Boşanmada takılar

Yıldım avukattan. Avukata hukuk davası değil sanırsın, aile terapisi almaya gidiyorum. Evlilik nasıl bir şeydir, insanlar birbirini nasıl tamamlar, ailelerine karşı nasıl davranir vs vs. Bundan sonraki evliliğinizde bunlara dikkat edin öğrenin diyor. Dedim evleneceğimi.size.kim söyledi üstelik konumuzla ne alakası var. Yahu resmen avukatıma karşı kendimi savunuyorum. Bizim bir paylasimimiz yokmuş. Nereden biliyorsunuz dedim. Sen anlattın ya diyor. Dedim ben böyle birşey anlatmadım ama karşı taraf bunu iddia ediyor acaba ? Bu kez diyor ki neden geriliyorsunuz.
aaa hadsız

Yıldım avukattan. Avukata hukuk davası değil sanırsın, aile terapisi almaya gidiyorum. Evlilik nasıl bir şeydir, insanlar birbirini nasıl tamamlar, ailelerine karşı nasıl davranir vs vs. Bundan sonraki evliliğinizde bunlara dikkat edin öğrenin diyor. Dedim evleneceğimi.size.kim söyledi üstelik konumuzla ne alakası var. Yahu resmen avukatıma karşı kendimi savunuyorum. Bizim bir paylasimimiz yokmuş. Nereden biliyorsunuz dedim. Sen anlattın ya diyor. Dedim ben böyle birşey anlatmadım ama karşı taraf bunu iddia ediyor acaba ? Bu kez diyor ki neden geriliyorsunuz.

Manyak mıdır nedir:KK57:Bu avukatı mutlaka değiştirin ya manyak ya da karşı tarafa çalışıyor. Avukatla görüşmeye gider gibi yapın yarın bir ses kaydı alın. Sonra da şikayet edin bu manyak herifi. Acilen başka avukat bulun bundan size hayır gelmez

sızı resmen dava degıl avukat yormus
aslan gıbı avukatlar var muhattap etmıyorlar ne gerekıyorsa onu yapıyorlar kendılerının basına gelmıs gıbı
kı oyle olmalı zaten avukat dedıgımız sey tam olarak kendısının davası gıbı sahıplenmelı

uzarsa da uzasin bu avukata gerkirse tekmeyi koyun sonra da baroya sikayette bulunun

avukatınızı sıkayetde edebılırsınız bu arada
hakkınızı almak yerıne konu hemen kapansın dıye ugrasıyor sankı karsı tarafın avukatı ne munasebet ya
takılan altınları bıle eksık hesaplıyor pes
Ya adam gibi itiraz edecek yada herkes kendi yoluna o zaman.

Bu avukat sana mı yürüyor? Bir an önce boşan diye pat küt davayı ilerletmeye çalışıyor olmasın?

Ya adam gibi itiraz edecek yada herkes kendi yoluna o zaman.
tabii kı ne munasebet 100 gr kabul et demek
sız kendınız 100 gr mı kabul etsem mı acaba dedıgınızde hakkınız ıstersenız devam edebılırız ben sonuna kadar goturebılırım demesı gerekıyordu
ben avukat olsam boyle yapardım ınsana zorla hukuk okutacaklar he :KK70:

Bu avukat sana mı yürüyor? Bir an önce boşan diye pat küt davayı ilerletmeye çalışıyor olmasın?
ya bır kadın avukat tanıyorum kadın muvekkıllerıne boyle yaklasıyordu erkek olunca resmen zeyna gıbı mucadele edıyordu
bunu soylemeyı hıc ıstemem ama eger kadınsa bazı hemcınslerımız degısık oluyor
kı bu konuda bıle gorduk avukatı kadın mı acaba

Offf yoruldum ne yapacağım bilmiyorum. Anlassa ne olacak nasıl engelleyebilirim ki. Kişiliksiz olunca insan.
Ben vahşiyim bu konularda, hiç bana sormayın. Sizin gibi peşine düşeceksem avukatı paralardım başka avukat bulurdum, kocamı da ızbandut gibi gezen belalı abilerime dövdürtürdüm, kendi boşanmak için her kolaylığı gösterecek kıvama gelirdi :KK53:

sızı resmen dava degıl avukat yormus
aslan gıbı avukatlar var muhattap etmıyorlar ne gerekıyorsa onu yapıyorlar kendılerının basına gelmıs gıbı
kı oyle olmalı zaten avukat dedıgımız sey tam olarak kendısının davası gıbı sahıplenmelı
Evet beni avukat yordu. Karşı taraf standart b.k atan erkekler gibi cinsel hayatımız yoktu vs demiş. Adam doladı diline. Karşı taraf bile bu kadar konu etmedi. 3-5 cümleyi geçmedi. Her gidişimde ben gidişat ne diyorum konu bir şekilde siz.kari koca olamamissiniz o yüzden bu duruma geldiniz diyor. Dedim nedir bu karı koxa her seferinde aynı cümleler. Bıktım artık. Madem dediği gibiydi istediği cinsellik yoktu niye bu kadar bekledi. Niye köşeye sikismayi bekledi. Farkında mısınız adam 3 aylıkken altınları çaldı, birsuru kredi çekti diyorum, ev gitti diyorum mecbur kalmıştır diyor. Yani adam cinselliği öne sürdü diye o haklı ben yıllardır dolandiriliyorum ben haksız. Niye beyefendinin libidosu ile yarisamadim. Bu mu yani.
Kizlar.dehset gerginim. Kalbim ağrımaya başladı.
En son ben delirdim anladı diyor ki bende bazı şeyleri yanlış anlamış yanlış hatırlamış olabilirim

