu vs. Sonuç o avukata, avukat bana:KK66:
Yinede avukatında şahsi hesabı oldugu için kesinti olması garip geldi kendi adına bir hesap açtırman birde protokol imzalatman eski eşine daha mantıklı biz öyle yaptık şahsi hesabıma yattıgı için kesintide olmuyor sadece 3 ayda 1 banka kesiyor hizmet bedeli olarak
Sağol canım inşallah birde bu davayı kazanırsam güle güle yiyeceğim :)

Yinede avukatında şahsi hesabı oldugu için kesinti olması garip geldi kendi adına bir hesap açtırman birde protokol imzalatman eski eşine daha mantıklı biz öyle yaptık şahsi hesabıma yattıgı için kesintide olmuyor sadece 3 ayda 1 banka kesiyor hizmet bedeli olarak
Sağol canım inşallah birde bu davayı kazanırsam güle güle yiyeceğim :)
nasıl iyi yapmışsınız ana kız tadını çıkarın ohh ben bile rahatladım oturduğum yerden

nasıl iyi yapmışsınız ana kız tadını çıkarın ohh ben bile rahatladım oturduğum yerden
İnşallah canım, eylülde mahkeme var 2. celse olucak zaten karara bağlar hakim, uzun sürmüyor 1 yada 2 celsede bitiyor sende hiç ihmal etme hemen konuş avukatınla, sonuç belli olsun hemen kızımla kutlama yapıcam zaten :))

Ya gülünmez ama Son yorumuna çok güldüm. Sen çok yaşa emi bol bol nafaka ödesin...

Back
X