Boşanmada takılar

mackali61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
948
1.287
43
Arkadaşlar bilen bilir boşanma davam var, acayip canım sıkkın 1.5 yıldır devam ediyor. Geçen hafta altınlarla ilgili bilirkişi raporu geldi. 200 Gr çaldığı altınlar ,100 Gr olarak hesaplandı. Avukat paşam diyor ki itiraz edersek süreç uzar üstelik kanıt lazım itiraz için.
Yahu koskoca video var elinde adamın neyi nasıl kanitlayacagim. Şaka gibi bir durum bu. Avukatla da baya bozustuk bugün. Bugüne kadar asip kesen avukat şimdi diyor ki yapacak birşey yok. Malesef zararı kabulleneceksiniz avukata gelmek başlı başına zarar zaten. Bunu keşke başta soyleseydiniz dedim.
Yaa deli olacam. Uzatmayayım siz olsanız uğraşır misiniz lanet olsun çıksın hayatımdan diye kabul edip oturur musunuz? Avukata sinir oldum ama bu saatten sonra de degisemem.

Eşiniz avukatla iş birligi yapmış olabilir mi ?

Avukatinizi niye degistiremiyorsunuz ? Bence 200 gr ısrar edin video yeterli kanıt olur
Valla ben bu avukattan herşeyi bekliyorum ikinci kez delirtti beni. Gramaj konusunda bilirkişi ile anlaşmış olabilir karşı taraf. Ama avukat dengesiz ona bugün karar verdim. Adam kendinde özel hayatıma yorum yapma hakkı da buluyor. Diyorum ki bu konular için yani özel hayat için ben zaten psikologla görüşüyorum. O zaman psikoloğu değiş diyor bana. Deli oldum ya. Sonra da kadınlar sinirli

Psikolog yerine avukat değiştirmeyi düşünüyorum deseydiniz keşke cuk otururdu

Benim yuvam yıkıldıktan sonra altın peşine düşmezdim sanırım .
Bende yuva yokmuş ki. Benim meselem ona zarar vermek. Beni batırdı kendisi de sürünsün... Adam evlendiğim yıl kasadan altınları almış benden gizlemiş, birsuru kredi çekmiş benden gizlemiş, ev için verdiğim paraları yemiş.benden gizlemiş. Köşeye sıkışınca yani ev icraya düşünce geldi bosanalim anlaşamıyoruz...

Avukatınızı değişin. Altınlar kadının hakkı, ben şahsen peşine düşmem herhâlde;ama düşülüyorsa da hakkıdır derim.
Değiştiremiyorum eğer itiraz etmezsem büyük ihtimal Şubat'ta karar çıkacak. Yani kurtulacağım onlarin soyadindan da kendinden de.

Bunu da düşünüyorum. Veya videoyu bir kuyumcuya göstererek bir de onların gözünden bakmak.
Kuyumcu hukukta işlerin nasıl yürüdüğüne dair çok fikir sahibi değildir kendince bir gramaj söyler ama adliyedekiyle örtüşmeyebilir kanımca.
Ama avukatlar bilir bu işleri hani illa değiştirmek için değil ama avukatınıza karşı olan şüphelerinizi neticelendirmek için bir danışın derim.

Değişemem ama avukata danışıp ona göre itiraz ederim mantıklı gelirse. Olmadı üst mahkmede de itiraz ederim. Temyizde vs ilk mahkemede konu olmayan şeye itiraz olmuyormuş ya

diyor ki yapacak birşey yok. Malesef zararı kabulleneceksiniz
Gerekeni yapsa ortada kabullenecek zarar olmaz zaten! Hem ex zarara uğratsın hem de avukat. Oh ne ala! Yine karlı çıkan erkekler.. Exin üstüne bir de avukata mı dava açsanız..

Avukatı değiştir, sürpriz olur.

Gerekeni yapsa ortada kabullenecek zarar olmaz zaten! Hem ex zarara uğratsın hem de avukat. Oh ne ala! Yine karlı çıkan erkekler.. Exin üstüne bir de avukata mı dava açsanız..
İnanin aşırı gerildim dedim hani sizin hukuk kadını koruyordu. Koruyor diyor. Dedim bu kadar ben de kendimi korurum. Hatta hukuk olmasa ben daha iyi korurum hakkımı alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…