- 19 Mayıs 2020
- 47.325
- 212.606
- 598
Dava neden uzasın ki avukat değişince?Ne kadar uzar dava avukat degisince?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dava neden uzasın ki avukat değişince?Ne kadar uzar dava avukat degisince?
Siz bu işlerin içindesiniz ne bilim uzar diye tahmin ettim. Sonuçta baştan davayı inceleyecek.Dava neden uzasın ki avukat değişince?
Sonra ki hayatınız için hiç olmazsa bir adım oluyor o altınlar.Benim yuvam yıkıldıktan sonra altın peşine düşmezdim sanırım .
zaten surec uzun bıraz daha uzasın nıye hakkımı yedıreyım oyle kolay degıl hem benı evlılık surecınde yıprat hemde altına kon yok ya...Arkadaşlar bilen bilir boşanma davam var, acayip canım sıkkın 1.5 yıldır devam ediyor. Geçen hafta altınlarla ilgili bilirkişi raporu geldi. 200 Gr çaldığı altınlar ,100 Gr olarak hesaplandı. Avukat paşam diyor ki itiraz edersek süreç uzar üstelik kanıt lazım itiraz için.
Yahu koskoca video var elinde adamın neyi nasıl kanitlayacagim. Şaka gibi bir durum bu. Avukatla da baya bozustuk bugün. Bugüne kadar asip kesen avukat şimdi diyor ki yapacak birşey yok. Malesef zararı kabulleneceksiniz avukata gelmek başlı başına zarar zaten. Bunu keşke başta soyleseydiniz dedim.
Yaa deli olacam. Uzatmayayım siz olsanız uğraşır misiniz lanet olsun çıksın hayatımdan diye kabul edip oturur musunuz? Avukata sinir oldum ama bu saatten sonra de degisemem.
İşi bu zaten, otursun incelesin:) Avukatın davayı satmaktan ziyade, inancı kalmamış gibi hissediyorum. Bitse de gitsek der gibi bir hali var.Siz bu işlerin içindesiniz ne bilim uzar diye tahmin ettim. Sonuçta baştan davayı inceleyecek.
Şimdi size şöyle diyeyim okuyan herkes te gorsun. Şuan en az 400 bin olan evden 100 bin para kaldı bana. Neden? O karakter eksiğinin yediği paralar yüzünden. 200 Gr altın 100 Gr hedaplanmis. Çalışıyorum çok şükür memurum, çocuğum falan da yok. Yani çok ta ihtiyacım yok ondan gelecek pareya ama aşırı gerildim. Neden adamin her yaptığı yanına kalsinSonra ki hayatınız için hiç olmazsa bir adım oluyor o altınlar.
Öf her böyle konunun altına gelip yuvam da yuvam yazan kadınları anlamıyorum.
Ortada sizce bir yuva kalmış mı ?
Ondan gelen para değil bu HAK.Şimdi size şöyle diyeyim okuyan herkes te gorsun. Şuan en az 400 bin olan evden 100 bin para kaldı bana. Neden? O karakter eksiğinin yediği paralar yüzünden. 200 Gr altın 100 Gr hedaplanmis. Çalışıyorum çok şükür memurum, çocuğum falan da yok. Yani çok ta ihtiyacım yok ondan gelecek pareya ama aşırı gerildim. Neden adamin her yaptığı yanına kalsin
Ortada yuva kalmamış olması altın için çirkinleşmeyi mi gerektiriyor. Zaten adam adam olsa al bu senin hakkın der . Yorucu bir süreçten başka birşey değil . Zaten o altından ne hayır gelecek ? O adamdan ne kadar çabuk boşanırsam kar diye düşünürümSonra ki hayatınız için hiç olmazsa bir adım oluyor o altınlar.
Öf her böyle konunun altına gelip yuvam da yuvam yazan kadınları anlamıyorum.
Ortada sizce bir yuva kalmış mı ?
Bende bunu anlamıyorum komple düğün videosu var. Bende izledim saydım onları çeyrek altına varıncaya kadar. Ama bu adam nasıl oluyor da yarısını hesaplıyor onu anlamıyorum.hsdi 15-16 gr hesaplaşa neyse yarısını hesaplamış direk yazaten surec uzun bıraz daha uzasın nıye hakkımı yedıreyım oyle kolay degıl hem benı evlılık surecınde yıprat hemde altına kon yok ya...
avukatınız bu meseleyı angarya gıbı gormus halbukı onun ısı bu hakkınızı almak ,
uzar dava ne demek uzayacaksa uzasın avukat olarak sen kısının hakkını savunamayacaksın da ben mı savunayım allah allah ya
kamera goruntusu en buyuk kanıt vıdeo yok mu var sızde bır bılırkısıye sorun sorusturun gerekırse avukat degıstırın![]()
ıhtıyacım yoksa yıne alır ıhtıyacı olana dagıtırım yedırmem bosanacagım adamaOndan gelen para değil bu HAK.
