Valla ben bu avukattan herşeyi bekliyorum ikinci kez delirtti beni. Gramaj konusunda bilirkişi ile anlaşmış olabilir karşı taraf. Ama avukat dengesiz ona bugün karar verdim. Adam kendinde özel hayatıma yorum yapma hakkı da buluyor. Diyorum ki bu konular için yani özel hayat için ben zaten psikologla görüşüyorum. O zaman psikoloğu değiş diyor bana. Deli oldum ya. Sonra da kadınlar sinirliEşiniz avukatla iş birligi yapmış olabilir mi ?
Avukatinizi niye degistiremiyorsunuz ? Bence 200 gr ısrar edin video yeterli kanıt olur
Psikolog yerine avukat değiştirmeyi düşünüyorum deseydiniz keşke cuk otururduValla ben bu avukattan herşeyi bekliyorum ikinci kez delirtti beni. Gramaj konusunda bilirkişi ile anlaşmış olabilir karşı taraf. Ama avukat dengesiz ona bugün karar verdim. Adam kendinde özel hayatıma yorum yapma hakkı da buluyor. Diyorum ki bu konular için yani özel hayat için ben zaten psikologla görüşüyorum. O zaman psikoloğu değiş diyor bana. Deli oldum ya. Sonra da kadınlar sinirli
Bende yuva yokmuş ki. Benim meselem ona zarar vermek. Beni batırdı kendisi de sürünsün... Adam evlendiğim yıl kasadan altınları almış benden gizlemiş, birsuru kredi çekmiş benden gizlemiş, ev için verdiğim paraları yemiş.benden gizlemiş. Köşeye sıkışınca yani ev icraya düşünce geldi bosanalim anlaşamıyoruz...Benim yuvam yıkıldıktan sonra altın peşine düşmezdim sanırım .
Bunu da düşünüyorum. Veya videoyu bir kuyumcuya göstererek bir de onların gözünden bakmak.Başka bir avulatyan fikir alın bence,
Avukatınızın tutumu doğru mu diye..
Değiştiremiyorum eğer itiraz etmezsem büyük ihtimal Şubat'ta karar çıkacak. Yani kurtulacağım onlarin soyadindan da kendinden de.Avukatınızı değişin. Altınlar kadının hakkı, ben şahsen peşine düşmem herhâlde;ama düşülüyorsa da hakkıdır derim.
Yani davanın sonu neredeyse. O da onun farkında sanırım yoksa bu kadar dengesiz olamaz diye düşünüyorumAvukatınızı değişin. Altınlar kadının hakkı, ben şahsen peşine düşmem herhâlde;ama düşülüyorsa da hakkıdır derim.
Kuyumcu hukukta işlerin nasıl yürüdüğüne dair çok fikir sahibi değildir kendince bir gramaj söyler ama adliyedekiyle örtüşmeyebilir kanımca.Bunu da düşünüyorum. Veya videoyu bir kuyumcuya göstererek bir de onların gözünden bakmak.
Bunu bile düşünüyorum ama şuan pek te birşey gelmiyor aklıma. Sadece onunla anlasmami sağlayan daha doğrusu onu bulan abime anlattım dedim sardiniz şunu basima şimdi temizleyin.Bazı avukatlar karşı tarafla anlaşıyorlar. Paragöz avukat sevmem.
Değişemem ama avukata danışıp ona göre itiraz ederim mantıklı gelirse. Olmadı üst mahkmede de itiraz ederim. Temyizde vs ilk mahkemede konu olmayan şeye itiraz olmuyormuş yaKuyumcu hukukta işlerin nasıl yürüdüğüne dair çok fikir sahibi değildir kendince bir gramaj söyler ama adliyedekiyle örtüşmeyebilir kanımca.
Ama avukatlar bilir bu işleri hani illa değiştirmek için değil ama avukatınıza karşı olan şüphelerinizi neticelendirmek için bir danışın derim.
Gerekeni yapsa ortada kabullenecek zarar olmaz zaten! Hem ex zarara uğratsın hem de avukat. Oh ne ala! Yine karlı çıkan erkekler.. Exin üstüne bir de avukata mı dava açsanız..diyor ki yapacak birşey yok. Malesef zararı kabulleneceksiniz
Avukatı değiştir, sürpriz olur.Valla ben bu avukattan herşeyi bekliyorum ikinci kez delirtti beni. Gramaj konusunda bilirkişi ile anlaşmış olabilir karşı taraf. Ama avukat dengesiz ona bugün karar verdim. Adam kendinde özel hayatıma yorum yapma hakkı da buluyor. Diyorum ki bu konular için yani özel hayat için ben zaten psikologla görüşüyorum. O zaman psikoloğu değiş diyor bana. Deli oldum ya. Sonra da kadınlar sinirli
İnanin aşırı gerildim dedim hani sizin hukuk kadını koruyordu. Koruyor diyor. Dedim bu kadar ben de kendimi korurum. Hatta hukuk olmasa ben daha iyi korurum hakkımı alirimGerekeni yapsa ortada kabullenecek zarar olmaz zaten! Hem ex zarara uğratsın hem de avukat. Oh ne ala! Yine karlı çıkan erkekler.. Exin üstüne bir de avukata mı dava açsanız..
Ne kadar uzar dava avukat degisince?Avukatı değiştir, sürpriz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?