Kayınbabamın evi. O yüzdenSizde kalsın..evi siz niye terk ediyorsunuz o terk etsin
Yani hakkaniyetli bir mal ayrımı olması gerekmez mi? Hem ev hem araba ee bu adamın hakkı nereye gitti?Sizde kalsın..evi siz niye terk ediyorsunuz o terk etsin
Ev yok. Ev kayınbabamın. Ben evden ayrılıp kendi evimi kuracağımYani hakkaniyetli bir mal ayrımı olması gerekmez mi? Hem ev hem araba ee bu adamın hakkı nereye gitti?
Ev bizim değil. Ben evden çıkıp kiraya gideceğimYani hakkaniyetli bir mal ayrımı olması gerekmez mi? Hem ev hem araba ee bu adamın hakkı nereye gitti?
Rabbimin kuralı neyse onu uygulamaya çalışıyorum. Normalde dinimizde mehir hakkım var. Araba ortak paramızla alındığı için yarı yarıya zaten hak sahibiyiz Allah katında da. Yine dinimizde hediye geri verilmez. Yani dinde benim gözüküyor zaten ama hediye ettiğini almak gurursuzluk mu diye düşündüm. Tereddütte kaldım. O yüzden size danışıyorum.Bu kadar kocanı düşünüyorsan boşanma bacım merhametin bitmemiş daha :)
Ev kayınbabamın. O yüzden evi terkedip kiraya geçeceğim.Sizde kalsın..evi siz niye terk ediyorsunuz o terk etsin
Kocamı düşünmekten değil. Benim için bitti artık ama kimsenin hakkı bende kalsın istemem. Bir de hediyesini alıp gurursuzluk mu yapıyorum diye düşündüm. Bu yüzden size danışmak istedimBu kadar kocanı düşünüyorsan boşanma bacım merhametin bitmemiş daha :)
Kayınpederin evinede konacak kadar gurursuz değil ya ablacım? Bazen çok saçma akıllar veriyosunuz heSizde kalsın..evi siz niye terk ediyorsunuz o terk etsin
Onla bunla flört etmeseydi çöp vermeyinÖğretmenim. 6 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Kocam flörtöz bir adam. Maalesef evlendikten sonra anladım. Boşanma kararı aldım. 1 arabamız var. 2 mizin parasıyla alındı. Benim 120 gram altın mehir hakkım da olduğu için araba bende kalacak. 52 gram da bileziğim var onun hediye ettiği. Sizce bu altını ona mı vermeyelim yoksa bir ev kirala diz derken çok para gidecek. Ben de mi kalsın. Ev bizim değil. Kayınbabamın. Bu yüzden evden ayrılıp kiraya çıkacağım
Ev kayınpederinmiş.Okumadınız mı?Sizde kalsın..evi siz niye terk ediyorsunuz o terk etsin
Kanunen mehir hakkımı da şsteyebildiğim için ses çıkarmıyorEv kayınpederin olduğuna göre zaten kimse hak iddia edemez. Ama eşiniz yaşar muhtemelen. Araba konusunda zorluk çıkarmaması da bir şey. Yarısını isterim diyebilirdi. Kanunen yarı yarıya sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?