Hakim bu konuda bayanlara öncelil tanımaz mıBildiğim kadarıyla iki taraf da evi istiyorsa kontratta adı yazan alır.
Hayır sırf kadın olduğu için çoğu zaman öncelik tanınmaz. Çocuk varsa durum değişir.Hakim bu konuda bayanlara öncelil tanımaz mı
Herkese merhaba.Bir arkadasım için soruyorum.Boşanmış arkadaslar ya da bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.Arkadasım boşanmak istiyor.Anlaşmalımı çekişmeli mi belli degil şuan için ancak oturdugu evde yaşamına devam etmek istiyor.Kendine ait eşyaları alıpta gidebilir kocası,arkadasım buna engel olmayacak ama eşininde gitmeye niyeti yok.İnatla sen git diyor ve kira kontratı eşinin üstüne.Bu durumda nasıl yol izleyebilir.Hakim arkdasımdan yana olup evde yaşamına devam et dese bile kontratı nasıl kendi üzerine alacak?
Benim bi arkadaşım evi terk etmeyip eşini evden gönderdi diye kusurlu taraf sayıldı vallahi ben bu yasaları anlamadımbazı avukatlarda ortak yaşam alanını terk eden kusurlu diyor hangisi doğru bilemiycem ama kontrat kimin üzerine ise ev ona ait görünür diye biliyorum yine de bir avukata sormak lazım!
hayır değiştirmemişEvin kilidini değiştirmiş miydi
Cocuk yok ama arkadasım kurulu düzenini bırakmak istemiyor.Evden ayrılmak istemiyor.Suan boşanma aşamasndalar ikiside aynı evde yasıyor.Nasıl adım atacagını bilemiyor.Çaresizcce odaya kapattı kendni öyle bekliyorEv kiralık da olsa Aile konutu şerhi koydurtursa , en azından boşanma kesinleşene kadar o evde kadın oturur
Yalnız madem kontratını üzerine alıp kira ödemeye razı , bence direk taşınsın oradan , yeni hayat , yeni ev en güzeli ..
Ayrıca çocukları var mı ?
Varsa ve adam da velayeti istiyorsa o komşulardan arası iyi olduğuna yalancı şahitlik teklif edebilir , Kadının çocuklara kötü muamele edip şiddet uyguladığını söylettirebilir ..
Neler var gerçekten..Benim bi arkadaşım evi terk etmeyip eşini evden gönderdi diye kusurlu taraf sayıldı vallahi ben bu yasaları anlamadımbazı avukatlarda ortak yaşam alanını terk eden kusurlu diyor hangisi doğru bilemiycem ama kontrat kimin üzerine ise ev ona ait görünür diye biliyorum yine de bir avukata sormak lazım!
Cocuk yok ama arkadasım kurulu düzenini bırakmak istemiyor.Evden ayrılmak istemiyor.Suan boşanma aşamasndalar ikiside aynı evde yasıyor.Nasıl adım atacagını bilemiyor.Çaresizcce odaya kapattı kendni öyle bekliyor
Çocuk da yoksa hiç uğraşmasın anlaşmaya baksın direk kurtulsun . Çekişmeli uzun ve yıpratıcı ..
Evde bu kadar diretmesini de anlamadım
Düzenim bozulmasın ne demek zaten tamamen değişecek tüm düzen , evde 2 kişi yaşarken tek kişiye düşecek ..
Aynı evde yaşarsa evliyken yaşadıkları ya da yaşayamadıkları aklına gelip üzülmeyecekse psikolojisi alt üst olmayacaksa iyi
Nasıl konuyorEşya derdine düşenleri de hiç anlamıyorum
Artık ayrıldığı kişi ile önceden kullandığı eşyaları ne yapacak
Kendine ait olanları satsın
Yeni ev yeni az öz eşya yeni düzen yeni hayat ohh mis
Neyse herkesin düşüncesi farklı
Aile konutu şerhi koydurtsun illa oturmak istiyorsa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?