- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Danştm bisey ckmaz ddi para cezasi olabilir ddi. Belki aramzda bunlari yasayan varsa deneyimlerini paylaşırlardıAvukatınıza danıssanız ?
Birde bu bosanma davalarında eger cekişmeliyse asl karsı tarafla ne yazısma ne konusmayı ıavukatlar desteklemiyor
Ailesinde ole malaseff bizi yıldırmaya çalışıyolarkaraktersiz kişiliksiz bir erkek vakası. erkek olamaz bence bu adam, hemen boşanın. o adamın hakkından ancak başka bir erkek gelir, ne bu ya kadınlara küfür tehdit dayak vb.
Insalhh ya sadece bu ses kaydımdan başka delilim yok elimdeHukukçu değilim ama eski eşim avukattı ve yaklaşık 6-7 ay önce bu konu üzerine bir konuşma yapmıştık, çok iyi hatırlıyorum.
Normalde ses kayıtlarının suç olduğunu ama hakaret, tehdit gibi durumları içeren olaylarda, başka türlü ispatı olmadığı için artık hakimlerin inisiyatif göstererek bu delilleri kabul ettiğini ve suç unsuru saymadığını söylemişti.
Diyelim ki eşiniz sürekli sizi arayıp tehdit ediyor ama bunu hep siz yalnızken yapıyor ya da hakaret ediyor, tazminat davası açacaksınız ama ispat edemiyorsunuz bu gibi istisnai durumlarda, başka ispat seçeneği olmadığı için ses kaydı kabul ediliyormuş.
Bence de hiç korkmayın, yok öyle hem sayıp sövüp yakalanınca da “vay efendim sen sesimi kaydettin, suçlusun” demek. Kendi suçuna baksın önce, pislik adam.
Bilgilerim yanlış ya da eksik olabilir, başka hukukçu arkadaşlar konunu görürse açıklık getirebilirler ama korkmayın, ben de hakimin anlayacağını düşünüyorum ve sizin aleyhinize bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.
Valla bilmiyorumm nolcakgizli kayıt suç ama yinede başka türlü ıspatlayamadığın için belki hakim dinler o ses kaydını ama kabul edermi orası onun takdirine kalmış. Eşin iddianı çürütmek için öyle yapmıştır hakimler kaçın kurası yemezler onun bu oyunlarını.
Okudum Cok teşekkürler Umarim hak yerini bulurhttps://www.google.com.tr/amp/www.h...ndem/telefonda-hakaret-edenler-yandi-40673975
bu habere bir bak istersen. Boşanmayla ilgili değil ama bu durum senin için de geçerli bence.
https://www.google.com.tr/amp/www.h...ndem/telefonda-hakaret-edenler-yandi-40673975
bu habere bir bak istersen. Boşanmayla ilgili değil ama bu durum senin için de geçerli bence.
Başka çarem yoktu ama bana dava açtılar ondan bisey çıkarmı ben kimseye yayıp tehdit etmedim böle öne sürmüşlerHukuka aykırı delil mahkemede sunulamaz brn avukatım son kararlarda sunulam kayıtlarda son çare gösterilen ses kaydı kabul edişebilir ancak net bir içtihat yok
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...Vaw0ZWnWa4bh37cZ4wWDVSO3A&cshid=1539808516949Başka çarem yoktu ama bana dava açtılar ondan bisey çıkarmı ben kimseye yayıp tehdit etmedim böle öne sürmüşler
elinin altında dursun, kullanabilirsin.Arkadaşlar ben boşanma aşamasındaym, ama eşimin bana yaptiklarini ettiği hakaretleri küfürle ölümle tehditlerini ıspatlayamadgm için sesini kaydettim ve aileme dinlettim.Ben evliligimn başından beri bunları yaşıyorum ve kimseye inandiramadgm için mecburdum. Sora bu sesini kaydettiğimi öğrendi babam kendisine sölemiş bunlarda bize ayrı dava açmışlar eşini kışkırtıp cıldırtıp sesini ailesiyle komplo kurarak planlanmış şekilde kaydetmişdir diye
Bu durumdan bisey çıkarmı acaba? biz dava dosyamiza bile ses kaydını koymadık hakim isterse koycagmzi söledik.ne olur sizce arkadaslar
İnanma bacım bana da sunma sunma dediler salak gibi ses kaydı yapamadım sonra avukata sordum (avukatım yaşını başını almış,mesleğinde iyi birisi) kayıt olsaydı kullananilirdik dedi ben de internette kayıt suç diye okumuştum dedim,güldü.internette her yazılana inanmayın dedi.yani elimde şu an kayıt olsa ,çok sıkışsam kullanabilirdim. Hatta bir ara eşimle konuşma ayağına buluşup gidip sesini kaydetsem mi diyorum.Başka çarem yoktu ama bana dava açtılar ondan bisey çıkarmı ben kimseye yayıp tehdit etmedim böle öne sürmüşler
Biz dosyaya sunmadık ama hakim isterse suncaz onu dinlese zaten direk beni boşar o derece kötü allahim dinleyemiyorum tüğlerim ürperiyoİnanma bacım bana da sunma sunma dediler salak gibi ses kaydı yapamadım sonra avukata sordum (avukatım yaşını başını almış,mesleğinde iyi birisi) kayıt olsaydı kullananilirdik dedi ben de internette kayıt suç diye okumuştum dedim,güldü.internette her yazılana inanmayın dedi.yani elimde şu an kayıt olsa ,çok sıkışsam kullanabilirdim. Hatta bir ara eşimle konuşma ayağına buluşup gidip sesini kaydetsem mi diyorum.
Bildigim kadarıyla gizli çekilmiş video yada ses kayıtları delil olarak kabul edilmiyo.siz yinede hakime dinletmenin bi yolunu bulun.ama sana tavsiyem bir an önce boşan gitsin hiç parayla pulla uğraşmaArkadaşlar ben boşanma aşamasındaym, ama eşimin bana yaptiklarini ettiği hakaretleri küfürle ölümle tehditlerini ıspatlayamadgm için sesini kaydettim ve aileme dinlettim.Ben evliligimn başından beri bunları yaşıyorum ve kimseye inandiramadgm için mecburdum. Sora bu sesini kaydettiğimi öğrendi babam kendisine sölemiş bunlarda bize ayrı dava açmışlar eşini kışkırtıp cıldırtıp sesini ailesiyle komplo kurarak planlanmış şekilde kaydetmişdir diye
Bu durumdan bisey çıkarmı acaba? biz dava dosyamiza bile ses kaydını koymadık hakim isterse koycagmzi söledik.ne olur sizce arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?