Ben vahşiyim bu konularda, hiç bana sormayın. Sizin gibi peşine düşeceksem avukatı paralardım başka avukat bulurdum, kocamı da ızbandut gibi gezen belalı abilerime dövdürtürdüm, kendi boşanmak için her kolaylığı gösterecek kıvama gelirdi :KK53:
O dövdürme işini başta aklım kesmedi yaptiramadim sağolsun onlarda yapmadı nedense, şimdi hepsi ayrı yemin ediyor daha bitsin alacak ağzının payını diye. Yahu kızlar hayatta herkes tek başına. Ben bunu anladım...

Evet beni avukat yordu. Karşı taraf standart b.k atan erkekler gibi cinsel hayatımız yoktu vs demiş. Adam doladı diline. Karşı taraf bile bu kadar konu etmedi. 3-5 cümleyi geçmedi. Her gidişimde ben gidişat ne diyorum konu bir şekilde siz.kari koca olamamissiniz o yüzden bu duruma geldiniz diyor. Dedim nedir bu karı koxa her seferinde aynı cümleler. Bıktım artık. Madem dediği gibiydi istediği cinsellik yoktu niye bu kadar bekledi. Niye köşeye sikismayi bekledi. Farkında mısınız adam 3 aylıkken altınları çaldı, birsuru kredi çekti diyorum, ev gitti diyorum mecbur kalmıştır diyor. Yani adam cinselliği öne sürdü diye o haklı ben yıllardır dolandiriliyorum ben haksız. Niye beyefendinin libidosu ile yarisamadim. Bu mu yani.
En son ben delirdim anladı diyor ki bende bazı şeyleri yanlış anlamış yanlış hatırlamış olabilirim
avukat hııccc normal degıl hemen sabah notere gıdın azilname hazırlasınlar
avukat mı yok sankı allah askına delı mıdır manyak mıdır konusmalara bak ya...
konu ne olursa olsun bosanıyorsunuz ve sızın haklarınız var
bu kadar nokta. net.

sinir oldum resmen

Değiştir sen bu hanzoyu, yoksa hasta olacaksın. Ama istersen önce böyle giderse sizinle devam edemeyeceğiz bilginiz olsun de, bakalım toparlanacak mı

ya bır kadın avukat tanıyorum kadın muvekkıllerıne boyle yaklasıyordu erkek olunca resmen zeyna gıbı mucadele edıyordu
bunu soylemeyı hıc ıstemem ama eger kadınsa bazı hemcınslerımız degısık oluyor
kı bu konuda bıle gorduk avukatı kadın mı acaba
Erkek diye kalmış aklımda. Çok tuhaf.

avukat hııccc normal degıl hemen sabah notere gıdın azilname hazırlasınlar
avukat mı yok sankı allah askına delı mıdır manyak mıdır konusmalara bak ya...
konu ne olursa olsun bosanıyorsunuz ve sızın haklarınız var
bu kadar nokta. net.

sinir oldum resmen
Anlamiyor kimse beni. Ailem bile. En son bu aksam.abime gittim dedim böyle böyle bi avukati başıma siz sardiniz benimle.haddi olmauan şekilde konuşuyor ikidir. Gidin konuşun ya kendine gelsin yada başkasını bulacam.

bırde evlılıkte cınsel ılıskı yasamıyorsanız bosanma sebebı sayılır tamam
buna zaten kımsenın lafı yok
ama onunda evlılık kurumuna ters hareketlerı var bosanma sebebı sayılan agır kusur sayılan

bunların hıc bırı ınsanların haklarını almasına engel degıl ınsanlar evlenır anlasamaz bosanır bosanırkende herkesın hatası kusuru vardır ama avukatlar herkes hakkını alabılsın dıye calısır

adam resmen ısını bılmıyor

Anlamiyor kimse beni. Ailem bile. En son bu aksam.abime gittim dedim böyle böyle bi avukati başıma siz sardiniz benimle.haddi olmauan şekilde konuşuyor ikidir. Gidin konuşun ya kendine gelsin yada başkasını bulacam.
avukatın cınsıyetı ne

kamera ve resımlerden tek tek kendınız hazırlayacaksınız su +bu takıldı dıye gorsellerı :KK66: o gorsellerıde bır kuyumcuya gosterın kac gr ne kadar edıyormus :KK66: sonra goturun onu avukata benı yanlıs yonlendırıyorsunuz dıyeceksınız notere gıdıp avukat azilnamesi ısteyeceksınız yapacaklar
Kuyumcuya gitmeyi dusunuyorum da avukat altın işime karismiyro ki yani bilirkişi hesaplıyor ya. Biz hiç bakmıyoruz o kısma diyor yani hesplanma isine. Ben baksam da anlamam diyro

Kızım bu adam seni bellemiş bak katip dediydi dersin.

Back
X