Boşanmada takılar

Ortada yuva kalmamış olması altın için çirkinleşmeyi mi gerektiriyor. Zaten adam adam olsa al bu senin hakkın der . Yorucu bir süreçten başka birşey değil . Zaten o altından ne hayır gelecek ? O adamdan ne kadar çabuk boşanırsam kar diye düşünürüm
Bunu da bazen düşünüyorum. Ay böyle bir kahvede otursak ta ben anlwtsam siz dinleseniz. Bıktım her gün birşey duymaktan. Daha cuma günü ve bugün bana kız ogrencilerle olan aşırı samimiyeti olduğunu iddia eden bir öğretmen bir çalışan geldi. Ama yuvanız bozulmwsin diye diyemedim dediler.

Boşanma aşamasına gelindiyse ortada yuva kalmamıştır zaten. Hakkım olanı söke söke alırım
E zaten yuva kalmamış ki boşanıyorlar . Ben olsam diyorum cümlenin başında . Peşine düşmem .

parada boguluyor olsam hıc bırsey yapamasam balkondan sacarım yıne de alırım
zaten yıpranmısım yıpranacagım kadar zaten uzun
daha fazla ne uzebılır kı uzulmusum zaten . barı onun yanına kar kalmasın da uzuntume yorgunluguma degsın dıye dusunurum
Heriflerin canını al parasını alma :D
Kıaz ben altını aldım kasama kodum :D Aslında boşansam mı ? Her şeye çökmüşüm zaten zjjsjd

E zaten yuva kalmamış ki boşanıyorlar . Ben olsam diyorum cümlenin başında . Peşine düşmem .
O zaman ne diye yuvam yıkılsa para peşine düşmem diye yazıyorsunuz ? :D yuva kalmamış demek ki değil mi ? Olmayan bir şey için de insan üzülmez.

Ne hayır mı gelecek ? Bir hayır mı gelmesi lazım? Ayrıca kadının en doğal hakkı bu. Sürekli yuva ajitasyonu bana saçma geliyor.
Çirkinleşmek gerekirse , çirkinleşirim evet.
Yaaa o kadar haklısınız ki. ama bir yanım aşırı yoruldu bir yanımda elinden geleni yap diyor. Hayatım öyle karışık ki bu aralar. Ailevi sorunlar, tayin, şimdi de bu altın mevzusu. İnanır misiniz ruh gibi geziyorum

Yuva ajitasyonu falan yok herkesin önceliği farklı . Ben biran önce adamdan kurtulamayı tercih ederdim
o sızın kararınız , tabıı sız boyle dusunuyorsunuz dıye bu dogru oldugunu gostermez ama kararınıza saygı duyarım. hakkını almak ısteyene de para derdıne dusme seklınde de o yuzden yaklasmam .

bır an once adamdan kurtulayım derken adamı odullendırmek, cektıgım sıkıntıların karsılıgında hayatımı ne guzel katlettın al buda parası der gıbı ustune adama para vermek demektır benım gozumde
barı cektıgım sıkıntıya degsın dıye dusunur cogu ınsan

Yani davanın sonu neredeyse. O da onun farkında sanırım yoksa bu kadar dengesiz olamaz diye düşünüyorum
Meslek etiğinden bir haber dangal*k avukatınız anlaşmış gibi geldi bana yazıldığı gibi, geçmiş olsun :(

Bunu da bazen düşünüyorum. Ay böyle bir kahvede otursak ta ben anlwtsam siz dinleseniz. Bıktım her gün birşey duymaktan. Daha cuma günü ve bugün bana kız ogrencilerle olan aşırı samimiyeti olduğunu iddia eden bir öğretmen bir çalışan geldi. Ama yuvanız bozulmwsin diye diyemedim dediler.
Bazı kadınlar kör oluyor aman ağzımızın tadı kaçmasın modunda , herşeyi tolere ediyorlar. Ama siz boşanma aşamasına gelmişsiniz. Benim fikrime göre en acilinden adamdan kurtulamak en guzeli

parada boguluyor olsam hıc bırsey yapamasam balkondan sacarım yıne de alırım
zaten yıpranmısım yıpranacagım kadar zaten uzun yol
daha fazla ne uzebılır kı uzulmusum zaten . barı onun yanına kar kalmasın da uzuntume yorgunluguma degsın dıye dusunurum
Bir de itiraz edince ve sonuç değişmeyince onun suratında oluşacak iğrenç gülümseme ihtimali de var tabi

Yuva ajitasyonu falan yok herkesin önceliği farklı . Ben biran önce adamdan kurtulamayı tercih ederdim
O zaman şöyle yazayım size :D
Konu sahibi yıkılan yuvan için ağlarken o altınları tak ve böyle birinden kurtulduğun için çifte telli oyna :D

Yaaa o kadar haklısınız ki. ama bir yanım aşırı yoruldu bir yanımda elinden geleni yap diyor. Hayatım öyle karışık ki bu aralar. Ailevi sorunlar, tayin, şimdi de bu altın mevzusu. İnanır misiniz ruh gibi geziyorum
Hepsi bitip , savaşı kazanınca inan güleceksin bunlara. Sen 6 ay acı çekersin o ömür boyu :D para kaptırdım diye zırlar durur.

Zenginlik böyle bir şey sanırım. 200 gram altın al senin olsun, 400binlik ev mi??
Al o da senin olsun, demek de...Ne bileyim pek inandırıcı gelmedi
Anlamadım.
Ev icradan sarıldı borcu kapatıldı adam başı 100 bin kaldı bize. Ama şuan değeri en kotu 400 belkide 450 bin.
Altınlar da 200 gr rahat vardı ama bilirkişi 100 hesapladi.
İnşallah şimdi doğru anlattım

Bir de itiraz edince ve sonuç değişmeyince onun suratında oluşacak iğrenç gülümseme ihtimali de var tabi
sız dugun vıdeonuzu ızlemedınız mı kac gr takıldıgı resımlerde vıdeolarda gorunur zaten ?
o ıhtımal dedıgınız sey sız emın degılsenız olur grdan emınsenız dugunun her anı fotograflanıp vıdeolanıyor zaten kanıtlanması en kolay sey
sızın sırıtmanızı gorsun ;) dıyelım kı sonuc degısmedı ne kaybedersınız kı ? en azından denemıs olursunuz

kımsede hakkınızı bırakmayın

Ortada yuva kalmamış olması altın için çirkinleşmeyi mi gerektiriyor. Zaten adam adam olsa al bu senin hakkın der . Yorucu bir süreçten başka birşey değil . Zaten o altından ne hayır gelecek ? O adamdan ne kadar çabuk boşanırsam kar diye düşünürüm
Adam adam olmadığı için çirkinleşmek lazım zaten. Karşınızda 3 gr mal için yapmadığı kalmayan bir çirkef olsa, defolsun gitsin naparsa yapsın deyin siz, ama bu yolu seçmeyen de var, o da onun hakkı.

Anlamadım.
Ev icradan sarıldı borcu kapatıldı adam başı 100 bin kaldı bize. Ama şuan değeri en kotu 400 belkide 450 bin.
Altınlar da 200 gr rahat vardı ama bilirkişi 100 hesapladi.
İnşallah şimdi doğru anlattım
Yok ben sizi anladım.. o mesajımı başkasına yazdim..tabii ki hakkini alacak niye bıraksın anlamında.

Back
X