Boşanmada takılar

Kuyumcuya gitmeyi dusunuyorum da avukat altın işime karismiyro ki yani bilirkişi hesaplıyor ya. Biz hiç bakmıyoruz o kısma diyor yani hesplanma isine. Ben baksam da anlamam diyro
tamam sız kendınız kayıt cıkarmadınız mı ben olsam cıkarırdım su kısı bu saatde sunu takmıs dıye tek tek yazardım kac gr oldugunu gorurdum o resımlerı vıdeoları dosya halınde kendım hazır ederdım dursun kenarda. bılırkısıde aynı resım ve vıdeoya gore cıkarıcak ya onun cıkardıgıyla kendımınkıne bakar eksıklerı tespıt ederdım
tutmayan nokta ıcın ıtıraz olustururdum su kısımlar atlanmıs dıye
sızde konunuza hakım olmalısınız yanı

ya bır kadın avukat tanıyorum kadın muvekkıllerıne boyle yaklasıyordu erkek olunca resmen zeyna gıbı mucadele edıyordu
bunu soylemeyı hıc ıstemem ama eger kadınsa bazı hemcınslerımız degısık oluyor
kı bu konuda bıle gorduk avukatı kadın mı acaba
Erkek malesef. Kadın istemedim daha mantıklı oluer erkeklee diye ama bu da aşırı sinir bozucu

Erkek malesef. Kadın istemedim daha mantıklı oluer erkeklee diye ama bu da aşırı sinir bozucu
genelde kadınları erkek erkeklerı kadınlar savununca daha ıyı oluyor aslında da
sıze kabız olanı denk gelmıs kıvranıp duruyor

Çok yanlışlardasınız kaplan gibi kadınlar var. Erkektir yapan diyen erkek olabilir erkek avukat, sapık olabilir, yuvanı bozma diyebilir.. Ankaradaysanız tavsiye edeceğim biri var cehennem gibi bir kadın hep dolu zaten.

Kızım bu adam seni bellemiş bak katip dediydi dersin.
Nasıl yani? Bana geçen psikologum bu adam sizle bu konuları konuşma hakkını nerden buluyor. Dikkat edin kendi cinsel hayatı bozuktur belki diline dolamistir vs uzak durun dedi. Ama adam benden küçük. Bir de ablasıyla abim Ayni kurumda çalışıyor o kadar i.ne olamaz diye düşünüyorm

Çok yanlışlardasınız kaplan gibi kadınlar var. Erkektir yapan diyen erkek olabilir erkek avukat, sapık olabilir, yuvanı bozma diyebilir.. Ankaradaysanız tavsiye edeceğim biri var cehennem gibi bir kadın hep dolu zaten.
antepdeysenız benımde tanıdıgım var konu sahıbı tuttugunu koparan bırı

tamam sız kendınız kayıt cıkarmadınız mı ben olsam cıkarırdım su kısı bu saatde sunu takmıs dıye tek tek yazardım kac gr oldugunu gorurdum o resımlerı vıdeoları dosya halınde kendım hazır ederdım dursun kenarda. bılırkısıde aynı resım ve vıdeoya gore cıkarıcak ya onun cıkardıgıyla kendımınkıne bakar eksıklerı tespıt ederdım
tutmayan nokta ıcın ıtıraz olustururdum su kısımlar atlanmıs dıye
sızde konunuza hakım olmalısınız yanı
Adam yazmış kaç tane ne takıldı diye. Onda sorun yok sadece altınları 20 yerine 10 gr hesaplamis

Nasıl yani? Bana geçen psikologum bu adam sizle bu konuları konuşma hakkını nerden buluyor. Dikkat edin kendi cinsel hayatı bozuktur belki diline dolamistir vs uzak durun dedi. Ama adam benden küçük. Bir de ablasıyla abim Ayni kurumda çalışıyor o kadar i.ne olamaz diye düşünüyorm
olabılır neden olamasın
herkesden hersey beklenır

Yok trbzondayim. Ya aslinda başta birkac kadınla görüştm ama bana anlaşmalı boşanmayı direttiler ki.biri güya burda en iyilerden. Ondan sonra da abime hocası bunu tavsiye etti..basta çok iyiydi su son iki seferdir aştı kendini. Kaplandı yani simdiye kwdwr. Kedi oldu.birden

Ahhaaa geçmişler olsun. Adam ciğerini öğrenmiş çiçeğim. Uysal buldu tabi, azcık da saf, 5 yıllık koca soymuş bunu ruhu duymamış, offf tam benlik dedi.

Ne olursa olsun kesinlikle bu avukatla devam etmeyin. Karşı tarafla anlaşmışa benziyor.
Altınlarınızda sonuna kadar ısrarcı olun. İleride çok pişman olursunuz. Süreç biraz uzarsa uzasın. Haklarınızı sonuna kadar arayın. Sonuçta nasıl olsa boşanacaksınız.
Aceleci olmayın.

Ahhaaa geçmişler olsun. Adam ciğerini öğrenmiş çiçeğim. Uysal buldu tabi, azcık da saf, 5 yıllık koca soymuş bunu ruhu duymamış, offf tam benlik dedi.
Yapma katıp yaaa. Şimdi birde bunu mu düşüneyim. Normalde uysal değilim ama şu dava dosyamda hep agresif olduğum , ruh hastası olduğumu iddia ettiği için yemin ederim kendimden korkuyorum. İnsanları terslemeye bile korkuyorum ki diyevekelr ki bak o haklıydı.

Back
X