Dinimizde ben de aynı oranda para katkısı yaptığım için yarı yarıya oluyorAltınlar senin + arabanın yarısı senin
Mehir diyorsan mehrini al arabayı bilezikleri bırak o zaman. Dinde hem %50 mal paylaşımı hem de mehir diye bir şey yok
Aldatıldıysan çekişmeli ne alabilirsen al onu bilemem.
Tamam o zaman neyi soruyorsunuzDinimizde ben de aynı oranda para katkısı yaptığım için yarı yarıya oluyor
Sizce onun hediye ettiğini almak gurursuzluk mu diye sorutorumTamam o zaman neyi soruyorsunuz
Yahu adam flörtöz değil aldatıp durmuş daha ne düşünüyosun al donuna kadar geçSizce onun hediye ettiğini almak gurursuzluk mu diye sorutorum
Sizin bu kısımda mı kafanız karıştı, araba yarı yarıya ama tamamı bende kalacak demişsiniz.Dinimizde ben de aynı oranda para katkısı yaptığım için yarı yarıya oluyor
Hediye etmiş olmuyor 120 gram mehir hakkım var. O da yaklaşık 650 bin tl ye geliyor. O yarısını da tamamlamış oluyor mehirSizin bu kısımda mı kafanız karıştı, araba yarı yarıya ama tamamı bende kalacak demişsiniz.
Arabanın yarısını da size hediye etmiş oluyor bu mantıkla eşiniz, 53 gram bilezikten daha fazla ediyor üstelik ,siz arabanın tamamını ben alıyorum bari böyle ödeşelim diye mi düşünüyorsunuz?
Kusurlu taraf o anlaşmadan mahkemeye gitseniz tazminat ödeyecek büyük ihtimalle ama arabanın yarısını da alacak,53 gram 300 bin lira yapıyor eğer aranızda anlaştıysanız çokta kurcalamayın bence.
Anladım şimdi ben mehiri koyup araba aldınız sandım , sen mehir karşılığı arabayı alacaksın al , bileziği de verme sakın. kolaylıklar dilerimHediye etmiş olmuyor 120 gram mehir hakkım var. O da yaklaşık 650 bin tl ye geliyor. O yarısını da tamamlamış oluyor mehir
Hediye etmiş bitti gitti sorarsa bile yokmuş gibi davran be verceksin yaktığı yıllarına saysın sakın konusunu geçirip aklına sokmaÖğretmenim. 6 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Kocam flörtöz bir adam. Maalesef evlendikten sonra anladım. Boşanma kararı aldım. 1 arabamız var. 2 mizin parasıyla alındı. Benim 120 gram altın mehir hakkım da olduğu için araba bende kalacak. 52 gram da bileziğim var onun hediye ettiği. Sizce bu altını ona mı vermeyelim yoksa bir ev kirala diz derken çok para gidecek. Ben de mi kalsın. Ev bizim değil. Kayınbabamın. Bu yüzden evden ayrılıp kiraya çıkacağım
Sizi aldatıp yarı yolda bırakan bi adam var neyin hakkaniyeti?Size lütufta bulunmuyor kanunen ve vicdanen hak yerini buluyor.Öğretmenim. 6 yıllık evliyim. Çocuğum yok. Kocam flörtöz bir adam. Maalesef evlendikten sonra anladım. Boşanma kararı aldım. 1 arabamız var. 2 mizin parasıyla alındı. Benim 120 gram altın mehir hakkım da olduğu için araba bende kalacak. 52 gram da bileziğim var onun hediye ettiği. Sizce bu altını ona mı vermeyelim yoksa bir ev kirala diz derken çok para gidecek. Ben de mi kalsın. Ev bizim değil. Kayınbabamın. Bu yüzden evden ayrılıp kiraya çıkacağım
Bence siz çok saçmasınız,nereden bileyim kayın pederinin evi olduğunu,sordum öğrendim,millete çatmak için radarda bekliyorsunuz..Kayınpederin evinede konacak kadar gurursuz değil ya ablacım? Bazen çok saçma akıllar veriyosunuz he
Yazdıysa kaçırdım orayı,tabi ki kayın pederin işe gidecek yani sizde bir alemsiniz,atlamışım orayı demek ki,yoksa ayrılıktan sonra kayın pederin evi de kendi de uzak olsunEv kayınpederinmiş.Okumadınız mı?
Evin kayınpederin olduğunu sonradan düzenlediniz değil mi ben mi göremedim,ilk yorum yazanlardan biriyim ilk okuduğumda ev konusunda bilginyoktu çünkü sanki öyle hatırlıyorumHediye etmiş olmuyor 120 gram mehir hakkım var. O da yaklaşık 650 bin tl ye geliyor. O yarısını da tamamlamış oluyor mehir
Kocamı düşünmekten değil. Benim için bitti artık ama kimsenin hakkı bende kalsın istemem. Bir de hediyesini alıp gurursuzluk mu yapıyorum diye düşündüm. Bu yüzden size danışmak istedim
Aynı konuyu okuduk? Konuda yazıyordu kayınpederin diyeBence siz çok saçmasınız,nereden bileyim kayın pederinin evi olduğunu,sordum öğrendim,millete çatmak için radarda bekliyorsunuz..
Alemsiniz derken?Ev kayınpederinmiş okumadınız mı dedim sadece???Yazdıysa kaçırdım orayı,tabi ki kayın pederin işe gidecek yani sizde bir alemsiniz,atlamışım orayı demek ki,yoksa ayrılıktan sonra kayın pederin evi de kendi de uzak olsun
Cpcuk varmıEv kayınbabamın. O yüzden evi terkedip kiraya geçeceğim.
Yok bacım boşanmazBeş sene önce de aynı sorundan dert yanarak konu açmışsınız. Umarım bu defa boşanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?