Ben valla 5 kuruş vermem böyle bir durumda. Hem hayatıma girip içine edecek. Böyle bir coğrafyada olan sadece kadına oluyor.
Ne hayır mı gelecek ? Bir hayır mı gelmesi lazım? Ayrıca kadının en doğal hakkı bu. Sürekli yuva ajitasyonu bana saçma geliyor.Ortada yuva kalmamış olması altın için çirkinleşmeyi mi gerektiriyor. Zaten adam adam olsa al bu senin hakkın der . Yorucu bir süreçten başka birşey değil . Zaten o altından ne hayır gelecek ? O adamdan ne kadar çabuk boşanırsam kar diye düşünürüm
olayı cırkınlestıren konu sahıbı degıl adamOrtada yuva kalmamış olması altın için çirkinleşmeyi mi gerektiriyor. Zaten adam adam olsa al bu senin hakkın der . Yorucu bir süreçten başka birşey değil . Zaten o altından ne hayır gelecek ? O adamdan ne kadar çabuk boşanırsam kar diye düşünürüm
İşte kararsız olduğum konu şu. Gerçekten itirazım işe yarayacak mı? Ya yaramazsa 6 ay daha o pisliğin soyadını tasimak istemiyorum. O kadar arada bir durumdayimkiOndan gelen para değil bu HAK.
Ben valla 5 kuruş vermem böyle bir durumda. Hem hayatıma girip içine edecek. Böyle bir coğrafyada olan sadece kadına oluyor.
Aynen canısııhtıyacım yoksa yıne alır ıhtıyacı olana dagıtırım yedırmem bosanacagım adama
kopeklerın karnı doysun onunkı doyacagına derım
Boşanma aşamasına gelindiyse ortada yuva kalmamıştır zaten. Hakkım olanı söke söke alırımBenim yuvam yıkıldıktan sonra altın peşine düşmezdim sanırım .
Valla 100gr da az değilİşte kararsız olduğum konu şu. Gerçekten itirazım işe yarayacak mı? Ya yaramazsa 6 ay daha o pisliğin soyadını tasimak istemiyorum. O kadar arada bir durumdayimki
Eski konunuzu biliyorum, hepsini takip ettim. Sizi fazlasıyla dolandırdılar. Hayatınızda biri de yoksa uzasın, kaybedecek neyiniz var kiArkadaşlar bilen bilir boşanma davam var, acayip canım sıkkın 1.5 yıldır devam ediyor. Geçen hafta altınlarla ilgili bilirkişi raporu geldi. 200 Gr çaldığı altınlar ,100 Gr olarak hesaplandı. Avukat paşam diyor ki itiraz edersek süreç uzar üstelik kanıt lazım itiraz için.
Yahu koskoca video var elinde adamın neyi nasıl kanitlayacagim. Şaka gibi bir durum bu. Avukatla da baya bozustuk bugün. Bugüne kadar asip kesen avukat şimdi diyor ki yapacak birşey yok. Malesef zararı kabulleneceksiniz avukata gelmek başlı başına zarar zaten. Bunu keşke başta soyleseydiniz dedim.
Yaa deli olacam. Uzatmayayım siz olsanız uğraşır misiniz lanet olsun çıksın hayatımdan diye kabul edip oturur musunuz? Avukata sinir oldum ama bu saatten sonra de degisemem.
Tabii ki uğraşın gelmişsiniz sonuna.Şimdi size şöyle diyeyim okuyan herkes te gorsun. Şuan en az 400 bin olan evden 100 bin para kaldı bana. Neden? O karakter eksiğinin yediği paralar yüzünden. 200 Gr altın 100 Gr hedaplanmis. Çalışıyorum çok şükür memurum, çocuğum falan da yok. Yani çok ta ihtiyacım yok ondan gelecek pareya ama aşırı gerildim. Neden adamin her yaptığı yanına kalsin
Yuva ajitasyonu falan yok herkesin önceliği farklı . Ben biran önce adamdan kurtulamayı tercih ederdimNe hayır mı gelecek ? Bir hayır mı gelmesi lazım? Ayrıca kadının en doğal hakkı bu. Sürekli yuva ajitasyonu bana saçma geliyor.
Çirkinleşmek gerekirse , çirkinleşirim evet.
parada boguluyor olsam hıc bırsey yapamasam balkondan sacarım yıne de alırımAynen canısıalır pavyonda harcarım en kötü xjjdjd