boşanmada eşya iadesi ?

Askihafizhafza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
356
160
33
Kızlar yine ben .bi bilgi almam lazım bilen varsa söylesin.
Boşanmada eşya iadesi davası açmıştım dava kabul edilirse eşyalar nasıl alınıyor acaba bizmi gidip alıyoruz mecbur ,yoksa karşı taraf adresemi gönderiyo .eve gitmek istemiyorum ailemden de kimse gitmesin istiyorum olabiliyomu acaba bu şekilde iade ?

bunun için neden dava açtınız ki, eşyalarınız vermiyorlar mı yoksa?
eğer sizden biri gitmek istemiyorsa. arkadaşınız ya da ablanız varsa gidip alsın dicem ama tüm eşyalarınız tanıyan ve bilen biri olmalı.

Dava sonunda aynen iade yoksa parasal iade kararı çıkar

Icraya koyar icra memuru yazı gönderir vereceklerde verelim diye ararlar yok değilse parasını maaş vs haczedersiniz

Avukatına vs yok mu gidip anlaşıp alsınlar

Al eşyanı yoksa atacağım diye ihtar da gönderebilir mesela gider alırsın o zaman

bunun için neden dava açtınız ki, eşyalarınız vermiyorlar mı yoksa?
eğer sizden biri gitmek istemiyorsa. arkadaşınız ya da ablanız varsa gidip alsın dicem ama tüm eşyalarınız tanıyan ve bilen biri olmalı.

vermiyorlar .ıspatlasın demişler .ıspatladım .nisanda mahkem/bu davanın duruşması var .ama gidip almak istemiyorum .polisler yada haciz memurları alabiliyormu diye arastırıyorum .onlarada kalsın istemiyorum .

Dava sonunda aynen iade yoksa parasal iade kararı çıkar

Icraya koyar icra memuru yazı gönderir vereceklerde verelim diye ararlar yok değilse parasını maaş vs haczedersiniz

Avukatına vs yok mu gidip anlaşıp alsınlar

Al eşyanı yoksa atacağım diye ihtar da gönderebilir mesela gider alırsın o zaman

dava açtım zaten .karar sonucu lehime olucak büyük ihtimal .hangi yollarla alabiliyorum onu merak ettim bizzat gitmem yada kimseyi göndermem şartmı asıl bunu arastırıyorum .

vermiyorlar .ıspatlasın demişler .ıspatladım .nisanda mahkem/bu davanın duruşması var .ama gidip almak istemiyorum .polisler yada haciz memurları alabiliyormu diye arastırıyorum .onlarada kalsın istemiyorum .
gerçekten üzücüymüş canım. iki üç parça eşya yüzünden bunları yapan insanlarla anlaşman zaten zormuş. o yüzden Allah yardımcın olsun diyorum. haciz memurlarına iş varması için olayın icralık falan olması lazım. o yüzden sanmıyorum bu aşamada haciz memurlarının devreye gireceğini. yine de davanın sonuçlanmasını bekleyebilirsin bu durumda.

gerçekten üzücüymüş canım. iki üç parça eşya yüzünden bunları yapan insanlarla anlaşman zaten zormuş. o yüzden Allah yardımcın olsun diyorum. haciz memurlarına iş varması için olayın icralık falan olması lazım. o yüzden sanmıyorum bu aşamada haciz memurlarının devreye gireceğini. yine de davanın sonuçlanmasını bekleyebilirsin bu durumda.

anladım .tesekkür ederim .

Back
X